Review: Set Fructul Pasiunii by Greenland

by - duminică, martie 13, 2011

Hello! Sunt fericita câștigătoare a setului de cosmetice naturale by Greenland de pe blogul Adinei. Sinceră să fiu nu am mai folosit niciodată produse de la Greenland, însă acest premiu mi-a deschis apetitul. Setul pe care l-am câștigat conține: balsam de buze, cremă de mâini și unt de corp cu extracte de Fructul Pasiunii. Pe lângă Fructul Pasiunii produsele mai conțin și binecunoscutul unt de shea, unt de cacao și ceara de albine, ulei de jojoba care sunt menite pentru a ne hidrata pielea.


Balsamul de buze hidratează foarte bine și are un miros extrem de plăcut, la fel ca și celelalte produse. Eu îl am tot timpul cu mine, prin vreun buzunar. Ca să ne înțelegem de la început, produsele au efect de hidratare, însă nu și unul de reparare, lucru care nu m-a deranjat prea tare pentru că nu m-am confruntat cu probleme mari la capitolul acesta.
Despre crema de mâini și untul de corp pot afirma că se absorb imediat în piele, hidratează pielea și îi conferă un miros plăcut pentru câteva ore.
Ca și o concluzie generală recomand aceste cosmetice și chiar mi-ar plăcea să mai încerc anumite lucruri. Cât despre cei de pe site-ul Cosmetice Naturale nu pot spune decât că sunt profesioniști și prompți, coletul ajungând la mine în cea mai buna stare.
Cam asta a fost.. Mulțumiri Adinei și sponsorilor pentru șansa de a încerca aceste produse! J

You May Also Like

12 comentarii

  1. Imi amintesc si eu de concursul acela,si eu participasem.
    Pupici si ma bucur ca iti sunt pe plac produsele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te bucuri de toate produsele, nici eu nu am mai avut Greenland dar ma tentau intr-un timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. am auzit ca sunt bune produsele Greenland..plus ca imi plac ambalajele lor. Ma tenta gama cu raspberry, dar am luat o de la the body shop, mi s a parut un pic mai pe gustul meu...

    ENJOY ur present!!

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi :) Chiar arata bine ambalajul :) Oricum conteaza mai mult continutul :) te pup

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM