Concurs: Tu cum te pregatesti pentru vara?

by - vineri, mai 27, 2011

Buna fetelor!
Sunt atat de happy ca pot organiza acest concurs pentru voi! Nici n-am cuvinte :) Asa ca sper din suflet sa va placa si sa participati in numar cat mai mare.
Ideea acestui concurs a venit odata cu venirea caldurii. Evident, acest lucru impune schimbarea garderobei, schimbarea activitatilor si tot asa. Sunt convinsa ca multe dintre noi avem anumite ritualuri cand ne pregatim pentru vara: tinem diete, mergem la shopping, ne preparam diverse masti, mergem la sala, mergem la solar.. nu stiu, o gramada de lucruri.
Astfel, putem sa furam una de la alta trucuri care sa ne ajute sa ne simtim cat mai bine in pielea noastra :) 

In ce consta concursul?
 Fiecare participanta trebuie sa uploadeze o poza reprezentativa pentru ritualul sau (voi atasa mai jos si tutorialul adaugarii imaginilor in comentariu) indiferent ca surprinde prepararea unei masti, un masaj anticelulitic homemade, prepararea unei retete pentru dieta voastra, o manichiura si tot asa. Orice! Dar vreau o poza care sa fie reprezentativa! In comentariu veti scrie si cateva cuvinte care sa descrie ritualul vostru.
Ca sa sintetizam regulile, iata cum trebuie sa arate comentariul cu care participati:

1. Numele cu care ma urmariti prin GFC
2. Sa dati like Melkior, NaturalSkin si paginii blogului meu
3. Numele cu care ati dat like pe facebook
4. O postare pe blogul personal cu poza si link activ. Pt cele care nu au blog, dati share pe facebook (observati sub butonul Share the love si butonul de facebook) - apoi lasati link-ul in comentariu
5. Cateva cuvinte despre ritualul vostru 
6. Poza reprezentativa (in poza sa apara si un mic biletel in care sa scrie CONCURS MIURI)

Ce poti castiga?

Initial ma gandisem sa premiez doua fete, insa chiar am vrut ca premiul sa fie mai consistent asa ca va exista o sigura castigatoare.
Astfel, premiul pe care l-am alcatuit vine in ajutorul vostru in ceea ce presupune ritualul de pregatire pentru vara :)


  • Un set de produse oferite de Melkior
  • Un ulei anticelulitic oferit de Natural Skin 
  • O crema pentru par Dove
  • O crema Apidermaliv

Cum voi alege castigatoarea?

Jurizarea se va face in doua etape:
1. Voi alege 15 poze dintre toate participantele. Alegerea imi va apartine si voi preciza si motivele alegerii la momentul respectiv. In principal, conteaza mult creativitatea, claritatea comentariului. Adica chiar vreau sa vad care e ritualul vostru pe care il respectati cu sfintenie. Poate sa fie cel mai simplu ritual.. insa ar trebui sa reiasa din poza si comentariu ca nu renuntatati niciodata la el.
2. Cele 15 poze vor fi postate pe pagina de facebook a blogului meu, iar participantele vor trebui sa adune cat mai multe like-uri pentru a castiga. Persoana care va strange cele mai multe like-uri va castiga.

Cum postezi poza in comentariu?

Tutorialul l-am imprumutat de la Iulia cea mica si cute, cu acordul sau, bineinteles :)


Cand se termina concursul?

Concursul se va termina pe 10 iunie la ora 22, deci aveti 2 saptamani la dispozitie. Pe 11 iunie voi anunta cele 15 finaliste si voi demara votarea pe pagina de facebook. Votarea va lua sfarsit pe 13 iunie la ora 14, iar eu voi anunta castigatoarea cat mai repede.
  
Sper sa va placa si sa participati in numar cat mai mare! 
Daca aveti intrebari sau nelamuriri lasati un comentariu.. nu ma va incurca in contabilizarea participarilor:)

Va pup!

You May Also Like

11 comentarii

  1. O sa castig premiul asta chiar de ziua mea? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. daca te chinui poate ca da :) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi nu particip,pentruca nu ma pricep la pusul pozelor,pot spune cu mana pe suflet, ca oja aceea Peggy Sage,este una dintre cele mai calitative oje pe care le detin..Nu stii cumva Miury cum se pot cumpara asa vreo 3 bucati! Un magazin online,sau in alt loc.Eu mi le-am procurat de la un salon din Arad,care tocmai se desfiinta si de-aceea isi vindeau marfa care le mai ramasese pe stoc.Tine pe unghii si 5 zile ,are un luciu aparte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sorana poti cumpara de pe Melkior.ro . Iti faci cont ca sa poti vedea si preturile si iti comanzi ce vrei :):*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Miuri,insa eu am inteles ca site-ul respectiv nu vinde decat en gros.Oare vinde si mai putine?

    RăspundețiȘtergere
  6. sorana poti cumpara si la bucata :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult.Miuri pentru explicatiile tale

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna  Miuri,  am reusit in sfarsit sa ma insccriu la concursul tau :)
    Am o mica precizare: poza mea e defapt un colaj pentru ca camera mea foto e stricata si nu face poze decat de foarte aproape :( Sper sa nu fie o problema ca am facut colaj.
    Acum descrierea:
    Inainte de inceperea verii, intotdeauna imi aduc aminte ca iar v-a trebui sa scot la aer celulita de pe picioare, uf :( Tocmai de aceea primul lucru important pe care il fac, cu ceva timp inainte de lunile de vara, este exfolierea cu cafea. Stiu ca se spune despre zatul de cafea, insa eu nu beau asa multa cafea pe cat de multa nevoie am de zat :) Dupa exfoliere, neaparat crema anticelulitica; iar cea mai noua achizitie este cea la de la Gerovital plant, cu exatract de floare de colt.
    Fata este o alta zona a corpului care are parte de exfoliere: folosesc  faina de porumb combinata cu sapun lichid (unul cu musetel si galbenele de la LifeCare). E important pentru mine sa-mi simt fata fina si sanatoasa. Evident ca dupa urmeaza crema de fata.
    In colaj am pus si o banana pentruca eu, vara, mananc destul de multe banane, imi dau energie :) Bineinteles ca nu putea sa lipseasca ciocolata, care pe langa energie se stie ca e responsabila de o parte din "starea de fericire" :)
    In rest, incerc sa imi mentin starea de bine, sa nu ma las prada stress-ului pentru ca mi-as face mai mult rau.
    Te urmaresc prin GFC cu numele Ana-Maria, pe Fb am dat like paginilor de pe contul de pe care dau acum comment-ul, nume: Ana Maria.
    Am postat si pe blogul meu despre concurs: http://aboutbeautyandotherdrugs.blogspot.com/2011/05/concurs-organizat-de-miuri.html
    Pupici, Ana

    RăspundețiȘtergere
  9. Anca multumesc pentru curajul tau :) Am postat deja inca o data despre concurs cu reguli schimbate. Vei vedea tu despre ce e vorba. Astfel, dupa noile reguli, tu vei avea 2 entry-uri :)  Te pup si succes! Nu e nevoie sa postezi si la cealalta postare.. o voi lua in calcul pe aceasta :) 

    RăspundețiȘtergere
  10.  Cu cea mai mare placere >:D<
    Acum mi-am recitit postul si am vazut ca am vreo doua greseli si o cacofonie, shame on me :"> Anyway, ma bucur ca am participat si e n pic trist ca nu mai e concurs, random it's not my BF :))
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  11. stai linistita.. se mai intampla :) nu poti sa stii :) nici cu mine nu tinea random la inceput :) :*

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM