My nail polishes!

by - duminică, aprilie 17, 2011

La multi ani celor cu nume de flori! M-am bucurat tare mult sa vad ca azi a fost foarte frumos afara.. asta inseamna ca de Paste o sa fie la fel si chiar imi doream asta :)
Si daca tot a fost o zi frumoasa, am profitat de ocazie sa fac cateva poze pentru postari :) Astfel, m-am gandit sa va prezint si eu ojele mele. Nu sunt multe deloc, asa ca sa nu va speriati :))


Ojele Kiko le am de la mama. In mare parte imi plac tare mult, rezista decent pe unghii daca nu speli vase si toate cele :)) Este necesara aplicarea a doua straturi pentru a arata uniform.


Ca si raport calitate-pret ojele Farmasi sunt excelente. Rezista mai bine decat cele de la Kiko, iar preferata mea e cea din mijloc, negru cu sclipici.


Acestea sunt singurele oje Flormar pe care le detin. Cu greu imi aduc aminte sa-mi cumpar ceva de la standul Flormar cand merg in Carrefour. Rezista decent pe unghii, la fel, daca nu speli prea multe vase:)) Preferata mea e cea maro :D


Ojele astea nu le-am incercat decat o singura data si sunt destul de ok. Imi plac culorile pastelate. Este nevoie de 2 straturi pentru a aparea uniform pe unghie. Mare lucru nu am ce zice.. puteam sa traiesc si fara ele :))


Dintre astea, oja Coral imi place cel mai mult. Eu abia am descoperit ojele Coral. Dintre toate care le am, Coral rezista cel mai bine pe unghii. Cu siguranta voi cumpara si alte nuante. De asta m-am indragostit, o port mai mereu. Cea roz de la Golden Rose nu ma impresioneaza, e cam subtire si nu rezista prea mult. Iar cea rosie e de la o revista Glamour.


Astea le-am folosit la tehnica cu ziarul :)) Am avut nevoie de 4 straturi de roz nude ca sa apara uniform pe unghie :)) Cu toate astea, m-am mirat ca a rezistat destul de bine pe unghii, insa am vaga impresie ca de fapt lacul a facut toata treaba. Oricum, imi place nuanta asta de roz nude foarte mult.

Cam astea sunt ojele mele. Am avut foarte multe insa le-am lasat acasa, asa ca asta e tot ce mai detin aici :)

Va pup!

You May Also Like

22 comentarii

  1. este foarte draguta colectia ta! sunt curioasa de ojele KIKO! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. thanks for your comment darling your blog is great!

    RăspundețiȘtergere
  3. ojele kiko mi se par foarte bune, la mine rezista o saptamana pe unghii, aplicat in doua straturi, singurul minus, mi se pare ca e cam groasa, trebuie putin diluata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alics si mie mi se pare ca unele nuante se ingroasa.. dar nu toate:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Kiko :x La mine oja Flormar nu prea rezista pe unghii...mai mult rezista cea de la Farmasi ..
    La cat mai multe:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!

    Te invit sa participi la Giveaway-ul de pe blogul meu, unde ai sansa de a castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Magazinul Chantal. Este vorba despre singurul magazin din tara unde vei putea gasi cat de curand celebrele Lita by Jeffrey Campbell. Aici gasesti, de asemenea, si multe alte haine si accesorii deosebite, pentru toate buzunarele!

    Te astept la concurs

    RăspundețiȘtergere
  7. Faine ojele :)
    Sincer nu prea am auzit de niciuna, ce rusine pe mine :))
    Totusi citisem ca ojele Golden Rose sunt bunicele, calitatea fiind mai presus de pretul mititel. Dar cred ca in general e vorba despre fiecare in parte, cat si despre anumite nuante si texturi care pot fi mai rezistente, mai maleabile,mai pigmentate, sau mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte draguta colectia, eu una ador ojele Kiko, au atat de multe nuante!! ^.^

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Miss Z, cred ca depinde si de nuante si formule:):*

    RăspundețiȘtergere
  10. Alle, e posibil sa fi nimerit eu una mai aiurea.. Mi-a facut cu ochiul nuanta, insa nu-mi place cum apare pe unghii.. :*
    Mersi ca ai trecut pe aici

    RăspundețiȘtergere
  11. Alexandra, si mie imi place ca au multe nuante. Sormea are alte nuante super tari :) trebuia sa le impartim intre noi, asa ca niciuna dintre noi nu are ce are cealalta :)
    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai multe si nuante diferite, ceea ce e bine. Ar trebui sa-mi fac si eu curat printre oje, cred ca am si cate 3 de aceeasi culoare!:))
    Ai un tag la mine pe blog:">:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac la nebunie rozul de la Kiko si albastrul de la Coral :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Alexantza, crede-ma ca nu-mi sunt de ajuns :D :*

    RăspundețiȘtergere
  15. YellowJade, albastrul de la Coral e mai mult un teal. E superb! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt magazine de cartier, gen parfumerii mici:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ojele Flormar imi plac super mult!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  18. ojele Faarmasi sunt foarte proaste, am vreo 2 si nu rezista nici macar 2 zile pe unghii,a doua zi deja se ia,si nu spal vase sau rufe.

    RăspundețiȘtergere
  19. mie imi plac foarte mult. Sunt foarte bune!

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM