Review: Super masca Osèque

by - sâmbătă, iunie 30, 2012

Atunci când e vorba despre îngrijirea tenului, gelurile de curățare sunt preferatele mele. Mi se pare că toate cremele sunt în zadar dacă seara nu îți cureți tenul așa cum trebuie.

Dintre toate produsele de curățare ale tenului pe care le dețin, Osèque Oxygen Mask Season 3 (click pentru mai multe detalii) este de departe cel mai fain produs de curățare. Este eficient, ușor de utilizat și scap de machiaj imediat. 



Această mască promite să îți facă tenul mai radiant și să îmbunătățească textura pielii, prin funcțiile principale pe care le are:
  • redă tenului prospețimea
  • uniformizează culoarea pielii
  • reduce sebumul și îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii
  • micșorează porii
  • reduce ridurile
  • îndepărtează machiajul
După o folosire îndelungată a produsului pot afirma că îndeplinește cu succes aproape toate promisiunile, fiindcă nu mă pot pronunța în privința reducerii ridurilor. Nu cred că ridurile trec așa ușor, oricum.

Foarte mult îmi place cum funcționează această mască. Inițial, are o textură de gel care, odată masată pe ten, se transformă într-o spumă. Iar partea cea mai faină este că îndepărtează tot machiajul, chiar și cel al ochilor. Îndepărtează chiar și nemernicul de gel liner Inglot, care e o adevărată pacoste atunci când mă demachiez cu altceva.


Să vă arăt totuși un demo cu această super mască :D


Pentru ten am folosit fond de ten Revlon Colorstay și puțin Vichy Dermablend, pudră Benecos, bronzer Nyx, blush Ansley New York. Pentru machiajul ochilor am folosit culori din paletele Sleek (Sunset, Oh so special, Me myself and eye), gel liner Inglot, rimel de la Rimmel.


Aplic aproximativ 5 pompițe de produs pe ten și le distribui pe obraji, pe frunte, pe bărbie, nas.


Încep să masez produsul pe ten până se transformă într-o spumă fină.


Apoi împart o pompiță de gel pe ambii ochi și masez până devin un Panda :)))) După aceea, mă clătesc cu apă călduță îmi tapotez tenul cu un prosop, iar tenul meu arată așa:


Destul de fain, nu? Mie îmi place foarte, foarte mult. Senzația după clătire și uscare e chiar ok, nu-mi simt tenul uscat deloc, ci îl simt catifelat. Am observat și că porii se micșorează, lucru care îmi place la nebunie, însă minunea nu ține prea mult, dar tot e ceva. Pe mine oricum m-a convins de când am observat ce repede îndepărtează gel linerul :)

În concluzie, Osèque Oxygen Mask Season 3 este un produs eficient, pe placul meu. Eu recomand să fie utilizat mai ales în zilele în care purtăm foarte mult machiaj, pentru că va îndepărta foarte bine totul, iar asta se va vedea pe prosop care va rămâne la fel de alb. Punctele tari au fost evidențiate deja. La capitolul puncte slab aș putea adăuga doar faptul că nu știu cât produs mai am. Sticluța e opacă (avantaj), însă nu are niciun filet, deci nu pot ajunge la conținut decât cu ajutorul pompiței.

Acest produs de curățare costă 37,50$ și poate fi achiziționat de pe site-ul Glow and Glamour. De asemenea, utilizând codul MIURI puteți beneficia de o reducere de 5% pe întreaga comandă.

Nu uitați că cei de la Glow and Glamour au concursuri și giveaway-uri interesante lunar.


Mai multe detalii aici


Mai multe detalii aici


Voi ce părere aveți de acest produs? Vă tentează? Ce alte produse de curățare folosiți și vă plac/nu vă plac?
PS: Dacă v-a plăcut postarea, susțineți-mă printr-un like, tweet sau +1 :) Aștept și comentariile voastre! Mulțumesc!
Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

18 comentarii

  1. Sincer, mi se pare scump, oricate minuni ar face..

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce super ar fi, mai ales ca eu detest dischetele demachiante...dar pretul imi cam taie entuziasmul:P

    RăspundețiȘtergere
  3. E super tare produsul asta ..dar pretul e cam piperat..dar isi face treaba bine...pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Calin Andreea Daniela1 iulie 2012 la 17:18

    Nu am incercat-o pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  5. esti foarte frumoasa , am mai folosit mai demult ceva din gama Oxygene insa nu ma dat pe spate poat voi incerca produsul asta , apropo nu te ustura ochii ?

    RăspundețiȘtergere
  6. arata foarte bine :-? suna interesant , chiar as vrea sa incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevar pretul e un fel de mood killer :)) Mi-ar placea sa-l incerci, sunt sigura ca vei spune wow din prima :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult, Iulia. Ma ustura ochii doar daca las produsul sa-mi intre in ochi. Daca am grija, n-am nicio problema :)

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt sigura ca ti-ar placea, Mirunica :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar m-ar tenta asa ceva. Stii vreun site european care sa le comercializeze? Ca nu mai vreau sa aud de posta vamala, decat in cazuri exceptionale...

    RăspundețiȘtergere
  11. Util articolul tau si produsul pare interesant. Ai de la mine like pe facebook, tweet pe twitter si g+1. Succes mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna pe ea scrie ca e made in Korea. N-am idee daca se comercializeaza pe vreun site european.. o sa ma interesez :)

    RăspundețiȘtergere
  13. iti multumesc mult, Claudia :) te pup

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM