Recomandare serial: City Hunter

by - duminică, iulie 31, 2011

Hey,

Voiam să revin astăzi în forță cu un review, dar când m-am apucat de poze m-au lăsat bateriile. Însă mi-am spus că dacă tot am chef de postat să nu-l irosesc degeaba :))
Vă spuneam zilele trecute că sunt foarte prinsă de serialele coreene, iar acum vreau să vă fac o recomandare în acest sens.
Până acum câțiva ani nu aș fi crezut că voi deveni fan al filmelor, serialelor asiatice tocmai pentru că aveam o impresie greșită despre ele. Din cauza lui Jackie Chan :)) Văzusem la sfârșitul unui film niște scene de making of și când am văzut cât este realitate și cât editare în mișcările lui am refuzat să mă mai uit la filme cu asiatici.
Dar mă bucur că mi-am schimbat această impresie cu timpul. Poate veți crede că nu am deloc gusturi în ceea ce privește preferința mea pentru filme și nu vă contrazic. Poate nu am, dar cele pe care le am mie îmi sunt pe plac. 
Desigur, dramele coreene (căci astea îmi plac cel mai mult) au la baza lor câteva clișee pe care le întâlnești aproape în fiecare dramă, însă mie îmi plac astea mai mult pentru că nu promovează atâta sexualitate. Demonstrează că te poate face să urmărești un serial și fără să vezi scene de sex care vând atât de bine în zilele noastre.

Tocmai am terminat de văzut drama coreeană City Hunter. Mi-a plăcut atât de mult încât mi-am dorit să scriu despre ea.. Personajul principal, Lee Yun-Seong este un tânăr care a fost antrenat de la o vârstă timpurie să ucidă pentru a putea răzbuna moartea tatălui său. Toate acestea se întâmplă din cauza tatălui vitreg care a privit cum prietenul său cel mai bun a fost omorât în fața sa. La vârsta de 28 de ani se întoarce în Coreea de Sud pentru a răzbuna moartea tatălui său, iar ordinul tatălui vitreg de a nu se îndrăgosti pare destul de logic. Atunci când intervin sentimente, cei dragi pot sfârși într-un mod nu tocmai plăcut. Astfel, acesta se angajează la Casa Albastră (echivalentul Casei Albe la americani) ca expert în IT pentru a-și putea pune în aplicare planurile.


Ceea ce m-a surprins într-un mod foarte plăcut este că personajul principal feminin, Kim Na Na, este aceeași fată comună, însă datorită abilităților sale în ceea ce privește luptele judo, este angajată ca agent secret la Casa Albastră. 


S-ar putea ca din descriere să vi se pară că e un serial de acțiune. Dacă vrei să cauți pe youtube teasere vei da mai mult peste filmulețe despre dragostea dintre cele 2 personaje principale. 


Mie mi-a placut cum s-a îmbinat acțiunea cu scenele romantice, chiar dacă mi-am dorit să fie mai multe. Mie nu-mi plac filmele de acțiune nicicum, deci dacă nici voi nu sunteți fani, vă promit că n-o să vă pară rău pentru că scenele sunt destul de bine îmbinate cu acțiune ce cuprinde urmăriri, lupte, iubire, umor și politică. 
Desigur, nu e un serial perfect, dar chiar te ține cu sufletul la gură. Serialul conține doar 20 de episoade a câte 65 de minute fiecare. Actorii sunt bine aleși, iar ceea ce m-a surprins cel mai mult e că personajul principal, jucat de Lee Min Ho a fost jucat de acesta chiar și în scenele de lupte și cascadorii. Asta mi-a plăcut chiar mult. De asemenea, este un serial de actualitate, ultimul episod fiind difuzat cu câteva zile în urmă.

Chiar și soundtrack-urile sunt bine alese și plăcute. M-am îndrăgostit de câteva melodii :) Mai multe nu vă mai spun pentru că n-aș vrea să plouă cu spoilere. Vă garantez că nu aveți ce pierde dacă vă uitați. Chiar aș vrea să vă întoarceți la postarea asta după ce l-ați văzut și să-mi spuneți impresiile voastre într-un comentariu :)

În final vă las cu un mic teaser fanmade care surprinde puțin din serial :)


PS: Găsiți primele 12 episoade subtitrate pe vplay. Restul le-am vazut cu subtitrare în engleză pe youtube.

Vă pup!

You May Also Like

25 comentarii

  1. M-ai facut curioasa. Nu sunt fana a acestor gen de seriale,dar o sa ii acord o sansa. 

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sigura ca o sa-ti placa, Andreea  :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. şi  eu mă uit la seriale coreene şi personal cred că multa lume se uită dar le e ruşine să recunoască ;) 

     şi mie îmi place City Hunter... am o listă deja destul de măricică de seriale coreene care mi-au plăcut dar ţin să recomand Secret Garden şi You're Beautiful. I Need Romance este unf el de Sex and The City coreean dar deocamdată găsesc greu subtitrări la el.

    momentan mă uit si la New Tales of Gisaeng şi, deşi nu mă aşteptam, m-a prins tare de tot :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ahaaa! Altcineva care ii plac chestiile coreene. Eu le ador , nu doar dramele dar si muzica&traditia& tara in general :) Placut sa stiu ca mai e cineva pe blogger care pana la urma ii place cv din coreea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunshine_sunshine1 august 2011 la 15:23

    Trebuie sa iti MULTUMESC!!:*
    Deja ador serialul:X:)) Sunt la al doilea episod si m-a vrajit.
    Multumesc muuuuult:*

    RăspundețiȘtergere
  6. ce mult ma bucur! sa mai revii cu impresii :) eu pana nu l-am terminat nu am facut altceva. numai seriale :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. iti multumesc mult pentru recomandari. Toata vara numai seriale coreene o sa vad :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu sunt fascinata de cultura lor, muzica si toate cele :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. ooohhh... i love these kinds of flicks:D

    RăspundețiȘtergere
  10. :D:D chiar cautam acu un serial cu care sa imi pierd vremea. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Hey buna..!!Sunt si eu o fana a filmelor coreene.Pot spune ca am urmarit destule filme coreene mai ales cele istorice.Ultimul film coreean vizionat fiind Boys over flowers  avand ca personaj principal pe Lee Min Ho, care se difuzeaza in prezent pe euforia tv de la 5:30..:D..Recent am inceput sa urmaresc City Hunter si pot spune ca imi place foarte mult,desi abia sunt la inceput.
    Dupa ce o sa termin de vizionat filmul o sa-ti las o parerea completa a mea despre aceasa kdrama...
    Byee!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. foarte frumos filmu'. kiar frumos. Mia plaqt de ''Lee Min Ho'' cum a jucat si in serialul ''BAIETI DE BANI GATA''... foarte frumos, bun actor din toate punctele de vedere :X

    RăspundețiȘtergere
  13. hey, am vazut si eu boys over flowers si mi-a placut mai mult decat varianta japoneza :) daca mai vrei un serial actual cu Lee Min Ho cauta Personal Taste.. e super super :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. sa cauti si Personal Taste :) e super :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Superba drama City hunter,iti recomand si koizora,sper sa ai timp sa te uiti daca nu ai vazut-o deja...in fine Ador cultura lor si tot ce este legat de Cooreea:x

    RăspundețiȘtergere
  16. Am vazut deja Koizora.. ambele variante chiar.. superb! :) sa te uiti la Secret Garden si 49 days.. o sa plangi! :) Oricum o sa fac o postare de genul Top 10 seriale coreene pentru ca foarte multa lume ajunge pe blogul meu cautand asta :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Dinamovista_vichy6921 ianuarie 2012 la 12:51

    sa sti ca am vazut pana akm doar cele 12 episoade  deabea astept sa le vad pe restul e fffff. frumos filmul dar pacat ca are doar 20 de episoade ......... spune te rog ca o sa inceapa si al 2-lea sezon iubesc filmul cum vin de la scoala la ora 6 ma uit la Baiat Rau si astept dupa cu sufletul la gura sa inceapa City hunter :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna! Ma bucur ca iti place pana acum :) Toata lumea cere al doilea sezon, dar nu cred ca o sa apara.. ar trebui sa mai faca unul, dar asiaticii au putine sezoane la seriale.. Mi-a placut foarte mult si Baiat rau :)

    RăspundețiȘtergere
  19. cum se numeste melodia ?  (prima parte nu aia cand canta rihanna ) sau ma rog daca sunt 2 melodii....

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna Amiira,

    Melodia este cantata de Skylar Grey - Love the way you lie. Din ce am inteles, melodia originala e a ei, apoi a fost preluata de Rihanna. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  21.  Iti recomand si the fugitive plan b :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai vazut The heirs? E super ❤️❤️❤️

    RăspundețiȘtergere
  23. daaaa :) iti mai recomand ceva: My love from the stars. Nu e cu LMH, dar tot un handsome eeee :D

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM