10 produse de make-up pe care le-aș recumpăra

by - miercuri, septembrie 05, 2012

Ce s-ar întâmpla dacă mi-aș pierde odată trusa de make-up? Știu, aș plânge mai întâi, dar apoi ar trebui să o refac. Așa că am ales 10 produse de make-up pe care le-aș recumpăra pentru a-mi reface trusa. Selectarea lor nu a fost dificilă, le-am ales pe cele pe care le folosesc cel mai des și-mi plac cel mai mult.


Să le luăm totuși, pe rând:


Paleta Oh so special de la Sleek este preferata mea pentru că găsesc atât farduri pentru un machiaj de zi, de seară, cât și unul special pentru umplerea sprâncenelor. Dacă ar fi să aleg din toate trusele, pe asta aș cumpăra-o prima dată.

Fondul de ten Revlon Colorstay este preferatul meu din tot ceea ce am încercat și o demonstrează grămada de sticluțe consumate. După cum vedeți, și cea de față e la fel, urmează să-mi iau altul.

Îmi place pudra minerală de la Benecos pentru faptul că dă un aspect catifelat tenului și nici nu-l încarcă. Unde mai pui că se consumă foarte greu? 

N-o să mă credeți dacă vă spun de când am pudra mozaic de la Nyx! O am de vreo jumătate de an și mi-a plăcut atât de mult încât mai am doar puțin din ea. Este excelentă ca și bronzer sau blush. În plus rezistă foarte bine pe ten.

Despre fardul cremă de la Rimmel v-am mai scris aici. Este un adevărat prieten atunci când ești pe fugă și totuși vrei să arăți bine.


De când folosesc primer-ul de la Radiant mi-am dat seama că nu mai trăiesc fără el. Machiajul rezistă toată ziua pe pleoape. Am ajuns să-l cumpăr din cauza gel linerului de la Inglot care se anunța a fi unul dintre cele mai tari, dar care tot curgea de pe pleoapele mele. Cu acest primer a stat locului.


Foarte fain acest ser de la No7! Este o bună bază de machiaj pentru ten și îmi promit că o să-l cumpăr și în varianta full size. Lasă tenului catifelat, iar fondul de ten arată mai bine peste el.

Pensulele mele preferate din toate pe care le am sunt, cu siguranță, Small Angle E65 de la Sigma și una tot de la Sigma, din cadrul paletei Dare. Are două capete - E20 și E45. Prima e perfectă pentru tuș și conturarea sprâncenelor, iar a doua pentru aplicarea fardului pe pleoapa inferioară și pentru blending. 


Dintre toate rimelurile de la Maybelline, One by One este de departe preferata mea. Oferă alungire și volum și îmi separă frumos genele, fix ceea ce-mi trebuie. 

Eu sper să nu mi se întâmple o astfel de nenorocire niciodată, dar dacă mi-aș pierde portfardul cu produse, acestea sunt cele către care m-aș îndrepta prima dată în completarea pierderilor.

Voi ce părere aveți de aceste produse? Care sunt cele 10 produse pe care le-ați recumpăra voi? Chiar sunt curioasă!

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

30 comentarii

  1. Și eu ador paleta Sleek Oh So Special.Îmi place foarte mult faptul că dacă rămân fără eyeliner umezesc pensula & folosesc nuanța Noir și ta daaa am ochii conturați de parcă aș folosi o cariocă eyeliner :D
    Și eu tot cu nuanța de maro mată îmi conturez sprâncenele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.oss e si preferata mea 
    2. colorstay-ul este cel mai bun pt mine toamna / iarna
    3. Ia sa folosesc mai des mozaicul de la nyx :-?
    4. Wishlist - primer radiant + rimelul !

    O sa fac si o postare , cand ajung acasa ca aici am luat doar 3 chesti cu mine !
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Same here cu Colorstay-ul, e un fond de ten 'de incredere'. Plus ca seamana destul de bine cu Studio Fix de la Mac, testat pe propria piele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Colorstay, Oh So Special si One by One sunt pe lista mea "de incercat".

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta postare! Eu nu sunt hotarata ce produse sa nominalizez. Din unele am un singur exemplar, deci n-am termen de comparatie. Dar sigur as alege o paleta Sleek (Storm sau PPQ), un blush, iluminator si primer de ochi. Si pensule, da. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu as face o postare despre lucrurile pe care nu le-as mai cumpara. :)) 

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh so special e paleta perfecta! N-am incercat rimelul asta, eu sunt foarte multumita de cel Colossal Vomum express. Pudra minerala Benecos pare foarte promitatoare - am adaugat o in wishlist :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe multa lume aud ca este bun colorstay, dar de asemenea, am vazut si pareri contra despre acesta, Eu as vrea ceva care sa acopere, dar sa se intinda usor si sa nu imi intre in liniile fine, sa fie mai cremos, eu am tenul spre uscat.Crezi ca s-ar potrivi unui astfel de ten? Si inca o intrebare, sper sa nu te stresez:d.. serul de la no7 de unde l-ai cumparat in varianta mini?as fi si eu interesata.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Paleta aceea este pe wishlist-ul meu de foarte multa vreme ;))
    Eu sunt fana a rimelurilor Maybelline, mi se par foarte bune. :)
    Pupici 

    RăspundețiȘtergere
  10. o sa incerc si eu primerul cand termin ce am !

    RăspundețiȘtergere
  11. Colorstay este urmatorul pe lista mea de fdt :D
    dar de ce ai inceput postarea cu un gand asa negru? :-s

    RăspundețiȘtergere
  12. am si eu multumita de Colossal, dar asta e si mai si :) 

    RăspundețiȘtergere
  13. intr-adevar, se intinde mai greu dar nu se seteaza deloc in liniile fine. poti lua colorstay in varianta pentru ten normal/uscat. E mai cremos :) Serul de la No7 l-am castigat mai demult pe pagina lor de facebook. De fapt primisem un miniportfard cu mini produse :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. e multifunctionala paleta :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. pai, cam de la asta a pornit ideea postarii, de asta :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Colorstay-ul este de mult mult timp si pe lista mea, cred ca am cumparat deja zeci de sticlute ;))
    Si tot din categoria cumparate zeci de bucati sunt si glossurile lip smoothie cu vit C de la Clinique si pudra Stay Matte tot de la Clinique.

    RăspundețiȘtergere
  17. Fardul crema Rimmel imi place, dar nu l-am vazut prin magazine. Stiu ca auzisem de ele la un moment dat si am tot vrut sa imi cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  18. Legat de  rimel , eu il cumpar pe cel galben , il bate pe acela :)) ?
    Si departat de subiect , pot comanda pe  Oasap.com ( pe banii mei ) chiar daca nu am x abonati pe blog ? M-am indragostit de o geanta ..instant ca ness'ul :"> .
    Mersi >:D<

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, il bate pe cel galben dupa parerea mea :) Da, poti comanda de pe Oasap si daca nu ai blog. nu e o regula, sa stii :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Woooah , cred ca o sa se trezeasca vecina in casa cu mine la ce fericire m-a cuprins :)) . Mersi mult mult mult >:D<

    RăspundețiȘtergere
  21. :))) jubilezi acum :)) i know the feeling :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  22. de cand incerc sa cumpar si eu baza de pleoape de la radiant, insa nu o gasesc pe niciunde :((

    RăspundețiȘtergere
  23. Pensula de la Sigma este si preferata mea, e suuuper utila!:X

    RăspundețiȘtergere
  24. o gasesti in magazinele in care se comercializeaza produse Seventeen :)

    RăspundețiȘtergere
  25. e clar, trebuie sa trag de asta cat pot :))

    RăspundețiȘtergere
  26. si sunt sigura ca mai urmeaza cateva zeci de sticlute :D

    RăspundețiȘtergere
  27. daaaa... sper sa tina mult si bine :D

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM