IVATHERM + mini mini haul Byphasse

by - duminică, martie 20, 2011

Hey,

Revin cu o postare despre ceea ce am primit de la Ivatherm prin intermediul Trender.ro. Sunt foarte, foarte happy și abia aștept să observ efectele, pentru că deja am început să le folosesc, însă despre primele impresii voi vorbi într-o altă postare :) Pachetul a venit foarte bine ambalat, plin cu informații despre produse și campanie. Trebuie să menționez că ideea de a ne putea alege fiecare 2 produse este extraordinară și cred că va oferi review-uri mai acurate și calitative din punctul ăsta de vedere. Dacă am folosi produse care din start nu ar fi potrivite tenului sau corpului nostru nu ar fi reprezentative review-urile, nu?
Anyway, eu mi-am ales Apa termală Herculane (;i m-am bucurat că am primit-o în varianta full size pentru că nu m-am așteptat) și crema Anti-aging contur ochi UNA. Am văzut că foarte multe fete au ales loțiunea micelară, însă eu am ales în mod deosebit crema antirid pentru că am câteva riduri micuțe în jurul ochilor care nu mă lasă în pace.
Mulțumesc mult Ivatherm și Trender.ro pentru această ocazie!



În altă ordine de idei, azi mi-am cumpărat câteva lucrușoare, ca să mai profit puțin de reduceri, însă ceea ce vreau să menționez sunt produsele Byphasee, și anume Loțiunea tonică și Laptele demachiant. Ambele au 500 ml și au un preț mic pentru cantitatea pe care o au, și din câte am înțeles sunt foarte bune în ceea ce privește raportul calitate-preț.



Voi ce v-ați mai cumpărat în ultima vreme?

Vă pup!

You May Also Like

12 comentarii

  1. Le-am vazut si eu Auchan azi si m-au facut tare curioasa, numai ca imi cheltuisem banutii pe altceva inainte si am lasat-o pe alta data :)) astept un review :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am demachiantul Byphasse si imi place foarte mult. Lotiunea tonica nu am mai luat-o fiidca am o lotiune Eucerin aproape plina si.... Sa le folosesti sanatoasa! pup!
    P.s. si eu mi-am ales crema contur ochi UNA, sper sa fie ok :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt curioasa ce parere ai de produsele Byphasse, eu nu le-am incercat inca dar sunt foarte curioasa; da un semn cand reusesti sa iti faci o parere! pup

    RăspundețiȘtergere
  4. fetelor va promit ca o sa revin cu review cat de curand! :)
    va pup

    RăspundețiȘtergere
  5. hey mersi pentru comentariu, ma bucur ca-ti place blogul meu:)
    ma tund de vreo 3 ani la o tipa foarte talentata, o cheama Alina si lucreaza la un salon...ah pe langa Doraly mall, mai exact este la piciorul podului pe Bd Aurel Vlaicu, salonul se numeste Princess style:D

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc mult, Anna :) o sa-i fac si eu o vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am demachiantul de la Byphasse. L-am nimerit cu pompita stricata si mereu incerc sa o repar si nu-mi iese :P. Dar in rest e foarte bun.
    Astept un review mai ales la Byphasse pentru ca vreau sa-mi iau si lotiunea tonica, dar greu imi gasesc una buna. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Lotiunea tonica nu o recomand.. mie mi se pare apa de ploaie :)

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc mult, Anna :) o sa-i fac si eu o vizita :)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM