Review&Swatch: BB Cream și 3D Shimmer Powder&Blusher

by - sâmbătă, iunie 23, 2012

Hey,

Vreau de mult să vă scriu despre prima bb cream pe care am testat-o, așa că azi m-am mobilizat să fac și un mic demo pentru voi. Produsele protagoniste din postarea de față intră în scenă și fac o plecăciune în fața voastră:



Despre BB cream pot spune că e primul pe care l-am încercat vreodată și care m-a surprins foarte plăcut, deși eram cam sceptică în privința bb cream în general. Și o să vedeți în pozele de mai jos despre ce vorbesc. Vine ambalat într-un tub cu pompiță (foarte igienic), are SPF 30 și se adaptează tenului. Are o consistență cremoasă, dar groasă în același timp, însă se întinde frumos pe ten și îî conferă un aspect natural. De asemenea, este foarte spornic, o pompiță jumătate fiind suficientă pentru acoperirea tenului. Conține și câteva particule (foarte puține) iluminatoare.


Acest bb cream promite să uniformizeze culoarea tenului, să-l hidrateze, dar și să-i ofere protecție împotriva razelor UV, să albească tenul și să umple ridurile. Despre ultimele două promisiuni pot spune că n-am observat mare lucru, însă în privința celorlalte se ține de cuvânt. Nu este nevoie să aplic o cremă ca bază înainte de bb cream, fiind destul de hidratantă de una singură. În plus, acoperă cu succes cearcănele, petele, urmele de acnee. 

În ceea ce privește rezistența, ei bine, nu rezistă la fel de mult cât Colorstay-ul meu, dar cu siguranță rezistă mai bine decât Vichy Dermablend. Pentru un bb cream, e chiar ok pentru mine. Am tenul mixt, așa că pe parcursul zilei trebuie să tapotez puțin zona T pentru a scăpa de excesul de sebum.

Singurul minus pe care îl are Magic Glow BB Cream este că nu matifiază tenul, lucru pe care nici nu îl promite, dar pe care mi l-aș fi dorit. Și aici intră în scenă 3D Shimmer Powder&Blusher!



Îmi place produsul ăsta de tip 2 in 1, atât pentru calitate cât și pentru cantitate :)) - 20g pudră și 9g blush. Este mare și nu exagerez! Atât pudra, cât și blush-ul conțin particule iluminatoare după cum sugerează și numele, dar nu sunt deloc deranjante. Pudra fixează cu succes BB cream-ul sau fondul de ten și oferă un aspect radiant tenului. Cu toate acestea, nu o recomand persoanelor cu tenul foarte gras fiindcă efectul ar putea fi unul neplăcut. 


Și despre blush numai de bine! Mai ales că îmi aduce puțin aminte și de Rose Gold de la Sleek. Este pigmentat, cu particule iluminatoare și se menține frumos pe ten până la sfârșitul zilei. 


Iar acum a venit momentul adevărului! :)) Mă veți cunoaște cum numai eu ma văd dimineața în oglindă :)) Nu am un ten perfect și recunosc că nu mi-e rușine să ies fără machiaj până la piață, însă machiajul mă face să mă simt cu adevărat mai bine. 
*Nu am modificat pozele în niciun fel, au suferit doar crop și resize. Click pe poze pentru mărire!

Așa arată tenul meu, proaspăt spălat cu gelul de curățare Ivapur de la Ivatherm. Trece printr-o perioadă mai proastă cauzată de alimentația haotică și momentul special din timpul lunii :)) Pe nas am o aluniță, deși pare a fi un coș.

Așa arată tenul meu după un strat subțire de BB Cream Magic Glow. Se poate observa că acoperă foarte bine și că uniformizează culoarea tenului. Aaa, și să nu uităm de aspectul natural al tenului. După aplicarea 3D Shimmer Powder&Blusher, conturarea sprâncenelor, a ochilor și puțină mascara, tenul meu arată așa:


Ei bine, nu știu ce credeți voi, dar părerea mea este că aceste produse fac o treabă excelentă. Eu, cu siguranță, sunt un fan! Voi ce părere aveți?
Protagonistele pot fi vizitate pe site-ul Glow and Glamour. Prețul BB Cream-ului este de 14,90$, iar al 3D Shimmer Powder&Blusher este de 18,90$.
De asemenea, cei de la Glow and Glamour au concursuri și giveaway-uri interesante lunar. În fiecare lună 20 de persoane au șansa de a intra în posesia unui voucher de 10$ (fără alte condiții) - pentru detalii aici. Pentru cele pasionate de lentile de contact, există un concurs lunar în care puteți câștiga 2 perechi de lentile de contact și un kit pentru călătorii - mai multe detalii aici.
Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile lor, vă invit să le dați like și pe pagina lor de facebook :)
Voi ce părere aveți despre aceste produse? Vi se pare că funcționează bine? Eu sunt foarte încântată de ele! Voi ce BB creams ați mai încercat?
Pentru orice cumpărături efectuate pe site-ul Glow and Glamour, aveți reducere 5% dacă utilizați codul de reducere MIURI :)
PS: Dacă v-a plăcut postarea, susțineți-mă printr-un like, tweet sau +1 :) Aștept și comentariile voastre! Mulțumesc!
Gânduri bune,
Miuri 

You May Also Like

35 comentarii

  1. Tuuu, ce ten curat ai! :X  Imi place rezultatul final, iar blushul are o nuanta care ti se potriveste super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci daca tu zici nu ai ten frumos inseamna ca nu l-ai vazut pe al meu.:). Revenind la BB Cream, imi place foarte mult cum arata, se observa diferenta, hiar daca tu nu ai mari probleme de ascuns. Eu am incercat doua mostre de la Skin79 si mi-am si comandat de pe site-ul romanesc una dintre ele care mi-a placut mai mult. Dupa postarea ta sunt si mai nerabdatoare sa ajunga:D

    RăspundețiȘtergere
  3. E iluzie optica, Laura :)) Am pozat si eu partea mai ok a fetei, partea cealalta nu era de pus pe internet =)) ti pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer, arat un pic buhuhu, doar ca am pozat si eu partea mai buna a tenului :)) Ca in partea cealalta dezastru :D Si pe mine ma tenteaza Skin 79. Abia astept review-ul tau :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. arata superb pe piele, le-ai nimerit bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne cat de bine arata tenul tau , sa-l vezi pe al meu e ingrozitor.Deja am vizitat site-ul de care vorbesti si am simulat o comanda :( din pacate shipping-ul este prea mult pt mine acum dar nu imi pierd speranta , le iau eu pana la urma :) arata tare bine amandoua si fac o treaba frumoasa asa ca se merita in final .Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  7. pe mine m-ai convins cu bb crem-ul asta. serios! acoperirea e bestiala pentru un astfel de produs. eu nu ma mai inteleg cu nici un fond de ten. toate mi se strang si dupa cateva ore dispar ca prin minune. iar blush-ul... blush-ul e perfect! :X
    esti tare scumpica! :)

    RăspundețiȘtergere
  8.  Tenul tau nefardat e frumos si are prospetime !
    Insa, intr-adevar, cu acest mic "imbold" arata senzational!
    Nu am incercat niciun BBcream insa in mod sigur nu voi rezista fara aceasta experienta - il notez pe acesta pentru a-l avea in vedere!
    Multumesc, Miuri!:*
    Aaahh, omiteam ceva: ai o minunatie de sprancene!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. papusica! mersi ptr review

    RăspundețiȘtergere
  10. yep, si mie imi place cum se comporta :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar par bune produsele, vreau si eu BB cream-ul!:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Laura, am simulat si eu o comanda cu aceleasi produse plus reducerea de 5%. Intr-adevar, sunt 50$, din punctul meu de vedere sunt bani bine cheltuiti, dar acum depinde de fiecare. Nu toti suntem la fel :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. si daca ai sti ce sceptica eram la inceput... :)) iti multumesc, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Ilda iti multumesc :) Tocmai le-am oferit un makeover zilele trecute, le-am subtiat :D Ma bucur ca-ti plac :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. chiar suuunt! :) sigur ti-ar placea :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  16. looks pretty! chiar ma tenteaza si pe mine ♥
    blushul ala arata asa de delicate 

    RăspundețiȘtergere
  17. asa e, delicat ca mine =)) ti pup, ti pup

    RăspundețiȘtergere
  18. Yep, asa trebuie sa se comporte un BB cream! Arata suuuper!

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu n-am auzit pana acum de brand-ul asta, dar imi place mult de tot blush-ul!

    RăspundețiȘtergere
  20. Foarte bun blush ul

    RăspundețiȘtergere
  21. Vai cum arata blush-ul :X:X Dupa ce ca am o obsesie pentru blush-uri acum a trebuit sa-l vad pe asta =))) 

    RăspundețiȘtergere
  22. chiar eram curioasa de parerea ta :)

    RăspundețiȘtergere
  23. eu nu pot alege ce-mi place mai mult :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Apropos de bb creme bune si blush cred ca cea mai buna formula este bb crema de la skin79 The oriental gold plus cu o prezentare superba si blush in capac.Este fantastica .
    La comanda on line vine cu mostre multe gratuit pentru testarea gamei bb www.skin79.ro.Merita

    RăspundețiȘtergere
  25. Vai ce ten frumos ai ,arata perfect ,iar cu bb este de vis.
    Eu sunt declarata fan BB skin79 crema fond de ten coreeana.Au si coreencele un ten super si cred ca le prieste sa folosesca cosmeticele lor.
    La skin79 bb cremele au spf mare si unele au blush in capac.am vazut una superba cu blush

    RăspundețiȘtergere
  26. E bun BB -ul, nu are cusur LOVE BB si articolul este documentat si la obiect,iar tu rati superb

    .Am scapat de acneee cu BB crema hot-pink de la skin79 si cu gelul decuratare fara dischete BB cleancer pe baza de oxigen activ.Cle doua produse si Tonerul cu secretie de melc mi-au reglat secretia de sebum si mi-au luminat fata ,rezolvand acneeea.

    Am tinut si un regim alimentar bazat pe multe fructe ,sucuri ,ceaiuri,iaurturi,zilnic apa din belsug,detoxifierea colonului periodic,la trei luni si sase dupa,masaj limfatic saptamanal,miscare zilnic

    Am vizitat cosmeticiana o data la 3 luni ca sa ma curete total si am exclus total binenteles, pacatosul de fond de ten

    Produsele skin79 sunt extraordinare ,le iubesc.

    Nu zic ca si altele nu sunt bune ,dar hai sa ne uitam la tenul de portelan al sud coreencelor si sa ne punem pe ganduri ...de ce ???

    De ce ei au cea mai buna tehnologie la un pret rezonabil?? vezi Samsung si nu numai...Asa de buni sunt si la cosmetice Fetele folosesc bb creme de la 14 ani pana la varste inaintate.Cremele bb au spf 50 plus si ingrediente naturale de lux cum este aurul,caviarul,secretia de melc,coenzima q 10,veninul de vipera ,praful de perle si diamante si multe extrase de ceai,iar arbutina si adenozina lupta impotriva petelor pe fata si a ridurilor

    .BB cremul este alternativa sanatoasa la fondul de ten, acopera bine dar mai si trateaza.

    Fiecare ten cu bb crema lui www.skin79.ro

    RăspundețiȘtergere
  27. PENTRU VARA E INTERESANT SI ASIATICUL , BB BONZE, CU SPF 50, FARA PARABENI .

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM