Cum arata Revlon Colorstay pe fata

by - vineri, mai 06, 2011

Buna fetelor! In ultima vreme am citit destul de multe pareri cum ca Revlon Colorstay nu ar fi atat de bun pe cat ar fi de laudat. E normal ca fiecareia sa-i placa un fond de ten in functie de necesitatile tenului.
Cu toate astea, am observat ca exista si fete care nu au incercat inca Revlon Colorstay de teama ca n-o sa li se potriveasca. Eu am avut tenul oily combination, insa cu timpul mi s-a schimbat (mai ales din cauza vantului de primavara) si am cateva portiuni uscate (care imi apar in fiecare primavara). Din aceasta cauza am abandonat varianta oily combination in favoarea normal/dry skin. La oily combination o sa revin cand scap de vantul de primavara. 
Anyway, in ambele cazuri eu am fost si sunt multumita de cum arata Colorstay pe fata mea. Deocamdata, bugetul de studenta imi permite doar atat. Nu neg ca as vrea sa incerc si altele mai scumpe, insa deocamdata ma limitez la Colorstay. 
Si ca sa revin la motivul postarii mele.. zilele trecute Judy a postat un demo despre cum arata Colorstay pe tenul ei, in conditiile in care are un ten mai oily. Am ales sa il postez si eu aici pentru ca asa se vede Colorstay si pe tenul meu, iar eu zic ca arata destul de bine in comparatie cu alte branduri mai scumpe (tot din ce am vazut in video-uri)

Voi ce ganduri aveti?

Va pup si nu uitati sa participati la giveaway.

You May Also Like

14 comentarii

  1. Eu am Colorstay varianta oily si sunt f multumita...nu il folosesc cu regularitate,caci am mai multe fdt si le aplic in functie de nevoile tenului ,sau de chef:P...insa nu voi renunta la el never!Isi face treaba ff bine

    RăspundețiȘtergere
  2. ce simpatica e tipa :X
    dar mie tot nu imi place fondul de ten :( ma simt de parca am o masca :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a placut mult..dar trebuie sa stii sa-l aplici :-??. Cred ca aici gresesc majoritatea fetelor cu pareri negative despre el :-??.

    pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. mie nu imi place colorstay-ul.. stiu ca e mega laudat..dar mi se pare fff fluid si aiurea de folosit din sticla aia.. de aceea prefer fdt-urile mousse, sunt prederatele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am varianta normal/dry skin si imi usuca fata mai tare decat este acum dar imi place asa ca voi reveni la el dupa ce imi refac tenul:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Deea ma bucur :):*
    @Iulia dar tu ce fdt folosesti? :D:*

    RăspundețiȘtergere
  7. @Special K sa stii ca asta am inceput sa cred si eu.. desi e foarte probabil si sa nu li se potriveasca :) :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @SuperficialBeauty eu nu ma inteleg deloc cu cele mousse.. pentru mine sunt oribile:) :*

    RăspundețiȘtergere
  9. ella intr`adevar, usuca putin fata.. dar depinde.. sormea n-are nicio problema :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu am avut colorstay pana acum dar e pe lista mea de dorinte! Il vreau neaparat in luna mai, am o nunta si un botez la sfarsitul lunii si vreau sa arat perfect!

    RăspundețiȘtergere
  11. e perfect pentru o petrecere pentru ca rezista si nu curge :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna , tu de unde iti iei produsele Revlon ? Am mai cautat prin ct si am gasit doar la Alfabeta de langa City si e cam saracacios in privinta fardurilor..

    RăspundețiȘtergere
  13. luam de la Alfabeta, acum iau de pe blogul cosmetice Revlon Ș)

    RăspundețiȘtergere
  14. Carmen Nicoleta22 iulie 2014 la 01:10

    care este adresa de pe care pot comanda de pe blogul acesta ?

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM