Pentru fetele care vor să testeze lentilele de contact!

by - vineri, iulie 22, 2011

Hey,


Am primit un răspuns pe e-mail în legătură cu testarea lentilelor de contact. Vă rog să aveți în vedere că puteți testa doar lentile de contact pentru vedere, nu cosmetice. De aceea, le rog pe fetele următoare să completeze cât mai repede formularul de mai jos:

  1. Inaiosef
  2. It`sFridaySomewhere
  3. Roxana D
  4. Miu Miu
  5. Lestie
  6. Letsmakeadiva
  7. beautifulxdisaster_ade
  8. Psihoterapeutic
  9. Madutza
  10. Roxanici
Am văzut că ar mai fi o fată și îmi pare rău că nu o pot introduce în listă. De aceea, dacă nu sunteți purtătoare de ochelari, lăsați șansa altei fete. Aștept să completați formularul până luni dimineață la ora 10. Dacă nu mai doriți să le încercați vă rog să lăsați un comentariu ca să știu.

You May Also Like

20 comentarii

  1. Off the record.. Mie cei de la trender mi-au spus ca pot incerca lentilele numai in optica de unde le-am ridicat eu sau pot sa imi trimita mie lentilele pentru alte persoane din alte orase.. :| Nu mai intelesg nimic :(

    RăspundețiȘtergere
  2. eu mi-am dorit , dar nu m-au ales..probabil pt ca nu am blog :((

    RăspundețiȘtergere
  3. ei, atunci le trimit eu fetelor, nu e problema :) nici eu nu mai inteleg, sincer..

    RăspundețiȘtergere
  4. scumpa nu cred ca e din cauza ca n-ai blog.. poate aveai dioptrii cu cilindru. Stiu ca au ales doar persoane cu dioptrii simple sferice..

    RăspundețiȘtergere
  5. miuri vreau sa-i dau eu sansa mea fetei care nu a putut sa intre si care este purtatoare de ochelari..eu vrioam doar sa le incerc..adik nu sa cumpar..poate i sunt mai folositoare ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. scumpa nu trebuie sa cumperi lentile :) doar sa le probezi daca vrei. Sper sa citesti acest comentariu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ahhh as fi vrut si eu tare mult sa incerc lentilele :((\, eu port de ceva ani ochelari si nu-0mi permit lentile insa eram chiar curioasa cum sunt :-< ehh maybe next time 

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am dioptrie, dar mica si stiu ca la 0,5 nu sunt lentile :(.

    RăspundețiȘtergere
  9. beautifulxdisaster_ade22 iulie 2011 la 23:06

    Buna, eu nu port ochelari, dar stiu ca ar trebui pt ca nu vad deloc bine la distanta:)) Prin urmare nu stiu ce dioptrii mi-ar trebui deoarece nu am fost inca la un control. Prin urmare ce crezi, ca m-as putea duce sa le incerc? Sau trebuie sa stiu dioptriile? Pt ca daca nu mi-as putea ceda locul fetei respective.

    RăspundețiȘtergere
  10. Letsmakeadiva iti multumesc mult pentru sansa. De ceva timp ma gandesc sa schimb ochelarii cu lentile dar nu stiu daca le-as suporta....si nu am avut ocazia sa testez lentile. In orice caz daca te razgandesti nu este absolut nici o problema :) Oricum voi astepta un raspuns din partea voastra daca ma pot inscrie sau nu. Mersi mult :)

    RăspundețiȘtergere
  11. imi pare rau, dar trebuie sa iti stii deja dioptriile :( Oricum, te sfatuiesc sa mergi la control ca nu e de gluma.. te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Anca, te rog sa completezi formularul pt ca o alta fata nu se califica. Trebuie sa va stiti dioptriile.. te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. stiu ca nu esti obligat sa cumperi..dar poate ea chiar vrea sa cumpere..si am avut dreptate..vrea sa-si schimbe ochelarii cu lentilele..eu port ochelari(cnd citesc,la scoala) pentru claritate..am si dioptrii dar ceva mic..park 0.5 nu mai stiu sigur.de acum 2 ani n-am mai fst la control..insa promit sa ma duc vara asta:))

    RăspundețiȘtergere
  14. beautifulxdisaster_ade23 iulie 2011 la 13:28

    Da stiu.. mi-am pus in plan vara asta sa merg:)) merci oricum :*

    RăspundețiȘtergere
  15.  Si eu sunt purtatoare de ochelari si mi-ar fi placut sa incerc niste lentile, dar am vazut prea tarziu anuntul de la trender si pesimista din mine nu crede ca are sanse la o chestie atat de importanta (m-am cam saturat de ochelari, dar asta e fara ei e ceata si durere de cap :) - eu port -2 (la dreptul) si -1,5 (la stangul).  Oricum, urmaresc posturile tale, daca mai ai loc in lista, poate ...

    RăspundețiȘtergere
  16. am  lentile normale , pe -5.5, probabil s-au calificat alte fete :(, eu am mai incercat lentile si sunt foarte comode si le recomand :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ioana te rog completeaza formularul :)

    RăspundețiȘtergere
  18. asta n-o mai stiu.. stiu ca nici nu se recomanda ochelari la 0,5..

    RăspundețiȘtergere
  19. hei, spune-mi te rog din ce oras esti, te inscriu si pe tine :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna, ar fi minunat. M-am uitat mai sus ce date cereai in formular - controlul l-am facut pentru ochelari si dioptriile de mai sus sunt cele pe care le port acum. Vineri am programare la oftalmolog tot pentru ochelari.
    Cristina din Botosani, mail: prof.cristina13[@]yahoo[.]com

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM