Review+Giveaway: Sachajuan

by - luni, iunie 25, 2012

Hey,

Se observă oare că încerc să-mi dau silința să fiu cât mai prezentă pe blog? :D Ce mândră mi-s de mine, nu vă imaginați. :))

Astăzi vă povestesc puțin de-ale părului că și așa postările despre păr sunt vedetele blogului meu (conform statisticilor). Și am de gând să vă împărtășesc experiența mea cu cei 3 Sachajuani pe care îi am în custodie de ceva vreme :D.




Șamponul Colour Save se laudă cu faptul că ajută la menținerea culorii părului vopsit, conferindu-i o strălucire de mătase. Nu mă pot pronunța despre capacitatea de a face culoarea să se mențină pe termen lung, pentru că roșul din părul meu iese și cu toate slujbele făcute, n-ai ce-i face. Dar pot spune că oferă un luciu frumos părului, amplifică reflexele și conferă volum părului. Nu mai zic de mirosul demențial (același pe care îl au și ceilalți doi DonJuani). Îmi place că face foarte multă spumă și curăță bine părul, fiind blând în același timp. Nimic de reproșat!

Tratamentul Hair Repair promite să accelereze regenerarea celulelor și să crească rezistența părului. De asemenea, acest tratament va ușura pieptănarea părului, conferindu-i un aspect sănătos, cu luciul de rigoare. Iarăși, nu pot afirma că mi-a crescut rezistența părului, mai ales că-mi cade foarte mult dinainte să-l folosesc, însă lasă părul moale, ușor de pieptănat și contribuie activ la luciul părului împreună cu Sachajuan numărul 1 :D De asemenea, îmi place foarte mult că mirosul se păstrează în păr aproape 2 zile. 

Ei, iată-l și pe Sachajuanul care m-a cucerit de la prima utilizare! Shine Serum este inamicul vârfurilor deteriorate și promite să le repare și protejeze.Nu pot spune că am rămas fără vârfuri deteriorate, dar pot spune că părul arată mult mai bine atunci când îl folosesc. Sunt dependentă de placă, așa că este posibil să știți cum se simt și arată vârfurile mele. Acest ulei înmoaie vârfurile instant și le face mai ușor de îndreptat.


Nu am simțit că aceste produse fac exact ceea ce pretind poate și din cauza timpului destul de scurt de testare (aproape 3 săptămâni), dar îmi fac bine și părul se simte foarte bine cu ele. Din punctul meu de vedere, Shine Serum ar trebui să fie un must în kit-ul de îngrijire al oricărei femei dependente de intrumente de tortură aka placă și ondulator :)

Iar acum...


M-am hotărât să împart premiul în două, deoarece Silver Shampoo este destinat în special blondelor. Urmează să fie lansat în curând în România, așa că cea care-l va câștiga va testa în premieră acest șampon. Cea de-a doua câștigătoare va avea ocazia să testeze tratamentul Hair Repair.

Regulile sunt simple:

  1. Să mă urmărești prin Google Friend Connect (GFC) - o puteți face dacă aveți cont de yahoo, google sau twitter
  2. Să dai like paginii de facebook Sachajuan România by M.V.A. Hair
  3. Să dai share acestei postări (asigură-te că share-ul este public, altfel nu voi lua în considerare)
  4. Să completezi formularul de mai jos
Desigur, vă aștept și cu un comentariu la această postare! Voi ați încercat produsele Sachajuan? Dacă nu, vă tentează?

Giveaway-ul se va încheia pe 6 iulie, ora 23:59, iar cele două câștigătoare vor fi anunțate a doua zi. Mult succes!

UPDATE!!!


Câștigătoarele celor 2 premii sunt:

Pentru tratamentul Hair Repair:




Iar câștigătoarea este:

Felicitări, Angela Angela! Ai câștigat tratamentul Hair Repair!

Pentru Șamponul Silver:
Iar câștigătoarea este:

Felicitări, nicolae alexandra madalina! Ai câștigat Șamponul Silver!

Cele 2 câștigătoare vor fi contactate de către mine prin intermediul facebook! Dacă nu vor răspunde în 48h la mesaj mă văd nevoită să extrag alte câștigătoare.




Gânduri bune, 
Miuri

You May Also Like

24 comentarii

  1. Janeta_2007200125 iunie 2012 la 22:06

    Multumim frumos pentru Ga!

    RăspundețiȘtergere
  2. floare de portocal25 iunie 2012 la 22:41

    multumim  frumos pentru concurs .

    RăspundețiȘtergere
  3. Manolica Girgel25 iunie 2012 la 22:42

    Nu am incercat niciodata un sampon special pentru blonde:D Cam ce ar trebui sa faca?:)) Eu am parul blond inchis spre saten aproape:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am testat, dar chiar m-ai facut curioasa...Chiar ma tenteaza:)Par bune
    Multumim:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze eram pe contul sotului cand m-am inscris si am pus link-ul de share gresit, m-am inscris din nou corect sper ca nu este vreo problema :( multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. anuleaza tonurile de galben din par

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru concurs! N-am incercat niciodata produse Sachajuan, dar am citit multe pareri pozitive si chiar m-ar tenta sa le incerc. Puuup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am incercat pana acum produse Sachajuan, dar clar ma tenteaza.. prin blogosfera sunt foarte laudate aceste produse, as vrea sa am si eu ocazia sa incerc macar un produs :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat pana acum produse din aceasta gama, dar as fi f tentata sa incerc:)
     

    RăspundețiȘtergere
  10. Ah, nu-ti dai seama cat imi doresc iar ocean mist-ul de la ei...de-abia astept sa inceapa sa comercializeze produsele! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie imi plac mult Ocean Mist ul,samponul pentru par normal si balsamul.Ador produsele astea. Te pup si sa ai in continuare o saptamana cat mai placuta! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim pentru giveaway. Succes tuturor! 
    N-am incercat nimic de la Sachajuan pana acum, sunt curioasa insa :)

    RăspundețiȘtergere
  13. ma bucur ca ti-am starnit interesul :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. poate vei avea sansa de a castiga :) succes!

    RăspundețiȘtergere
  15. recunosc ca pe mine nu ma tenteaza ocean mist-ul tocmai pentru ca nu cred ca mi-ar sta prea bine, dar pe un par mai lung arata super :)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM