Salvarea tenului cu probleme

by - luni, aprilie 16, 2012

Povestea mea nu este cea tipică unei adolescente cu probleme ale tenului, cu urme de acnee și numeroase tentative de tratamente la activ. Aș putea spune că am fost o mare norocoasă din punctul ăsta de vedere. Am avut un ten curat și mereu atrăgeam curiozități despre acest lucru. Nu făceam nimic special, doar îl spălam și atât, iar atunci când îmi apărea vreun monstruleț nu mă atingeam de el nici dacă era în vârful nasului. Îl lăsam să treacă de la sine, deci nu rămâneam cu pete, cicatrici. Odată cu vârsta am început (nu știu de ce) să mai bibilesc micile apariții, așa că am rămas totuși cu câteva urme. Bine, nu mă pot plânge.. nu am un ten perfect dar e departe de a arăta dramatic. Am un ten mixt, mă confrunt cu câteva erupții din când în când, iar luciul e ținut în frâu adesea cu ajutorul machiajului. Încă n-am găsit cea mai bună cremă pentru asta.

De felul meu, nici măcar nu sunt așa speriată de problemele care apar pe ten. Încerc să le tratez în felul meu și să le acopăr când ies în public, dar nu reprezintă o piedică în calea fericirii mele. De-a lungul anilor, mi-am făcut o rutină pe care o respect și de la care refuz să mă abat. De exemplu, nu m-aș pune la somn machiată nici să mă tai. Încep să-mi imaginez cât de rău ar face tenului meu așa că îmi sare somnul :))

De curând, cei de la Vichy au îmbunătățit formula cremei de față Normaderm. Am încercat vechea formulă și țin minte că nu-mi plăcea că făcea scămițe pe ten și nu puteam aplica fondul de ten. Această îmbunătățire este, deci, binevenită și sper să pot testa și eu noua formulă.

Această cremă promite să combată roșeața, luciul, imperfecțiunile, porii dilatați, petele și relieful neuniform. Eu aș fi mulțumită doar dacă și-ar face treaba în cazul imperfecțiunilor, a luciului și porilor dilatați. Pot avea șansa de a testa această cremă testând alături de Miu Miu. Dacă voi fi aleasă, voi avea șansa de a oferi 6  creme Normaderm și vouă!


Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

15 comentarii

  1. sunt tare curioasa de crema asta; tare-as vrea sa existe o crema miraculoasa care sa 'stearga'toate defectele de pe ten ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ca ai avut noroc :D. Eu am facut prostia sa ma ating de orice imi iesea pe fata si acum am semne pe frunte :|...nu grave, dar totusi vizible. Bafta multa :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulia Ionita-Mania18 aprilie 2012 la 00:41

    Cred o voi incerca si eu. Pana acum foloseam o crema de la Avene, care nu e foarte grasa, insa hidrateaza tenul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bafta.Sunt sigura ca vei castiga!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. ahh crema asta promite sa rezolve exact toate problemele mele.. daca ar si face-o.. tu ai tenul exact ca mine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. cine nu vrea? Visul oricarei femei :D

    RăspundețiȘtergere
  7. pai la un moment dat am facut si eu prostia asta ca prea vedeam pe toata lumea facand-o. Dar da, am avut o adolescenta linistita din punctul asta de vedere :)

    RăspundețiȘtergere
  8. hmm, suna bine ce spui. Eu nu le mai suport pe cele grase deloc

    RăspundețiȘtergere
  9. ii voi face review. Om vedea noi care e treaba :)

    RăspundețiȘtergere
  10.  Chestia este ca pana nu o incerci nu ai sa aflii. 
    http://www.tools.store.ro/generatoare-de-curent-grupuri-electrogene-mici-sub-7kva-59c.html

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM