Mica mea experienta cu lentilele Ciba Vision

by - sâmbătă, mai 21, 2011

Hey, fetelor

De cateva zile ma tot chinui sa fac postarea asta, insa tot aman de teama ca n-o sa va pot da prea multe informatii in ceea ce priveste lentilele de contact in general. Asadar, o spun de la inceput.. experienta mea in lumea lentilelor de contact abia a inceput, deci parerea mea nu poate fi extrem de acurata avand in vedere ca nu am cu ce compara. Insa, va pot asigura ca in postarea de fata sunt onesta si sper sa nu-mi scape nimic din ce am avut in cap :D

De ceva vreme nu-mi dadea pace deloc un gand, anume acela de a purta lentile de contact. Mai ales lentile de contact colorate. Mereu mi-am dorit si eu ochi verzi, desi ma amageam cu prea folositul "ochii caprui fura inima oricui". E drept ca vara ochii mei par o idee verzi datorita irizatiilor.. insa doar atat. 
Asa am ajuns eu sa cer indrumari celor din spatele Ciba Vision, in speranta ca lentilele de contact vor fi totusi o experienta placuta (pentru ca aveam ceva emotii in legatura cu purtarea lor).
All in all, comunicarea cu doamna Carmen si cu doamna Simona a fost una placuta, cea din urma punandu-ma in contact cu lentilele. 

Dar sa trecem la fapte :) Nu, nu am mai folosit lentile de contact inainte. Nu, nu am cerut consultanta in aplicarea lentilelor, pe motiv ca sunt eu descurcareata :)) Da, port ochelari on a daily basis dar nu prea-mi place :)
Iata ce am primit:

  • 5 perechi de lentile de unica folosinta pentru corectia optica a vederii Dailies AquaComfort Plus. Mai multe aflati aici
  • 3 lentile demo Freshlook Colorblends in nuantele Gemstone Green, Green si True Sapphire
  • Domnisoara de la Opticris mi-a oferit si cateva pliante informative

Recunosc ca pana sa reusesc sa imi pun prima lentila eram aproape gata sa renunt la idee. Deja la a doua era piece of cake :)) E ok daca nu reusesti din prima. Probabil multe persoane nu reusesc din prima, deci, hey, nu esti singur/a!! :)) Sfatul meu este sa urmariti cateva filmulete demonstrative pe youtube. Va ajuta, clar!

Senzatia pe care am experimentat-o cu lentilele?
Well, prima data le-am incercat pe cele colorate.. Imi lacrima ochiul si chiar simteam cum ma jeneaza, puteam sa simt marginile lentilei pe ochi. Insa dupa vreo 10 minute nu le-am mai simtit.. parca aveam de o viata un ochi verde si unul albastru :)) 


Gemstone Green (asta-mi place cel mai mult)


Green

stanga Green si dreapta Gemstone Green


True Sapphire


stanga True Sapphire si dreapta Gemstone Green

Mie imi place foarte mult Gemstone Green, dar si True Sapphire desi simt ca nu ma prinde :) 

In ceea ce priveste lentilele pentru corectia optica a vederii... ei bine, am avut emotii :)) Eram sigura ca daca la cele colorate m-am descurcat, cu cele incolore n-o sa ma descurc. Insa Mirela e descurcareata foc! :))
Ei, dupa ce le-am pus pe ochi, mi-am dat seama si mai bine de avantajele purtarii lentilelor de contact in detrimentul ochelarilor. Viata dom`le, nu alta! :)
Aceeasi poveste, in primele 10 minute am simtit ca ma jenau dupa care n-am mai avut nicio problema. Chiar am iesit si la cumparaturi, sa vad cum se comporta atunci cand imi adie vantul in fata. S-au comportat bine, chiar neasteptat de bine. Singura mea problema in legatura cu aceste lentile este aceea ca uneori, daca citesc o carte si "uit" sa mai clipesc, simt imediat nevoia de a-i inchide pentru a-mi umezi ochii ca sa nu mai simt senzatia de uscaciune. Insa am inteles ca acest lucru se intampla in general cu lentilele de contact pentru corectie optica si ca exista o solutie speciala pentru a preveni acest lucru.

All in all, sunt foarte multumita de aceste lentile si chiar o sa continui "relatia" cu ele :)) Inca o data multumesc celor doua doamne pentru amabilitate si sper ca voi sa nu ma judecati prea aspru, in caz ca veti gasi aceasta postare prea naiva. Asta e tot ce am :)) Deocamdata!

Voi folositi lentile de contact? Pe acestea le-ati incercat? Care sunt parerile voastre?

PS: pe pagina pe facebook a celor de la Ciba Vision se desfasoara ocazional concursuri in care puteti castiga lentile de contact. Nu ezitati sa le dati un like :)

Va pup!

You May Also Like

43 comentarii

  1. Asa e...la inceput e super greu sa le pui si le si simti ca te incomodeaza :)) Dupa aia, devine super simplu si uiti de ele...e exact la fel ca in cazul genelor false :D.

    Eu mi-as dori de-alea, circle lenses :)) Dar nu fac cu dioptrii asa mari :P pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu port lentile de contact de vedere de 4 ani si ma inteleg extraordinar de bine cu ele! Eu le folosesc pe cele de la Pure Vision.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti freaky rau in ultima poza :)).
    Imi place cum iti sta cu lentitele in nuanta Gemstone Green, mai ales ca par naturale.
    Nu am incercat pana acum sa port lentile si desi mi-ar placea sa imi mai pot schimba culoare ochilor din cand in cand :P, nu pot spune ca sunt tentata.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. cam cat te-au costat> si ce dioptrii ai? pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti stau super cele gemstone green, arata hipnotic. *.*
    Cat ai dat pe lentile? (si pe cele colorate si pe cele de vedere?

    RăspundețiȘtergere
  6. scrisesem un comentariu kilometric.intre timp s-a dus netu si am dat send si s-a dus naibii si comm meu. dc aveai disqus nu-l pierdeam :((( nu iti pui ?:)

    nu o mai iau de la capat ca nici nu mai am cum sa scriu tot ce spusesm atunci..doar ca sunt fan lentile colorate de aproximativ 9 ani le folosesc, am avut verzi, albastre, negre, mov, acum am ramas la turqoise..inainte nici nu ieseam din casa fara ele...acum nu mai sunt chiar asa.. si la inceput imi lua 2 ore sa pun o lentila, fara sa exagerez... acum le pun pe ambele intr-un minut si fara oglinda.... asteptam de mult postarea asta a ta..iti sta f bine cu ele, mi se pare ca cel mai bine cu ochii verzi, dar si restul sunt f frumoase..

    RăspundețiȘtergere
  7. a picat perfect postul. chiar ma interesau si pe mine lentilele...mersi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Koko ma crezi ca inca nu am incercat genele false? :)) sunt sigura ca n-o sa pot sa mi le aplic :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce ochisori frumoasi ai!!!
    Am avut si eu lentile de contact albastre. Era un albastru din ala inchis , genial.Dar nu le suportam.Lacrimam groazniiiiiiiic dupa ce le puneam,iar dupa aceea parca ma zgariau pe ochi(intreaga zi). Am ales sa renunt la ele...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Andreea ma bucur :) :*

    @LittleD al meu radea de nu mai putea cand se uita la mine :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Miu Miu le-am primit pentru proba de la Ciba Vision :):*

    The VaVaVoom si mie imi plac mult gemstone green cum am precizat :) :*

    RăspundețiȘtergere
  12. @Simona promit sa-mi pun cand o sa am rabdare sa-mi fac nervi :)) ca am tot citit ca e grele dom`le la inceput :) 2 ore la inceput? wow.. eu sigur renuntam :)) multumeeesc :*

    RăspundețiȘtergere
  13. @Larisa ma bucur mult :*

    @Miss Z aiurea asa.. eu am lacrimat putin la inceput dupa care nu mai aveam nicio problema.. Tu ce lentile aveai?

    RăspundețiȘtergere
  14. pai e usor de pus, nu se lasa cu nervi la toata lumea :)) da, eu nu am renuntat pt ca imi doream mult alta culoare..

    RăspundețiȘtergere
  15. cel mai mult imi plac Gemstone Green. par mai naturale.
    eu am incercat 2 tipuri de lentile cu dioptrii pana acum. unele zilnice (semiluna sau ceva de genul) si unele de unica folosinta de la Bausch&Lomb. cu cele zilnice n-am avut nici o problema. le punea super rapid si le manevrat cu usurinta. in schimb cu cele de Bausch nu m-am impacat foarte bine. la ochiul stang m-a deranjau. plus ca prindeau aer si ma chinuiam sa scot lentila si iar s-o pun. plus ca daca ma chinuiam prea mult se usca si daca se tot strange pe urma era buna de aruncat.
    pe cele de la bausch le-am folosit doar ocazional. mai am cateva perechi pe care le tin pentru diverse evenimente.
    nu spun ca cele de la bausch sunt proaste sau ceva de genul, dar personal nu m-am impacat cu ele prea bine.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am puratat o perioada lentile de contact bausch and lomb, insa erau din acelea pe care trebuia sa le tin in solutie si sa port aceiasi pereche timp de mai multe zile, dar nu si noaptea.
    La inceput, mi s-a parut putin greu sa mi le asez, insa m-am obisnuit, desi nu prea imi placea ca trebuia sa am grija sa nu am nici o scama minuscula pe deget ca altel lacrimam incontinuu.
    Mi-ar placea sa port din nou lentile, dar as alege unele zilnice, iar Dailies suna tare bine! <3

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu port lentile de contact de 10 ani si iti dau un sfat: foloseste lacrimi artificiale pentru a preveni uscarea globului ocular si nevoia aferenta de a te scarpina la ochi.

    Daca nu ai vreo sensibilitate acuta a ochilor si poti purta lentile de contact, ai mare grija la machiaj dupa aceea. Lentilele nu te impiedica neaparat de la a mai folosi anumite produse de machiaj, dar trebuie sa fii putin mai atenta la aplicarea acestora pentru ca ti se "lipesc" chestii de lentila foarte usor :) Been there, done that!

    Insa lentilele sunt o placere in de purtat, eu nu mai pot reveni la ochelari even if my life depended on it ;) Succes cu ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu pot de vreo 15 ani lentile de corectie a vederii si am o gramada de probleme cu machiajul din cauza lor.
    Rimelul trebuie aruncat automat la 3 luni, fardurie cu chiu cu vai mai mult...

    dar ce viata, dom'le!! nu se compara si merita sacrificiile

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce bine arata! :) Mi-as lua si eu unele albastre, just for fun.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am ochii albastru-verzui si cand eram mica imi doream enorm sa am ochii negri. Mi se parea ca am cei mai urati ochi din lume:))
    Imi place cum iti sta cu ambele perechi:-)

    RăspundețiȘtergere
  21. @Simona promiit ca o sa-l pun :) Dar tot tre sa-mi fac rost de rabdare pentru eventuali nervi :))

    @AM eu ce sa mai zic? ca nici nu le-am incercat pe acelea:)

    @Anca Buzea multumesc din inima pt sfaturi.. stiam eu ceva de lacrimi artificiale dar nu eram 100% sigura :) :*

    @Gabriela oricum trebuie sa aruncam rimelul la 3 luni, chit ca purtam lentile sau nu.. dar da, viata! :) :*

    @Yellowjade chiar e fun.. mai schimbam si noi privirea din cand in cand :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  22. @Laura as fi vrut eu sa am ochii tai, mai mult ca sigur :)) :* mersi

    RăspundețiȘtergere
  23. Iti sta super cu cele verzi, vampire style :)) :* imi aduc aminte de filme cand isi pierdeau fetele lentilele pe jos :))..dar ca sa nu mai porti ochelari mi se par ideale :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Hy dear,
    Nice blog you have here :)

    Visit my new blog http://therubberdoll.com/

    Kisses from pepa:X
    My recent post Cool Shorts

    RăspundețiȘtergere
  25. Acum 1 an mi-am comandat si eu o pereche de lentile albastre, eram obsedata sa incerc altceva, insa le-am purtat de foarte putine ori, diametrul lentilelor era mai mare decat irisul meu, ma incomodau foarte tare, toata ziua le simteam "in" ochi, ma oboseau. spatiul gol din lentila era mult mai mare decat pupila, din cauza asta se vedeau 3 culori la ochii mei: albastru, verde si negru (pupila). Prietenii mi-au spus ca tot cu ochi verzi imi sta mai bine, deci in cazul meu nu a fost o experienta prea extraordinara. E posibil sa nu le fi ales nici eu bine avand in vedere ca nu am facut absolut nici un control si le-am comandat de pe net de "capul meu".

    Gemstone - e divin, sunt foarte naturale! sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc pentru abonare:* 

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu port ochelari de cand ma stiu:(...mai exact de pe la 5 ani:((. Am avut lentile colorate,verzi ofcourse:P ( si eu mi-am dorit toata viatza sa am cohii verzi) si m-am inteles f bine cu ele. Cat despre lentilele cu dioptrii nu stiu ce sa zic,nu sunt f convinsa...ma gandesc serios de ceva vreme la operatie...
    ms pt post,astept detalii,pupici

    RăspundețiȘtergere
  28.  Cele verzi par mult mai naturale. Insa mie-mi plac cele turcoaz :D.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ella tu ai deja ochi superbi :) multumesc mult :*

    RăspundețiȘtergere
  30. si eu ma gandesc la operatie desi nu am dioptrii mari, insa am inteles ca operatia trebuie facuta regulat.. 

    RăspundețiȘtergere
  31. Ioana in postare am atasat si site-ul.. poti intra acolo pentru preturi.. eu le-am primit pentru proba :) 

    RăspundețiȘtergere
  32.  nu pot sa cred ca nu am fost pe faza cand ai scris postul asta pe care mi-l doream atat de mult :D
    Am fost atat de lenesa zilele astea ca imi era lene si sa mananc.
    Lentilele alea albastre m-au tampit de cap..cand le-am  vazut la tine am zis ca nu se mai poate..le vreau si gata..
    Eu am ochii negrii dar intotdeauna mi-am dorit sa am lentile albastre :X:X
    Nu cred ca Rzk ma va lasa sa imi cumpar dar le vreau asa mult :-<

    RăspundețiȘtergere
  33. Al meu le prefera pe cele albastre :)) el e de acord:)) insa mie imi plac verzi!! :) 
    tre sa te pedepsesc :)) :*:*:* 

    RăspundețiȘtergere
  34. buna, imi poti spune, te rog care este culoarea ta naturala?As incerca gemstone green dar am ochii caprui inchis...merci!

    RăspundețiȘtergere
  35. fain post ul , vreau sa fac un anunt pt cine doreste lentilele mentionate de Miuri aduc lentilele la un pret mai mult decat bun 65 ron, 11 culori la alegere , pt 90 de purtari , pt mai multe detalii contactati ma la florinescu87@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Va recomand un magazin interesant de lentile de contact colorate care are preturi foarte bune. www.lentilecolorate.com

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM