Experiența mea cu henna incoloră

by - miercuri, iulie 20, 2011

Hey,


Pentru fetele care erau interesate de experientța mea, iată că a venit momentul adevărului :))
Vă spuneam că Nimphetamin este cea care m-a inspirat să folosesc henna incoloră, prin postarea ei de aici. Așa că am trecut la fapte! Mi-am cumpărat henna incoloră de la un plafar, pe care am dat 12 lei.


Eu am amestecat-o cu apă de la robinet și am aplicat-o pe păr cu o pensulă pentru vopsit. Spre deosebire de Nimphetamin, eu am lasat-o 4 ore în păr și recunosc că la urmă îmi promiteam că data viitoare nu mai fac asta :))



Amestecul nu iese exact ca o pastă, este destul de dificil de întins pe păr și miroase a.. hmm, să-i zicem ceai verde. Mie așa mi s-a părut. Am acoperit capul cu o pungă de plastic și am așteptat să treacă cele 4 ore pe care mi le-am impus de la început.
Impresii?

Am scăpat destul de greu de henna din păr pentru că nu am vrut să îmi clătesc părul cu șampon. L-am spălat direct cu balsam. Ei bine, nu mă așteptam la un asemenea volum! A doua zi dimineață aveam un volum al părului cum nu am avut niciodată! Lucru care mi-a plăcut. Ceea ce nu mi-a plăcut a fost că mirosul s-a menținut în păr, că parcă îmi simțeam părul uscat, nicidecum hidratat după cum mă așteptam. Stați liniștite, chiar dacă are o culoare verzui-gălbuie, nu vă colorează părul. Eu am câteva highlights în păr, iar restul e vopsit ciocolatiu, și nu i-a afectat culoarea.

Cam asta a fost prima experiență cu henna incoloră. Nu am de gând să renunț așa ușor. Aș vrea să-i văd efectele asupra căderii părului. Normal că după prima folosire nu am avut ce efecte să văd. Data viitoare o să o las să acționeze numai 30 de minute și o să mă hotărăsc la care variantă rămân.

Voi ați folosit vreodată henna incoloră?
Vă pup!

You May Also Like

30 comentarii

  1. Nu , nu am folosit , poate voi incerca si eu 

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama mea a folosit henna dar pt colorarea parului . Si aia are acelasi miros , de ceai verde + alte plante.. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. dar daca ma vopsesc dupa ce aplic aceasta henna incolora, iese culoarea? ca am auzit k daca te vopsesti dupa ce folosesti henna normala sa-i zic asa, nu iese ...

    RăspundețiȘtergere
  4. hm...nu am folosit dar daca zici ca ti-a dat asa un volum, parca as incerca-o si eu :D :*

    RăspundețiȘtergere
  5. sa scrii pe blog daca incerci :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am curaj sa folosesc henna pentru vopsit, desi am vazut pe un site ce culori frumoase poti obtine!

    RăspundețiȘtergere
  7. asta nu stiu Cristina, cand o sa ma vopsesc din nou o sa vad care e treaba. Din ce am citit eu online, nu ar afecta.. insa nu iti pot garanta..

    RăspundețiȘtergere
  8. nu te costa nimic daca incerci :):*

    RăspundețiȘtergere
  9. eu prima data m-am vopsit cu henna la 6 ani:D la noi e o traditie,nu e nimic iesit din comun;) nu iti ataca parul,ii da o anumita stralucire parului il hraneste si este foarte bun impotriva caderii parului,treb sa il folosesti o perioda ca sa aibe si efect...iti recomand sa te ti de el k e bun,sa il folosesti mai mereu k nu iti strica parul eu il folosesc destul de des:P  am facut si eu o postare despre henna,daca vrei sa arunci o privire:P  http://dalyda.blogspot.com/2011/03/all-about-henna.html
     pop :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Alexandra Rotaru20 iulie 2011 la 16:15

    pai si la ce foloseste?:D

    RăspundețiȘtergere
  11. Alexandra, de asta am dat link catre blogul lui Nimphetamin.. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. multumesc pt comentariu, Frumusica! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am folosit henna roscat pe toata perioada liceului pt a-mi vopsi parul. Imi placea ma nebunie! Am renuntat insa fiindca ma plictisisem de culoare si aprox 1 an dupa henna nu te poti vopsi, nu se prinde culoarea. Nu as risca sa o folosesc acum, fiindca in fiecare luna sunt la salon pt a-mi deschide radacinile.

    RăspundețiȘtergere
  14. dragele mele chestia cu henna e fantastica ptr par.Doar ca nu aveti suficienta experienta! imi pare rau sa spun asta.Reteta e cam asa :
    henna incolora in cazul asta plus ceai plante la alegere -musetel(par blond) cuisoare, sunatoare9ptr.nuante de ruginiu) cacao (par brun ) ceai negru (reflexe inchise) plus cateva picaturi ulei -lamaie,rozmarin,menta,portocale etc. plus ulei masline,jojoba,migdale etc. Pasta obtinuta se aplica pe parul umed,proaspat spalat si se tine...cat doresti ...intelegeti dar e bine macar o ora! rezultatele sunt specataculoase pentru par si daca se repeta cateva zile la rand pentru intensificarea culorii e nemaipomenit! pentru par degradat de permanent e fantastic readuce parul la normal! incercat si verificat personal! Va pup si succes

    RăspundețiȘtergere
  15. Tocmai mi-am uscat parul.
    Este super fetelor...parul meu nu a stralucit asa niciodata! Ma declar fana henna incolora!

    RăspundețiȘtergere
  16. eu m-am vopsit dupa henna incolora si nu am avut absolut nicio problema :) deci poti incerca fara teama :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumim Claudia pentru sfaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  18. cat ma bucur ca ai incercat Oana :) foarte fAin straluceste :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  19. salut! am citit si eu posturile tale . foarte mijto blogul :)
    ma intereseaza in special articolul tau referitor la henna incolora :D
    volumul ala pe care ziceai ca ti l'a dat ...s'a mentinut sau se duce dupa prima spalare ?
    adica iti ramane parul mai gros ? al meu e foarte fin si subtire si sunt ahtiata dupa volum
    ms
    pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna, Ana! Volumul pe care il da henna incolora te tine cam 1 saptamana jumate, chiar daca te speli intre timp :) Normal ca n-ai cum sa nu te speli de mai multe ori intr-o saptamana jumate.. dar voiam sa scot ideea in evidenta :) Eu zic sa-l incerci.. e foarte benefic pentru par. te pup

    RăspundețiȘtergere
  21. buna,

    de curand am gasit postul tau despre henna incolora. mi-am dat cu henna incolora + ceai sunatoare (sunt roscata) acu vreo 5 zile. m-am spalat o singura data dupa aplicare, acu 2 seri. maine as vrea sa-l vopsesc negru. crezi k as avea o problema? ma refer la posibilitatea de a nu "prinde" culoarea. te-ai confruntat cu aceasta situatie? mersi :-) ! 

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna Ami, e drept ca nu m-am vopsit chiar a doua zi dar eu nu cred sa fie vreo problema, eu zic ca prinde culoarea. N-am auzit persoane care sa zica de chestia asta. Te pup, poate ne spui cum a fost!

    RăspundețiȘtergere
  23. nu au fost probleme. culoarea a prins de minune! 

    RăspundețiȘtergere
  24. As vrea sa-mi fac o masca cu henna incolora, dar planuiesc sa ma si vopsesc roscata cu o vopsea de la wellaton zilele care urmeaza. Intrebarea mea e daca ma pot da cu henna inainte de vopsea (adica, exista riscul sa nu "prinda" vopseaua), si daca are ceva daca ma dau cu henna dupa ce ma vopsesc. Adica, sa zicem ca nu vreau sa risc si nu ma dau cu henna inainte de vopsire, e ok sa ma dau doar dupa? Nu se intampla nimic cu culoarea, nu? Va pup :*

    RăspundețiȘtergere
  25. Ioana, nu se intampla nimic, stai linistita :) desi, eu ti-as sugera sa folosesti masca dupa ce te vopsesti ca sa ajute putin si la repararea parului agresat de vopsea :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  26. Atentie, hena neutra sau coloranta, are efect de uscare al parului. Pentru a-l contracara se poate adauga iaurt, putin ulei, miere...

    RăspundețiȘtergere
  27. am folosit si eu hena incolora ;mi-am facut o masca cu hena, 1 ou, ulei de migdale si ulei de cocos la recomandarea unei indience. pentru ca am trecut de la brunet( vopsit cu vopseaua din comert dar si hena neagra care nu iese din par decat cu foarfeca sau daca iti place sa ai 2 culori in cap blond si roscat e ok)....pot spune ca sunt multumita firul e mai gros dar e si aspru parul chiar daca folosesc balsam de par!

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM