Review: Demachiant bifazic Farmec pentru ochi și buze

by - joi, august 23, 2012

Hey,

Am rămas oarecum datoare cu un review al acestui demachiant bifazic. În cadrul review-ului demachiantului bifazic de la Balea vă ceream părerea și despre alte bifazice. Unele mi l-au recomandat pe acesta de la Farmec, altele îl renegau. După ce am ajuns la fundul sticlei, mi-am format și părerea.


Pot începe prin a vă spune că demachiantul bifazic de la Farmec a devenit preferatul meu din mai multe motive. Din punct de vedere al calității, e la același nivel cu cel de la Balea. Curăță eficient machiajul ochilor, se comportă bine, este ieftin și are o listă de ingrediente bune.

Din punct de vedere al disponibilității, cel de la Farmec e mai ușor de găsit în supermarketuri și magazine online, pe când cel de la Balea se găsește doar la DM. Din punct de vedere al prețului, ambele costă 7 lei (eu l-am găsit în Auchan la acest preț), însă cel de la Farmec are o cantitate mai mare de produs (150 ml). 

Multe fete nu preferă acest bifazic pentru că nu le place pelicula uleioasă pe care o lasă pe ten, însă pentru mine nu este deloc o problemă, având în vedere faptul că după demachiere, îmi spăl fața cu un gel de curățare pentru îndepărtarea finală a tuturor impurităților. Un alt lucru care mi-a plăcut mai mult față de cel de la Balea este că după agitarea flaconului, cele două părți se separă o idee mai greu decât cel de la Balea și n-o să aveți prea multe dureri de cap cu agitatul. De asemenea, nu m-au usturat niciodată ochii de la el.

Ca și concluzie, recomand acest produs cu toată inima. Mie îmi place să folosesc un demachiant bifazic special pentru ochi, pentru că șterge mai repede machiajul și nu trebuie să-mi frec ochii prea mult. Cu un demachiant normal pentru față sunt nevoită să folosesc mai multe dischete demachiante și demachiez până mă ustură ochii. Ca să nu mai spun și de apariția ridurilor din acest motiv. Un bifazic, practic, vă scutește de durerile de cap, metaforic :)

Lista de ingrediente cuprinde: 
  • Aqua
  • Paraffinum Liquidum
  • Isopropyl Myristate
  • Cyclomethicone
  • Glycerin
  • Panthenol
  • Echinacea Purpurea Extract
  • Propylene Glycol
  • Polyaminopropyl Biguanide
  • CI 61565

Voi ați folosit acest demachiant? Vă place sau nu? Ce alte bifazice îmi puteți recomanda? 

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

21 comentarii

  1. Am auzit și eu că e foarte bun cel de Farmec, cred că am să-l încerc și eu, dar prima dată vreau să încerc un bifazic homemade cu ingrediente cât se poate de simple și banale: 100ml ceai de mușețel, 50ml ulei de măsline și, opțional, o picătură de ulei de lavandă. Simplu și natural :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu personal de abia asteptam sa scap de el , pelicula uleioasa care ramanea dupa folosirea lui nu imi placrea, acum mi-am cumparat unul special pt ochi si buze de la Nivea si sunt curoasa daca e bun, pretul e dublu fata de cel de la farmec , sper sa fie ok

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am incercat si eu dupa ce am vazut ca este recomandat de Corina (Pasagera) si mi s-a parut bun. M-a cam deranjat pelicula aceea uleioasa,m dar oricum ma clatesc indiferent de ce demachiant folosesc, asa ca nu a fost o mare problema.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu l-am incercat pe cel de la Farmec si acum il testez pe cel de la Balea. Imi plac amandoua. Cred ca le voi cumpara alternativ pe viitor.
    Cel de la Nivea pentru ochi si buze l-am incercat si nu m-a impresionat cu nimic. Ma ustura ochii atunci cand il folosesc si trebuie sa insist mult pentru a ma demachia. Dar poate sunt subiectiva, nu imi plac produsele Nivea in general.
     

    RăspundețiȘtergere
  5. EU nu am folosit nicun bifazic :P Na razi :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincera sa fiu nu am incercat inca nici un demachiant bifazic insa ma tenteaza cel de la Yves Rocher! am auzit multe pareri bune despre el si este destul de accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey! Eu am folosit acum cativa ani bifazicul de la Yves Rocher si mi-a lasat o impresie buna. Acum folosesc demachiantul pt ochi  de la Vichy pt rimelul waterproof. Indeparteaza usor machiajul si nu irita ochii. Problema e ca-i scump si nu tine ff mult :D

    RăspundețiȘtergere
  8. eu sunt aproape casatorita cu acest demachiant :)))) as renunta la orice produs cosmetic pentru a-l inlocui cu altul...dar la acesta...nici in ruptul capului :D il IUBESC cu adevarat (cred ca sunt la cel putin a 10-a sticluta cumparata) :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. L-am folosit, mi se pare mai ok decat Balea, dar asa cum iti scriam si pe FB, il iubesc mai mult pe cel de la YR. Daca il mai prinzi si la promotie, considera-te o fericita :P 

    RăspundețiȘtergere
  10. Am incercat bifazic-ul mamei de la Amway dar mie imi provoaca mancarimi in zona ochilor si imi e teama sa mai incerc altul, dar acesta parca m-ar tenta ;))

    RăspundețiȘtergere
  11. eu din cate stiu ceaiul isi pierde foarte repede proprietatile, mai bine faci o cantitate mai mica :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. pe mine nu ma deranja pentru ca oricum imi spalam tenul si na, se ducea :) sa ne spui si noua cum e :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. da, asa e. pelicula uleioasa nu ar trebui sa ne deranjeze prea mult :)

    RăspundețiȘtergere
  14. sa stii ca nici eu nu ma omor dupa produsele Nivea, de asta nici nu ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  15. e timpul sa folosesti, nu-i mare tragedie :D

    RăspundețiȘtergere
  16. am auzit si eu pareri bune de el si chiar o sa-l incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  17. cred ca in general bifazicele astea se termina repede :) sa-l incerci si pe cel de la Farmec. Eu zic ca o sa-ti placa :D

    RăspundețiȘtergere
  18. ha ha, poate te invit si eu la nunta mea cu al meu Farmec :))) te pup

    RăspundețiȘtergere
  19. eu zic sa mai incerci si altceva :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Este si preferatul meu! Am scris despre ambele, intai despre Farmec, apoi despre Balea si in tot review-ul m-am raportat mereu la Farmec si de ce Balea e un pic mai naspa... :D

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM