Concurs cu farduri minerale PureTouch

by - duminică, octombrie 16, 2011

Bună fetelor,

Ieri vă prezentam părerea mea despre fardurile minerale PureTouch cu promisiunea că voi reveni astăzi și cu o surpriză. Va exista o singură câștigătoare și vă promit că regulile sunt simple.

Iată ce puteți câștiga:


2 kit-uri de farduri minerale + un Midi Elite Kabuki
1 kit conține: fond de ten+fard de obraz+veil
1 kit conține: 2 farduri de pleoape + un ruj
toate în nuanțele alese de voi

Reguli:
  1. Să fii follower al blogului prin GFC 
  2. Să dai like paginii de facebook a PureTouch
  3. Să răspunzi cum știi mai bine la întrebarea: Care crezi că sunt avantajele machiajului mineral? (Răspunde din prisma experienței tale. Dacă nu ai încercat machiajul mineral presupun că ai măcar idee despre ce implică)
  4. Scrie adresa ta de e-mail pentru a te anunța dacă ai câștigat
  5. Lasă un comentariu la această postare cu răspunsul la punctele de mai sus. De asemenea, voi aprecia dacă veți da share pe facebook acestui concurs :)

Câștigătoarea va fi aleasă de către echipa PureTouch, iar concursul se încheie pe 30 octombrie, ora 22:00. Câștigătoarea va fi anunțată în zilele următoare.

Sper să vă placă premiul și să vă înscrieți în număr cât mai mare! 
Dacă vreți să citiți părerea mea despre fardurile minerale PureTouch, intrați aici.

Succes!

You May Also Like

36 comentarii

  1. am dat like cu Msc Elena
    gfc elascumpik23
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=164514406973278&id=100000390222870
    Fiecare vede acum avantajele machiajului mineral din punctul lui de vedere:) eu una sunt multumita de ele mai ales ca am un ten foarte sensibil, iar aceste produse sunt adecvate tenului sensibil,am un ten gras si nu imi pot incarca fata cu prea mult fond de ten pentru ca duce la crearea unui aspect neplacut, iar fondurile de ten mineral nu arata ca o masca.Machiajele minerale contin  ingrediente benefice pentru piele precum titaniu , aur , zinc, aluminiu, magneziu.De asemenea sunt indicate pe timpul verii , deoarece protejeaza tenul de razele arzatoare ale soarelui:)

    RăspundețiȘtergere
  2. GFC: Dia
    Facebook: Samoila Diana-Eugenia
    Premiul e super. Nu am incercat inca farduri minerale si sunt super curioasa cum sunt. Eu cred ca avantaje ar fi faptul ca nu incarca tenul ca celelalte farduri (nu stiu de ce am impresia asta) si probabil ca sunt si mai benefice pentru piele ca celelalte produse care nu sunt minerale. Poate daca o sa am ocazia sa le incerc o sa gasesc si alte avantaje:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Facebook: RaLuca Moraru


    GFC: RaLu


    Shared pe FB si Twitter


    Email: gimisaw@gmail.com


     


    Fardurile minerale sunt mai bine tolerate de un ten
    sensibil, au ingrediente naturale, nu contin talc, alcool, conservanti si alte
    ingrediente care ar putea irita tenul, protejeaza si confera un aspect sanatos
    pielii.


    Din experienta mea cu un fond de ten mineral avantajele
    sunt:


    - nu am timp dimineata sa intind un fond de ten lighid apoi
    sa aplic pudra, iar cu un fond de ten mineral din 2 timpi si 3 miscari l-am
    aplicat;


    - tenul respira, nu este incarcat si imbacsit;


    - nu usuca si nici nu ingrasa tenul;


    - acopera bine imperfectiunile fara sa arate ca o masca pe
    fata;


    Pentru mine fondul de ten mineral este cel mai practic si
    cel mai sanatos mod de a-mi acoperi imperfectiunile tenului. De cand am
    descoperit fondul de ten mineral nici nu ma mai incanta reclamele colorate la
    fonduri de ten ale diferitelor branduri. Farduri de pleope inca nu am folosit
    dar sunt curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC:Maria Merlusca
    Fb:Maria Merlusca
    E-mail:mariia.merlusca@yahoo.com
    Nu am incercat inca machiajul mineral insa am vazut cum arata make-up-urile realizate cu aceste produse si mi s-au parut mult mai naturale.Un alt plus sunt si ingredientele natural, benefice tenului.As incerca cu mare placere machiajul mineral!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey!
    GFC: Simona Raluca
    Share: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=107426412701894&id=100001288572764
    E-mail: sims_x7@yahoo.com
    Consider ca acestea ar fi cele mai reprezentative avantaje: au o consistenta mult mai light decat celelalte farduri, se comporta foarte bine pe fata, indiferent daca sunt farduri sau fond de ten, pudra, etc, iar vara sunt minunate, indispensabile as zice. Daca ar fi sa aleg, clar as alege un fard mineral in favoarea unui care nu e mineral. Mai mult decat atat, contin ingrediente naturale si dau mereu un aspect fresh (chiar daca au fost folosite cu cateva ore in urma).
    Thumbs up pentru givaway.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  6. FB: Malina Oros
    GFC: Jade

    Nu am incercat pana acum machiajul mineral, desi intotdeauna am fost curioasa. Din informatiile pe care le-am cules de-a lungul timpului am retinut urmatoarele avantaje ale produselor minerale:
    - au ingrediente putine, cu grad mare de toleranta la piele, prin urmare e mult mai mica posibilitatea sa te trezesti cu vreo alergie/ reactie adversa
    - au un termen de valabilitate mare datorita faptului ca sunt sub forma de praf/ nu contin apa
    - ofera protectie UV
    - fondurile de ten minerale au cel putin o acoperire medie si arata natural pe fata daca sunt aplicate corect; de asemenea imbunatatesc aspectul porilor dilatati
    - fardurile se pot aplica atat umed cat si uscat, putand astfel sa controlezi intensitatea culorii acestora
    - lasa pielea sa respire
    - nuanta fondului de ten mineral se adapteaza putin tenului in cazul in care ai ales o nuanta putin mai inchisa sau deschisa

    Cam astea consider eu ca sunt avantajele machiajului mineral, iti doresc o seara placuta !

    RăspundețiȘtergere
  7. am uitat sa specific adresa de mail : malinaoros@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,

    GFC: Alesya
    FB: Alesya Alyce
    Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=229438537117491&id=100001003553637
    e-mail: eu_alexandra93[at]yahoo[dot]com
    Pana in momentu lde fata nu au avut ocazia sa folosesc farduri minerale, insa cu siguranta am auzit multe lucruri bune despre ele astfel incat sa ma determine ca in viitor s-ami cumpar si eu cateva. Principalele motive pentru care as alege fardurile minerale sunt ca in lasa tenul sa respire, se aplica mai usor,  iar ingredientele lor sunt naturale. 
    Sper ca in curand sa pot sa incerc si eu cateva..

    RăspundețiȘtergere
  9. GFC: Foxxi A.
    FB: Adrii Andreea Guess
    E-mail: adri13t3a4@yahoo.com
    Avantajele machiajului mineral sunt: tenul arată mai bine(nu este aşa încârcat),  am auzit că protejeatză tenul de razele solare, are ingrediente benefice tenului nostru şi are o acoperire de durată.  Cam atât ştiu despre fardurile  minerale.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC:Darkflayer
    Fb:Issabell Vircan
    Share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=182891115124257&id=100002055954647

    Consider ca machiajul mineral este la moda.Incercam sa utilizam ceea ce este nou si sa incercam sa ne punem ochii si obrazii in evidenta .Nu am incercat pana acum produse minerale,dar citind alte pareri pebloguri am ajuns la concluzia ca fiecare fata trebuie sa aiba cel putin un produs minerala in porfardul sau.
    Pentru ca pielea este partea pe care o expunem cel mai des la toti factorii de mediu. Ea este prima care intra in contact cu orice ne inconjoara si asupra ei isi lasa amprenta poluarea, stresul si substantele pe care le folosim in machiaj. Iata de ce eu aleg sa fiu atenta ce contin produsele mele cosmetice. La cele minerale nu am de ce sa imi fac griji pentru ca stiu ca sunt naturale, nu au parabeni si un alt avantaj foarte mare este ca trateaza probleme ale pielii precum acneea, tenul gras, etc. Imi place ca se demachiaza usor si nu imi irita niciodata pielea. Faptul ca sunt pigmentate si nu au aspect artificial pe fata constituie e un motiv in plus pentru care le aleg in defavoarea fardurilor clasice.

    RăspundețiȘtergere
  11. Facebook: Cristinutza Creatza
    GFC : blaxy_flexy_girl
    Este foarte interesant concursul...
    Nu am incercat niciodata machiajul mineral dar presupun ca e foarte ok chiar daca nu le-am folosit niciodata....si daca o sa am ocazia sa le incerc probabil imi vor  placea si as cumpara mai multe produse minerale.
    Din cate am fost informata produsele sunt foarte avantajoase deoarece sunat produse naturale si acopera bine imperfectiunile lasand aspectul tenului cat mai natural si bine ingrijit.Ofera protectie pielii lasand-o sa respire.Din cate am auzit acest tip de machiaj poate închide porii, hidrata sau chiar trata acneea.Particulele mineralelor care intra in componenta produselor sunt
    suficient de mari incat sa nu penetreze porii si sa nu dauneze pielii.Persoanele care au folosit produsele minerale sustin ca pielea lor arata mai tanara, mai ferma si fara imperfectiuni, iar produsele minerale pot proteja pielea impotriva ultravioletelor.Un alt beneficiu ar fi ca sunt si “water-proof”, multe dintre femeile
    care le-au incercat spun ca si dupa o baie in piscina, machiajul a ramas
    la locul lui.
    Concluzia este ca, produsele minerale se deosebesc de cele traditionale, nu prin prezenta unor ingrediente “minune” , stim ca majoritatea acestora se regasesc si pe etichetele produselor traditionale, ci prin absenta unor ingrediente considerate nocive, cum ar fi parabenii, parfum, alcool, coloranti artificiali. ;) :-*

    RăspundețiȘtergere
  12. Fb:Ionela Virlan
    GFC:Aysha
    Consider ca machiajul mineral este mai bun pentru ten deoarece nu contine asa multe produse daunatoare tenului,nu il incarca atat de mult si sunt mai potrivite unui ten sensibil.
    Pe timpul verii e tolerat mult mai bine de ten,in special fondul de ten,decat celelalte produse cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
  13. like: Negre Alexandra
    gfc: night_ang3llmail: night_ang3ll@yahoo.comshare: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=146682262097716&id=1270047225Nu am folosit niciodata machiaj mineral, dar numai  cuvantul mineral ma face sa ma gandesc la ceva mai sanatos decat ce e in comert la ora actuala.Am intrat pe site si am analizat cu grija caracteristiciile: 1 avatanj este potentialul alergen mai scazut comparativ cu multe produse, cred ca un alt avantaj ar fi factorul de protectie solara si cred ca cel mai mare AVANTAJ este acela ca ingredientele din machiajul mineral nu intra in pele ci stau la suprafata acesteia. Dupa ce m-am documentat mai bine am inteles ca machiajul mineral nu permite inmultirea bacteriilor, si ca durata de viata este nelimitata( dar nu cred k ar fi indicat sa le ti atat si oricum daca sunt bune se termina si repede :D  ) . Daca am sa castig cu siguranta am sa spun si avantajele dar si dezavantajele pe blogul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  14. am dat like ca Loredana Stef , iar prin GFC te urmaresc ca dieKleine
    Machiajul mineral este benefic pentru ten din simplul fapt ca este natural. Eu folosesc fond de ten cu minerale si pot spune ca nu as  mai putea renunta la el in favaoarea altuia oricat de promitator ar suna. Din cauza tenului meu gras aveam mereu probleme cu fondul de ten pt ca nu rezista prea mult sau zona T incepea sa luceasca plus senzatia aceea de fata incarcata, mai ales vara. Acum, nici nu simt ca am ceva pe fata.
    email: nurdiekleine[@]yahoo[.]com

    RăspundețiȘtergere
  15. GFC - alina eugenia
    Facebook  - alizee alina
    Cosmeticele minerale contin 95% ingrediente naturale  (adica minerale ca zinc, magneziu, aur, etc). Sunt potrivite pentru orice tip de ten si ofera un aspect placut tenului. Aceste cosmetice protejeaza impotriva radiatiilor solare, tonifica tenul, au proprietati antibacteriene si curata tenul. Nu contin parfumuri, alcool si alti conservanti folositi in cosmeticele celelalte.   Astea sunt cateva dintre beneficiile cosmeticelor minerale, pentru ca ele au multe alte avantaje.
    Share https://www.facebook.com/#!/alizee.alina/posts/188895424519387
    E-mail smiley_ally2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. buna, te urmarescu ank_adaus pe gfc si ankadaus alexandrescu pe fb.
    share: http://www.facebook.com/#!/ankadaus.alexandrescu/posts/276322345732712
    Cred ca machiajul cu produse minerale nu aduce decat beneficii, ascunde imperfectiunile, hraneste tenul; si in primul rand arata exceptional un machiaj cu astfel de produse. 

    RăspundețiȘtergere
  17. GFC: Gramu Daniela (sau uneori mai apare Danamakeup de la blog)
    FB: Gramu Daniela
    Fardurile minerale au un mare avanataj de marketing: "sunt minerale"... oricum aceste produse reflecta lumina si par mai sanatoase pe ten.
    Personal iubesc acest tip de produse pentru finishul placut pe care il au, nu pare sa incarce tenul si nu miros a parfum :)
    Multumim pentru giveaway :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna!
    GFC:andra
    FB:andra marin
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=261818670527416id=100000904797613
    e-mail:redfoxy89@yahoo.com
    Primul avantaj al machiajul mineral este faptul ca are numai ingrediente naturale, ne scapa de vesnici parabeni si alte chimicale, pielea isi pastreaza aspectul natural, este protejata de factorii nocivi din mediul inconjurator. In plus machiajul se pastreaza intact mult timp, neschimbandu-si consistenta, culoarea sau proprietatiile benefice pentru ten. Machiajul mineral este intradavar inovatia de care aveau nevoie femeile pentru a-si pastra frumusetea naturala cat mai mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  19. gfc:andreeabacaufb:Yady DeeaMachiajul mineral este un machiaj care nu incarca excesiv tenul si ii confera un aspect natural.Este potrivit pentru tenul sensibil deoarece mineralele nu provoaca reactii alergice .Cosmeticele minerale nu contin o gramada de substante sintetice precum cele obisnuite insa nu sunt nici 100% naturale ,dar contin ingrediente naturale benefice tenului precum magneziu, cupru,caolin,aur,diamant,dioxidul de titan,oxidul de zinc,acestea din urma sunt doua ingrediente care protejeaza impotriva razelor UV, insa nu in totalitate,doar daca folosim inainte o crema pentru protectie solara vom fi cu adevarat protejate .Magneziul si aurul stimuleaza circulatia sanguina la nivelul pielii si astfel tenul este tonifiat.Pudra de diamant netezeste ridurile fine,cearcanele si confera luminozitate pielii.Un alt avantaj al machiajului mineral ar fi ca nu se strange,avand astfel o acoperire mai buna a ridurilor sau a imperfectiunilor.Eu folosesc,fond de ten mineral si imi place ca este usor de aplicat si se mentine toata ziua,nu-mi irita pielea ,nu o incarca mai folosesc si ruj mineral de la  PureTouch si  am observat ca nu usuca buzele ,ceea ce m-a uimit, fiind in forma de pulbere ma asteptam sa -mi usuce buzele insa ma bucur ca nu e asa.

    RăspundețiȘtergere
  20. GFC miki
    FB Miki's playground
    Share http://www.facebook.com/miki.blog#!/miki.blog/posts/189089201168899
    Parerea mea e ca avantajele fardurilor minerale se vor vedea in timp. Mai precis, atunci cand, avand o varsta mai inaintata, constati ca inca nu ai riduri, pielea nu este excesiv de uscata. Sigur ca oricum pielea imbatraneste datorita modificarilor hormonale care apar, insa fardurile care nu contin produse nocive sunt ceva mai blande si amana aspectul decrepit :D

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC: bambina
    Fb: Vasilache Andreea 
    Am inceput sa folosesc machiaj mineral anul acesta si nu regret nici acum. Am citit destule reviewuri inainte sa achizitionez ceva, dar a meritat. Firma pe care am incercat-o este chiar PureTouch. Initial nu erau hotarata daca sa comand sau nu,  dar PR-ul firmei mi-a trimis un email foarte convingatoare, si de altfel care continea doar adevaruri de care m-am convins ulterior. Am incercat fondul de ten mineral si sunt si acum uimita cum ceva ce arata ca o pudra poate avea acoperirea unui fond de ten. Acum cu greu mai intind mana dupa fondurile de ten clasice. Am folosit si un corector mineral care isi face treaba excelent. Pana acum nu am mai intalnit produse care sa imi faca tenul sa arate atat de bine. Am fost surpinsa si sa vad ca nu mai am probleme cu acneea, care imi dadea ceva batai de cap inainte. Am realizat ca folosirea de produse minerale a fost una din cele mai mari realizari ale acestui an. Multumesc si pe aceasta cale celor de la PureTouch, care au produse de exceptie. :) Succes tuturor fetelor!

    P.S. Urmeaza un review pe blogul meu asupra produselor minerale incercate. :*

    RăspundețiȘtergere
  22.  Buna,

    GFC:Roxyfb:Roxy Cazcushare: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002346729191#!/permalink.php?story_fbid=244430025606300&id=100002346729191Nu am incercat inca machiajul mineral, dar am auzit multe lucuri bune despre el. Stiu ca este mult mai sanatos,  pentru ca nu contine substante cancerigene, ci numai minerale benefice tenului. Am aflat ca este nealergenic, ceea ce pentru mine e foarte important pentru ca am tenul sensibil si predispus la alergii. Imi doresc mult sa schimb macar fondul de ten cu unul mineral, dar deocamdata nu am reusit.  De-a lungul timpului, m-am ferit sa testez prea multe produse din cauza alergiilor. mail:carofeero at yahoo com

    RăspundețiȘtergere
  23.  Buna,



    GFC:Roxyfb:Roxy Cazcushare: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002346729191#!/permalink.php?story_fbid=244430025606300&id=100002346729191
    Nu am incercat inca machiajul mineral, dar am auzit multe lucuri bune despre el.
    Stiu ca este mult mai sanatos,  pentru ca nu contine substante
    cancerigene, ci numai minerale benefice tenului. Am aflat ca este
    nealergenic, ceea ce pentru mine e foarte important pentru ca am tenul
    sensibil si predispus la alergii. Imi doresc mult sa schimb macar fondul de ten cu unul mineral, dar deocamdata nu am reusit.  De-a lungul timpului, m-am ferit sa testez prea multe produse din cauza alergiilor.

    mail:carofeero at yahoo com

    RăspundețiȘtergere
  24. GFC:COSTIN DANIELA
    FB: DANYELA COSTIN
    IN ULTIMII ANI ,TOT MAI MULTI VORBESC DE UN MOD DE VITA SANATOS...INSA NU INCLUD SI PRODUSELE NATURALE/MINERALE ,SPRE DEOSEBIRE DE PRODUSELE DE MACHIAJ CLASICE,ACEST TIP DE MACHIAJ ARE LA BAZA UN SOI DE PUDRA HIPOALERGENICA,PUDRA CARE HRANESTE IN MOD NATURAL PIELEA.STIU CA ARE EFECTE BENEFICE ASUPRA PIELII,PROTEJEAZA TENUL DE RAZELE SOLARE,E ADECVAT TENULUI SENSIBIL....SPER CA SA REVENIM ODATA LA UN MOD DE VIATA SANATOS,CUM PRACTICAU STRAMOSII NOSTRI!

    RăspundețiȘtergere
  25. gfc:antoaneta puian
    fb:neta puian
    Pentru mine personal avantajele machiajului mineral sunt:nu contine chimicale,este placut pielii,este usor pe suprafata pielii si o lasa sa respire...e ca si cand n-ar fi,dar totusi se vede.Nu mai fac cosuri,iar vara este excelent,dar si iarna.Au termen de valabilitate mare
    e-mail:apuian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. am uitat sa scriu despre share: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=214361755297139&id=100002349087342

    RăspundețiȘtergere
  27. carmen marilena Tender20 octombrie 2011 la 22:51

    GFC cu Tender Carmen si like pe FB:Tender Carmen Marilena.Share:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=217353864997504&id=100000216396208.Avantaje:cantitate redusa de chimicale,reactie 0 alergica la produsele chimice inexistente,textura cremoasa si mai rezistenta si hranesc pielea mult mai bine si sanatos fata de produsele normale:)

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna!
    GFC: coryalecs
    Like cu numele Alexandrescu Corina
    Am citit despre avantajele machiajului mineral sincer inca nu l-am incercat desi am ramas incantata de ceea ce am citit pe ici pe colo. Stiu ca fardurile minerale elimina acel risc de reactie alergica in zonele sensibile,  pulberile minerale au alta consistenta si textura, sunt fine, dau tenului un tonus aparte, ajuta la calmarea pielii si la reducerea rosetii, etc. Ma voi gandi mai serios atunci cand produsele mele de make-up se vor termina sa achizitionez produse adevarate, de calitate, care sa-mi ofere tot ce am nevoie.
    Share am dat aici: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=205663729505087&id=100001071752655
    E-mail: coryalecs@yahoo .com
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna
    1. GFC : Laura D.
    2. FB: Laura Deac
    3. Eu cred ca machiajul mineral e viitorul machiajului. Eu momentan studiez piata ca sa imi iau macar un fond de ten care sa aiba grija de tenul meu cum o face fondul de ten mineral. E adevarat ca sunt putin mai scumpe,dar tenul nostru merita ce e mai bun,nu? :D
    4. lauraizanangel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. am dat like cu Diamond Dust
    gfc Li Li
    email lili_adder[at]yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/pages/Diamond-Dust/232806703402188#!/permalink.php?story_fbid=129871997119321&id=232806703402188
    Ca avantaje am constatat ca machiajul mineral nu incarca deloc porii indiferent de cantitatea
    folosita, se demachiaza rapid iar tenul meu este luminos, este fericit.
    Si avand parte de o fata curata, psihologic, ma simt mai bine.
    Fondul de ten mineral pe care il am este cel de la Avon. Acest fond de
    ten a reprezentat pentru mine o adevarata salvare de Craciun. Cu 2 zile
    inainte mancasem putin cam gras(de fapt mult prea gras pentru felul in
    care este obisnuit organismul meu), asa ca dimineata m-am trezit cu o
    alergie de toata frumusetea- aveam cateva pete rosii pe fata foarte
    “tipatoare”. Am aplicat un strat de fond de ten lichid, un strat de
    corector(verde), unul de fond de ten pulbere, altul de corector(crem) si
    in final pudra. Nimeni nu banuia ce monstrii ascundeam eu sub aceasta
    masca. Acesta mi-a fost ritualul intreaga saptamana, pentru ca roseata
    cam atat m-a tinut. I-as fi ridicat statuie fondului de ten, daca
    puteam, atat de mult il divinizam.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna si eu ma inscriu


    Te urmaresc prin GFC cu numele Cristina


    Am dat like
    paginii de facebook cu numele Cristina Gondos


    Avantajele machiajelor
    minerale sunt: nu contin coloranti, nici glicerina sau alte produse care pot
    provoca iritatii si pe de alta parte cum sunt naturale un provoaca iritatii si nu
    cauzeaza pete, din contra mineralele ofera un efect calmant pe pielea iritata,
    si ofera o acoperire optima.


    Adresa mea de mail este
    cristina.gondos@yahoo.com


    Am dat
    share pe facebook http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=239191266138830&id=100000929955897


    Merci pentru concurs si sper sa fie cu noroc.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  32. GFC: ana
    FB: Alexandra Maria
    Share: http://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=169509819806470&id=100001616875520
    E-mail  me_anytza@yahoo.com
    Nu am incercat niciodata machiajul mineral, si sincera sa fiu am fost intotdeauna scepetica pentru ca mi-era frica ca sa nu para ca o masca, sau ca si cum as avea faina e fata, vorbesc aici despre fondul de ten. Mi se par ca pot fi putin messy, imprastiindu-se mult mai repede. Dar avand in vedere ca produsele minerale au ingrediente benefice pentru ten cred ca merita folosite mai mult, si asa si pielea sa respire mai mult. Pentru mine ar fi o provocare sa incerc aceste produse, pentru ca nu le-am folosit niciodata si as avea ceva de invatat.

    RăspundețiȘtergere
  33. 1.GFC:alle
    2.like fb :Ana Alxandra
    3.Imi plac foarte mult cosmeticele minerale deoarece sunt naturale.pana nu demult nu obisnuiam sa ma machiez deloc,pentru ca imi place naturaletea.insa de cand muncesc intr-o institutie cu prestigiu folosesc machiajul mineral si pot spune ca sunt la fel de naturala insa si machiata totodata :)
    4.ana_allexandra@yaho.com
    5.share fb :http://www.facebook.com/ana.allexandra#!/ana.allexandra/posts/225909877473120

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna:)
    GFC: Cami87
    Like si share: Blogul cu Hainutze /http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=187217128025289&id=100002938821654
    Folosesc farduri de pleoape si blushuri minerale iar principalul avantaj il reprezinta ingredientele naturale care nu irita tenul ci ofera protectie acestuia impotriva razelor soarelui si  a altor factori nocivi. Deasemenea sunt foarte rezistente si nuantele pot fi intensificate prin folosirea unei pensule umede. Mi-ar placea sa incerc si un fond de ten mineral.

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna!
    GFC: Dana Butnaru
    FB: Dana Butnaru
    Am dat share: http://www.facebook.com/dana.butnaru/posts/195099550565666
    Imi place tare mult machiajul mineral pentru ca este adecvat tenului sensibil, are ingrediente ok pentru ten,  arata foarte natural, nu lasa tenul incarcat si se aplica atat de rapid si usor.
    Mail: butnarunicoletadaniela [at] yahoo [dot] com
    Numai bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  36. Gfc: Dumitru Alexandra
    Fb : Alexandra Dumitru
    E-mail : d_alexandra95   @yahoo .com
    Folosesc farduri minerale de aproximativ un an din varii motive. Primul ar fi ca la inceput le-a incercat o prietena si imi tot povestea de ele si chiar daca la inceput nu ma prea tras ideea m-am decis sa incerc totusi. Dupa prima folosire am fost absolut convinsa ca o sa raman fidela acestor tipuri de produse deoarece eu am o piele foarte sensibila si dupa ce ma dau cu fond de ten lichid, pudra nu are importanta imi apar mici crapaturi pe piele si  pielea se cojeste foarte urat chiar daca folosesc crema hidratanta in prealabil. Cu produsele minerale nu am avut astfel de probleme si de atunci le utlizez zilnic  Un alt avantaj ar fi faptul ca tenul arata foarte natural machiajul nu incarca de multe ori nici nu se vede ca porti fond de ten ( mineral bineintels) Deasemenea aplicare este foarte rapida te machiezi in doi timpi si trei miscari :)

    Sper sa fiu norocoasa:)
    Multumesc pentru sansa:*

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM