Geluri de curățare și exfoliante

by - miercuri, august 15, 2012

Hey,

În ceea ce privește îngrijirea tenului, recunosc cu mâna pe inimă că sunt cea mai mare fană a gelurilor de curățare, pentru că simt că fără ele nu pot avea un ten perfect curat. De aceea, primele produse care-mi atrag atenția dintr-o gamă de îngrijire a tenului, sunt cele de curățare.

De regulă, le folosesc înainte de machiaj și seara după demachiere. Vă voi prezenta în continuare toate produsele de curățare pe care le dețin la momentul actual și părerea mea despre ele.


  • Gelul de curățare Danielle Laroche este un gel de curățare destul de bun, care nu conține săpun, dar culmea, îmi miroase fix a săpun :) Este un gel de curățare blând pe care prefer să-l folosesc dimineața, înainte de a mă machia. Lasă tenul curat și catifelat, fără să ai senzația de piele care ține, de piele uscată. Dacă e să mă întrebați, prețul mi se pare, totuși, că e mult prea mare (89 lei) pentru ceea ce face. Adică se pot găsi produse la fel de bune și la prețuri mai mici, cum ar fi gelul Ivapur de la Ivatherm. Merită, însă, să-i dați o șansă.

  • Liz Earle Cleanse&Polish Hot Cloth este un produs pe placul meu, care-și merită toți banii. Mai multe am scris despre el aici.

  • Liz Earle Gentle Face Exfoliator este chiar mai fain decât cel de mai sus. Vă scriam aici că este un produs de tip 2in1, adică este un bun exfoliant, dar în același timp este și hidratant. E o bucurie să-l folosești. Iar eu îl folosesc de maxim 2 ori pe săptămână pentru o curățare mai profundă a tenului, seara după demachiere.

  • Osèque Oxygen Mask Season 3 este fără doar și poate cel mai tare produs de curățare pe care-l dețin. De fapt, este singurul produs pe care-l folosesc ca pe un demachiant și am curaj să nu mai folosesc nimic după. Am încercat o dată să mai curăț tenul după acest produs și discheta a rămas perfect curată. Mai multe am scris aici (am făcut și un demo). Prețul e cam mare (vreo 37 $) și poate reprezenta o piedică destul de mare, dar dacă aveți bani și nu faceți rabat la calitate, e musai să-l încercați!

  • Spuma de curățare de la BioEarth, este un bun înlocuitor al gelului de curățare de la Danielle Laroche, pentru că este mai ieftin (43 lei). Este un produs de curățare pe placul meu și îl folosesc adesea înainte de a mă machia. Este blând cu tenul, are un miros plăcut de plante și este foarte spornic. Îl recomand, în special, persoanelor cu ten sensibil. Un review complet citiți aici


  • Optimal Clarifying Scrub de la Oriflame - este un exfoliant ok în sine, însă v-aș sfătui să dați banii pe altceva decât pe acest produs. Senzația pe care o lasă după folosire este de ten uscat, de piele care ține. În plus, are un parfum puternic, deci iritanți. Nu m-am uitat în lista de ingrediente să văd unde este plasat, însă la cât de puternic este, nu m-aș mira să fie pe la început.

  • Scrub facial de la Provence Sante este chiar un produs care mie, personal, îmi stârnește râsul. Spune că este blând, dar e atât de dur că nu-l poți folosi nici pentru corp. Unde mai pui și că se laudă că e bio? Am renunțat să scriu vreun review pentru că, efectiv, nu aveam nimic bun de spus. E cel mai prost exfoliant pe care l-am încercat vreodată. Nu-l recomand.

  • Gelul de curățare 3in1 Normaderm de la Vichy nu este mai presus decât sus menționatul, deoarece senzația după folosire nu e deloc plăcută. Piele uscată, senzație de piele care ține. Mai mult, după o folosire îndelungată am observat că mi-au ieșit câteva coșuri sub piele, dureroase. Alcoolul este prezent printre ingrediente, deci nu mă miră apariția problemelor. Nu-l recomand.

  • Gelul de curățare Ivapur de la Ivatherm este un produs fain din punctul meu de vedere, mai fain decât gelul Danielle Laroche și mai ieftin. În plus, e dermatocosmetic. Apa termală din compoziția sa calmează tenul și îmi dă o stare de proaspăt după folosire. Îl folosesc mai mult seara, însă se mai nimerește să-l folosesc și dimineața. Îl recomand :)

Cam asta este părerea mea despre produsele pe care le dețin la momentul actual. Stați liniștite că nu m-am oprit aici cu colecționatul :D Vă voi ține la curent cu produsele pe care le voi încerca pe viitor. Voi ce produse ați încercat din lista celor pe care le dețin? Ce recomandați și ce nu? Ce produse ați încercat și nu se regăsesc pe lista mea?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

23 comentarii

  1. Eu am incercat Ivapur si m-am impacat bine cu el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi pentru articol, foarte util pentru mine! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai colectionat ceva - sa le folosesti cu placere (pe cele care iti plac)
    Din tot ce ai tu acolo, am doar produsul de curatare 3 in 1 Normaderm si desi nu am avut problemele intampinate de tine, l-am folosit mai rar, poate si pentru ca am avut un gel de curatare mai bland (de la Elmiplant) si l-am dat gata intai pe acela. Mi-a placut mult gelul de curatare de la Garnier. 
    Spor la colectionat si curatare placuta si eficienta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmeaza sa primesc si eu Cleanser-ul de la Liz Earle. Abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama mia, o adevarata colectie.  Sa le folosesti cu placere in continuare. Tocmai mi-ai dat si mie ideea unei astel de colectii. ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne, da' cate ai! You hoarder! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. E vreun produs pe care l-ai cumparat singura din banii tai? Ma indoiesc, poate doar cel de 3 lei de la Oriflame :)) Si rezuma-te doar la a descrie produsele despre care scrii, pana la a recoamda tu ceva mai e o cale ... infinita :))

    RăspundețiȘtergere
  8. eu iti recomand lotiunea micelara de la bioderma ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. nici nu ma gandeam sa-ti mearga rau :) e bland, bland:)

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc :D Ia sa o postezi si tu :)

    RăspundețiȘtergere
  11. mersi de recomandare, o s-o incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma tentezi cu Liz Earle Gentle Face Exfoliator, ca am avut Cleanse&Polish, mi-a placut, dar peste vara am renuntat la el, nu stiu de ce mi se pare mai potrivit pentru iarna.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu sunt o mare fana a gelurilor de curatare, am tenul gras si indiferent cu ce m-as demachia, pana nu folosesc un gel de curatare am impresia ca treaba e neterminata. Momentan folosesc unul de la Farmec, dar am avut si de la Gerovital si Bioten si pot sa spun ca toate mi-au placut:)

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu am renuntat la el peste vara, sa stii :)

    RăspundețiȘtergere
  15. am avut si eu unul de la Bioten care mi-a placut :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  16. Demachierea si mai bine zis curatarea temeinica a tenului este pasul esential in ritualul de infrumusetare sanatoasa al femeii moderne.

    De la igiena si curatare gresita pornesc si se accentuaza problemele de tipul acneii,pori dilatati,conrol sebum si altele.

    Binenteles ca un stil de viata sanatos este esential,hidratare 2 l/zi,alimentatie sanatoasa,detoxifierea periodica a organismului,miscarea si masajul limfatic.

    Dar tinand cont ca in zilele noastre femeile au multe preocupari si timpul limitat trebuie sa gasim formule cat mai eficiente ,simple,multifunctionale pentru riualul de frumusete de la demachiant la fond de ten.

    1 demachiantul adica produsul de curatare trebuie sa curete in profunzime,sa nu irite tenul si sa nu il usuce daca nu este necesar,iar stratul de celule moarte trebuie indepartat prin pealing.

    Produsul ideal care face minuni in sensul ca fara dischete,curata in profunzime,desfunda porii,efectuaza un pealing gentil,si hidrateaza atat cat este necesar este BB CLANCERUL SKIN79,un gel de curatare cu o formula oxigen aciv,produs all in one.

    2 Tratamentul cosmetic de la curatarea cu bb clencerskin79 lana la finisaj este aplicarea BB CREAM SKIN79 produs original ,gama completa dedicata pe tip de ten si probleme ,crema multifunctionala ,dermatocosmetica ,fara parabeni,cu ingrediente naturale care trateaza acoperind la nivelul unui fond de ten f bun ,dar faca a crea efectul de masca,lasand tenul sa respire.www.skin79.ro ,merita sa incercati produsele skin79 pentru ca sunt deosebite calitativ,cu o prezentare foarte atractiva, si la un pret rezonabil

    3 Gamele complete de melc sunt unice deoarece au crema,serum ,toner,lotiune,masca,bb creama in concetratii maxime

    4 Setul de serumuri 3buc a cate 30 gr ,aminoacizi,vit c,colagen ,la numai 150 lei.

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM