Placă de păr Remington S9500 Pearl

by - duminică, septembrie 23, 2012

Hey,

Prin februarie mă plângeam la voi că am nevoie de o placă de păr nouă. Oscilam atunci între Remington Shine Therapy și Remington Pearl. Până la urmă am optat pentru Remington Pearl, diferența de preț dintre ele fiind de vreo 10-20 lei în favoarea celei Shine Therapy. 


O am, deci, de vreo 7 luni și încă se comportă excelent, fără să-mi facă probleme. Voi lua specificațiile tehnice de pe site-ul oficial Remington ca să vă faceți o idee:

  • Invelis ceramic avansat cu tehnologie Real Pearl: de 8 ori mai neted, de 5 ori mai durabil
  • Afisaj LCD digital al temperaturii de la 150ºC la 235ºC
  • Placi ceramice de mare performanta: gata de utilizare in 10 secunde, recuperare ultra rapida
  • Placi lungi de 110 mm si 30 mm latime
  • Saculet si suport termorezistente
  • Functie Heat Boost pentru a atinge rapid temperatura cea mai ridicata
  • Inchidere automata de siguranta dupa 60 minute
  • Pivot de blocare pentru depozitare
  • Cablu pivotant de 3 m lungime
  • Dimensiuni cutie: 162 x 346 x 88
  • Greutate pachet: 918 g
  • Garantie: 60 luni 

Datorită faptului că se încălzește în doar 10 secunde este foarte utilă mai ales când sunt pe picior de plecare. De obicei petrec mult timp cu machiajul, iar părul mi-l îndrept pe fugă. Îndreaptă bine părul și rapid, nefiind nevoie să treci cu placa de mai multe ori pe aceeași șuviță.

Un alt lucru pe care-l apreciez la ea este că are 3 m de cablu. Pentru mine chiar e util că nu am prize la fiecare metru pătrat prin casă. Săculețul termorezistent e foarte ok mai ales pentru călătorii și o protejează de praf și alte cele. 

Citisem pe undeva de săculețul ăsta că e foarte frumos și elegant, că îl poți folosi ca și plic la o ieșire în oraș. Nu! Eu clar n-aș face așa ceva, oricât de frumos ar fi. 


Placa e foarte ușurică și poate fi manevrată ușor. După 60 de minute se închide automat, funcție bună pentru uituca din mine. Are și un mic butonaș de blocare a plăcilor și mai are încă 3 butoane, 2 pentru reglarea temperaturii și unul on/off.


Dacă sunteți în căutarea unei plăci cu care să puteți face și bucle, să știți că Remington Pearl este ideală. I-am făcut surorii mele bucle pentru o nuntă și au ieșit superb. Plus că au rezistat până dimineața. Atinge temperatura de 235 grade C, însă eu o folosesc la 200. Știu că pentru unele din voi ar putea părea foarte mult, însă părul meu e obișnuit cu placa și la temperaturi mici nu se îndreaptă. Cred că are de-a face cu grosimea firului de păr. 

Despre aspectul părului, vă pot spune că-l afectează la fel ca oricare altă placă, însă un spray termoprotector chiar face diferența. Cel mai bun spray termoprotector încercat de mine este Thermal Image de la Wella Professionals. Bineînțeles, important este să ne și îngrijim părul corespunzător cu măști și uleiuri. Chiar mă mândresc cu faptul că părul meu arată destul de bine pentru un păr îndreptat mereu cu placa. Părul ține îndreptat mai multe zile, depinde de umiditate, însă se ondulează puțin la capete după ce dorm. Asta depinde, iarăși, de tipul vostru de păr. Mie îmi place să-l am perfect drept și nu ies din casă până nu îl mai bibilesc un pic.

Singura chestie care mă deranjează la ea este că se aude dinăuntru un bâzâit fin care pe mine mă cam enervează. Credeam că are placa mea ceva, așa că am întrebat-o pe Alexandra dacă și ea se confruntă cu asta. Ea nu băgase de seamă până atunci, însă mi-a zis că și la ea se aude acel bâzâit fin.

Sunt mulțumită și de garanție - 5 ani. Acum sper doar să nu fie nevoie s-o folosesc vreodată. 

Ca și concluzie, Remington S9500 Pearl este o investiție excelentă. Eu am cumpărat-o din Media Galaxy și am dat 230 ron. Ah, mai primisem odată cu placa și un colier lung de perle, care stă binemersi în cutie. Nu am ce face cu el.

Voi ce părere aveți de placa asta? Vă place la fel de mult ca și mie sau nu?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

28 comentarii

  1. M-ai convins :) Ieri tot asa oscilam intre asta si cea Shine Therapy  si marturisesc ca Shine Therapy castiga teren , dar acum cand vad cat de dragut arata asta si cat de buna e pot spune ca e ca si cumparata :) Mersi mult de tot Mirela pentru review , chiar mi-a fost de ajutor :****

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu o am, de ieri :))) .  Si la mine se aude un bazait, inainte am avut un phillips si m-a tinut mai bine de 4 ani..dar vroiam una mai subtire pt bucle.  Ce ma deranjeaza pe mine in mod express e sistemul de blocare.. mi se pare de toata jena, sansele sa crape sau sa se sparga sunt destul de mari, puteau sa faca un clips la capatul cu firul ..asa au astea de la phillips. Eu am dat 160 ron in altex. 

    RăspundețiȘtergere
  3. O am si eu, de mai bine de un an chiar, si sunt foarte multumita de ea, tocmai pentru ca, fiind subtire, e multifunctionala. Eu o folosesc mai des pentru bucle, avand parul drept de la natura :)) Nu am sesizat niciun bazait pana acum la ea, cand o sa o folosesc data viitoare o sa fiu atenta. Pot sa zic ca sunt la a doua placa, avand in vedere ca prima a facut scurt circuit si s-a ars, nu a fost vina mea, a fost ceva stricat in ea, noroc ca era in garantie :)) Asta de acum functioneaza perfect, chiar nu ii gasesc niciun cusur. Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am placa de par remington wet 2 straight.nu imi place ca imi miroase parul urat dupa ce folosesc placa.ai intampinat problema asta cu placa ta pearl?

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur mult :) astept si impresiile tale :)

    RăspundețiȘtergere
  6. pe mine nu ma deranjeaza, insa am grija sa tin placile bine cand il inchid. Am inteles ca altor persoane li s-a intamplat sa se rupa

    RăspundețiȘtergere
  7. plus ca pare si mai girly asa, cum sa nu-ti placa? :) Multumesc, la fel si tu! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. eu n-am problema asta deloc. Poate depinde si de ce produse aplici pe par inainte de a-l indrepta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si pe mine ma bate gandul sa mi-o cumpar!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce bine arata, eu nu folosesc deloc placa de par..insa e bine sa ai una:))la nevoie..

    RăspundețiȘtergere
  11. am si eu o placa remington de vreo 5 ani :P nu am avut niciodata probleme cu ea. ma astept sa ma tina inca 5 :D

    RăspundețiȘtergere
  12. eu folosesc Remington de o ....o viata, de-asta nu am fost tentata sa caut altceva; nici nu stiu ce model am, dar stiu ca isi face treaba ;))

    RăspundețiȘtergere
  13. M-am indragostit de placa aceasta de la prima folosire in urma cu mai bine de 1 an jumate la o colega . Fiindca cea veche tocmai se stricase , am ales fara doar si poate sa o cumpar . Am citit o gramada de pareri si n-am intalnit o parere de rau... Am cumparat-o asadar in decembrie anul trecut, iar in luna aprilie , brusc , fara sa o scap , sa ii fac ceva , a pornit , iar dupa 10 secunde se stingea singura. A facut asa dupa multe , multe incercari .Am fost si sunt EXTTTREM de dezamagita. Nu doresc la nimeni ghinionul meu.... Dupa doar 5 luni sa se strice fara nici un motiv. Am dus-o la magazinul de unde am achizitionat-o insa fara cutia ei nu au vrut nici macar sa ma asculte. Am cautat-o , insa spre ghinionul meu nici garantia nu o mai gasesc. Ce pot sa mai zic... pacat pt ca e o placa buna , de care poate m-as fi folosit mult timp inainte

    RăspundețiȘtergere
  14. Ador aceasta placa de par ♥ Ma bucur foarte mult ca am achizitionat-o, pentru ca a meritat fiecare banut! Am primit si eu perlele si le folosesc pe post de bratara, din cand in cand ;) 

    RăspundețiȘtergere
  15. Am uitat sa te intreb :D Unde ai gasit Thermal Image de la Wella Professionals? online sau l-ai luat cumparat dintr-un magazin? 

    RăspundețiȘtergere
  16. eu am shine therapy si sunt multumita de ea ;).Oricum eu cred ca toate placile de la Remington sunt bune

    RăspundețiȘtergere
  17. sper sa ma tina si pe mine macar 5 :D

    RăspundețiȘtergere
  18. salut! am aceeasi placa si am observat ca se incinge foarte tare. de ex, daca incerc sa imi fac bucle cu ea, eu nu pot sa manevrez cum trebuie ( asa cum fac fetele pe youtube ) pentru ca frige extrem de tare. asa vi s-a intamplat si voua sau e a mea defecta? :) 

    RăspundețiȘtergere
  19. e de bine. Multi raman fani pe viata. Cred ca si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  20. mare pacat Adina. Si eu sunt tentata sa-mi arunc cutiile, insa cel mai bine e sa tinem lucrurile aproape. Chiar ai avut ghinion, imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  21. eu inca nu stiu ce sa fac cu perlutele :))

    RăspundețiȘtergere
  22. daca nu ma insel l-am luat de pe beautystore.ro. Castigasem un voucher si l-am comandat.

    RăspundețiȘtergere
  23. cate zile mai exact iti tine parul intins :D ?

    RăspundețiȘtergere
  24. am gasit acum la emag placa remington s9500 cu 200 ron, desi pe site-ul remington costa 250 ron...de ce e asa diferenta de mare? nu sunt originale? stie cineva? va multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  25. Am o problema cu placa mea pearl .o Bag in priza incepe sa se incalzeasca cateva secunde si se da singura pe off.de ce?mai are cineva problema asta?

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM