Câștigă un machiaj profesional de sărbători!

by - luni, decembrie 05, 2011

Dragele mele,

Sper să fiți încântate despre surpriza pe care v-am pregătit-o cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar surpriza e cu atât mai mare având în vedere că cerințele sunt foarte simple, zic eu :)


Eu și Irina dorim să ajutăm 3 persoane să aibă look-ul dorit de sărbători. Premiul este oferit de către Irina, a cărei muncă o puteți vizualiza aici.
Inconvenientul acestei idei stă în faptul că, în principal, câștigătoarele ar trebui să fie din București, iar machiajul va fi realizat cu ocazia Revelionului, însă dacă doriți ședința de machiaj se poate reprograma și pentru alte zile (petrecerea de Crăciun a firmei, proba de machiaj pentru mireasă, etc.). Având în vedere acest inconvenient, pot participa și fetele din celelalte orașe dacă știu că pot ajunge în București pentru ședința de machiaj. Sau o poți dărui unei prietene din capitală :)

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este:


  1. Să dați like paginii de facebook a sponsorului aici
  2. Să dați share acestui concurs (asigurați-vă că este public)
  3. Scrieți un comentariu în care să-mi spuneți care a fost cea mai mare realizare a voastră în anul 2011, apoi numele cu care ați dat like sponsorului, adresa voastră de e-mail și link-ul postării pe wall-ul vostru.

Concursul durează până duminică, 11 decembrie, ora 22:00, iar eu voi alege 3 fericite câștigătoare cu ajutorul random.org cât mai repede :)

Sper să participați în număr cât mai mare!

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

9 comentarii

  1. anul acesta am avut multe realizari...am luat bursa la facultate,am luat carnetul de conducere(pe care mi l-am dorit enorm),am mai vizitat o buna parte din tara noastra,mi-am facut prieteni minunati dar cea mai mare realizare este ca i-am facut mandri pe parintii mei de mine si asta e cea mai mare realizare a mea!ca am parinti minatati,sunt alaturi de mine mereu si pot sa ii fac fericit si mandri de mine!
    am dat like cu numele de elena cristina si am postat aici http://www.facebook.com/Kitty.cristina25/posts/185563641537547

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.
    Fb: Adelina Georgiana
    Link: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001543594221&ref=tn_tnmn#!/permalink.php?story_fbid=229738487099959&id=100001543594221
    Pentru anul acesta cred ca cea mai mare realizare a mea a fost faptul ca am terminat facultatea, in rest totul a mers cam prost.
    Multumim pentru concurs. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. cea mai mare realiare a mea pe anul acesta este ca am luat 10 la disertatia de la master!si pe langa asta...alta realizare f mare este ca l-am facut pe nepotul meu de 5 ani sa manance clementine, nu ii placeau, zicea ca sunt acre :).
    am dat like cu Danda Popescu si am postat http://www.facebook.com/#!/danda.popescu

    RăspundețiȘtergere
  4. Madalina Zamfirache6 decembrie 2011 la 17:51

    Buna...chiar ar fi o surpriza foarte placuta sa castig acest concurs,pentru ca exact de revelion este ziua mea si chiar ar fi ocazia potrivita sa il port :) in ceea ce priveste realizarile pe 2011...sunt cam putine,pot doar sa spun ca am schimbat locul de munca si acum ma simt mai bine, mai relaxata si am mai mult timp liber pentru mine.

    Am dat like pe Facebook cu numele de Madalina Zamfirache si am dat si share: http://www.facebook.com/madalina.zamfirache/posts/278040918915139. 
    E-mail: madalina.zamfirache[at]gmail.com .

    Kisses and hugs!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello,

    Cea mai mare realizare ... cred ca toate lucrurile pe care le facem zi de zi sunt un pas inainte, o realizare pentru noi ca oameni. Sunt multe de spus , diverse proiecte la care am participat,  prin care am ajutat copii,  am cunoscut multi oameni frumosi, am trait clipe minunate alaturi de cei dragi!

    Andreea Vasilica
    like - http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fpardonne-moi-ce-caprice-bymiuri.blogspot.com%2F2011%2F12%2Fcastiga-un-machiaj-profesional-de.html&title=C%C3%A2%C8%99tig%C4%83+un+machiaj+profesional+de+s%C4%83rb%C4%83tori!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea mai mare realizare de pe acest an a fsot sa-mi incep propria afacere.
    like cu kaiyo aino
    share http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=324322170912248&id=100003196544084
    e absolut superb giveaway`ul

    RăspundețiȘtergere
  7. draguta idee...o sa aveti treaba !

    RăspundețiȘtergere
  8. Fb: Mihaela Roman
    Link: http://www.facebook.com/#!/mihaella.roman/posts/232615393477397
    E-mail: mihaela_mimi_ro@yahoo.com
    Cea mai mare realizare de anul aceste este reprezentata de obtinerea permisului de conducere ( mai exact acum 3 zile, pe data de 7), lucreu care pot sa spun ca m-a facut extrem de fericita :D, pentru ca asteptam demult sa se realizeze acesta dorinta si abia acum au existat posibilitati ptr concretizarea ei :).

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM