Review: Crema pentru ten Apidermaliv

by - joi, iunie 16, 2011

Buna fetelor!


Am vrut sa fac acest review pentru ca am impresia ca al meu pare putin diferit. In ce sens? In sensul ca mie chiar nu mi s-a potrivit deloc.. dar asta aflati mai jos.

Am primit in urma cu ceva vreme spre testare aceasta crema, impreuna cu alte produse. Despre celelalte voi vorbi in alta postare, insa acesteia ii ofer o postare separata pentru ca am avut parte de un lucru bun din partea ei.


Cum se prezinta?

Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare.

Rasfata: tenul normal si mixt

Partea buna

Singura parte buna pe care am gasit-o eu la aceasta crema a fost faptul ca a fost un bun calmant pentru roseata de dupa plaja. Daca va amintiti, ma "laudam" ca am venit acasa cu nasul rosu de la prima mea plaja. Ei bine, aceasta crema a fost una din metodele de calmare a disconfortului atat pe fata, cat si pe corp. Pentru asta, nota 10.
Mi-am adus aminte ca am avut cateva zone uscate pe obraji pe care mi le-a "vindecat" in primele 2 zile de testare ale cremei (in afara utilizarii dupa plaja).

Partea proasta

Am folosit aceasta crema doua zile pe ten (in afara zilelor de la partea buna). Mai mult nu am mai rezistat si nu am mai vrut. Si o sa enumar cateva lucruri care nu mi-au placut:
  • are o textura onctuoasa si densa
  • mirosul parca ma ineaca (dar asta e o problema personala, sunt foarte sensibila la mirosurile puternice)
  • nu se intinde bine pe fata. Am incercat diverse metode: Am stat 10 minute si am masat pana a intrat in piele, am dat cu apa termala dupa care am aplicat si am inceput sa masez, am aplicat fara sa masez prea mult. Toate au dus la aceeasi senzatie de greu, de insuportabil.
  • am incercat-o doar noaptea. A doua zi ma trezeam cu tenul gras in zona T. Si daca va aduceti aminte, cand am primit aceste produse, va spuneam ca am tenul uscat.


Cui i-ar placea?

Este foarte posibil sa functioneze in cazul persoanelor cu tenul foarte, foarte uscat. 
De asemenea, eu chiar o recomand ca si calmant dupa plaja pentru corp. E geniala. Sincer, nu am incercat-o pe calcaie si nici nu vreau sa incerc. Nu vreau sa cred ca o crema de fata este buna pentru calcaie. Chiar nu vreau sa cred asta.

Cui nu i-ar placea?

Tocmai persoanelor cu tenul normal si mixt nu cred ca le-ar placea. Datorita cauzelor enumerate la partea proasta. 

Concluzii...

Imi pare rau ca aceasta crema nu este tocmai pe gustul meu, mai ales ca eu am fost un mare fan Apidermin. Dar tenul se schimba, iar preferintele se schimba si ele. Mi-a placut mult ca si calmant pentru plaja si o recomand in acest sens.. in rest, nu ramane decat sa incercati si voi :)

Va pup!

You May Also Like

15 comentarii

  1. Ba culmea, cremele de toate felurile ar trebui sa fie bune peste tot pe corp. Daca tu sau mama/matusa/bunica aveti probleme cu calcaiele uscate sau crapate, da-i o sansa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi aplicarea mi se pare un chin, ma aflu printre singurele persoane careia i se potriveste :)). 
    Initial, nu pot spune ca mi-a placut si am renuntat sa o folosesc cam o saptamana. Insa, de cam 3 saptamani o folosesc zilnic (seara) si tenul meu arata super a doua zi, e mai putin gras/lucios ca deobicei si are o culoare uniforma.Intr-adevar, dupa ce o termin nu cred ca o sa trec la o a doua pentru ca aplicarea nu e deloc placuta si in final, raman cu o pelicula lipicioasa si cu senzatia de ten incarcat (si mai ales ca in timpul verii tenul meu tinde sa se ingrase mai mult ca deobicei).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu as incerca-o deloc, poate ca plec cu o idee preconceputa, insa de la Apidermin mi se trage. Foarte grasa, luceste fata ca un fund de tuci uns cu untura, iar eu am tenul mixt... Poate la un ten foarte uscat, deshidratat sa faca minuni, sau in completare dupa un tratament cosmetic, peeling, dar eu pe fata nu mai pun.  Bine, eu vorbesc despre Apidermin, si am senzatia ca nici Apidermalivul nu-i departe de el, dar, ti-am zis, poate-s eu subiectiva.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu n-am zis ca n-o sa-i placa nimanui :) Ma bucur ca exista si persoane care se inteleg cu ea :):*

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) pe mine Apidermin m-a salvat cand aveam tenul uscat si mi se cojeau portiuni pur si simplu.. dar acum nu as mai rezista  :)

    RăspundețiȘtergere
  6. dupa mai multe pareri citite am ajuns la concluzia ca ar fi o crema foarte buna pentru perioada rece a anului, atunci cand foarte multa lume se confrunta cu pielea uscata si mai ales cu acea decojire a nasului si barbiei, cum ar fi in cazul meu. eu mai sunt genul la care o crema trebuie sa actioneze in 1-2 minute maxim, ma dispera senzatia de crema pe fata, acea senzatia uleioasa si lipicoasa, behh :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-a placut, dar acum nu prea o mai aplic ca e prea cald afara si folosesc creme mult mai light.
    O sa incep sa o folosesc din nou din toamna.
    Pur si simplu nu functioneaza la fel pentru toti...
    E bine macar ca o folosesti dupa plaja si te ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. iarna ar merge perfect mai ales pentru portiunile cu cojite.. le vindeca foarte repede

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru dupa plaja e geniala dorina :):*

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa stii ca nici eu nu cred ca as suporta-o pe intreaga fata, mai ales ca am tenul foooaarte gras si sensibil :P O folosesc doar in jurul ochilor, seara, pentru ca inainte de corectorul anticearcan se face o adevarata "mizerie" sub ochi din cauza densitatii cremei... Oricum, mie imi place cum miroase, o folosesc si pe maini :P

    :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca tu esti stupida:))) "Chiar nu vreau sa cred ca o crema de fata este buna si pt calcaie"Dar tu ce crezi ca ar contine o crema de calcaie...pulbere de aur invaluita intr-un miros de calcaie ????
    Esti stupid, girl! O crema de calcaie e asemenea si la fel:) ca o crema de fata.....numai k eticheta conteaza....si iti zic ca urmare a faptului k lucrez intr-o asemenea industrie!
    Cine te-a pus sa faci blog si sa scrii stupizenii...chair nu stiu. Stai acasa daca esti proasta!

    RăspundețiȘtergere
  12. da-te tu cu crema pentru calcaie pe fata daca esti mai desteapta :) 

    RăspundețiȘtergere
  13. nu, nu am probleme cu calcaiele.. ma refeream pur si simplu ca o crema de fata e buna pentru a inmuia pielea de pe calcaie... nu-ti suna aiurea? mie da

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM