Cadouri de la Moș Crăciun

by - vineri, decembrie 28, 2012

Fete dragi,

Îmi promisesem să postez mai des, însă am avut o perioadă aglomerată și nu mi-am găsit motivația necesară de a scrie. În plus, lipsa luminii naturale pentru poze mă descurajează de fiecare dată. Sper că ați petrecut frumos de Crăciun. Eu am avut parte de un Crăciun fericit în familie, în sfârșit ne-am adunat cu toții! Frumos!

Cât despre cadouri, m-am bucurat, în primul rând, de sentimentul de a dărui și apoi de cel de a primi. Iar moșul meu a fost încărcat anul ăsta, pesemne c-am fost cumințică! Sper din suflet să fi venit moșul și la voi la fel de încărcat, însă cel mai mult sper să vă fi adus în suflete liniștea de care aveați nevoie.

Astea fiind spuse, iată ce am primit de la moșu`:


Pentru că încă îmi place foarte mult serul pentru volum de la L`Oreal, moșul mi-a mai adus încă două ca să-mi fac stoc. Me happy! Șampoanele Franck Provost sunt unele din preferatele mele, însă nu încercasem până acum balsamul de păr. Abia aștept să-l încerc și să-mi fac o părere despre el.


Dacă mă urmăriți pe Pinterest, e posibil să fi văzut wishlist-ul meu cu produse Essence. Ei bine, moșul mi l-a îndeplinit aproape în totalitate, ba chiar mi-a mai luat câteva produse în plus. Aici puteți vedea shimmer brick-urile Sun Club, varianta pentru blonde și varianta pentru brunete, adica 01 Ibiza sun și 02 Miami heat, un bronzer în nuanța 02 love to be matt, două truse pentru smokey eyes, în nuanțele 01 so what?! și 03 purple maniac, un kit pentru sprâncene (mai am încă unul de mai demult), un quad în nuanța 08 wood you mind? și un mono în nuanța 40 mauve it, mauve it.


Sunt mare fană a fardurilor cremă, așa că am primit 4 farduri Stay all day - 2 în nuanța 06 Rock Chic, 01 Copy Right și 08 The magic must go on. Am mai primit 2 gel eyeliners în nuanțele 02 London baby și 05 Miami`s Ink.


Apoi am mai primit un eyeliner lichid din colecția I love..., un eyeliner pudră din aceeași colecție, un eyeliner tip cariocă (cel mai fain din câte am încercat), o mascara multi action blackest black, o mascara multi action waterproof și o mascara maximum definition. Am primit și 2 pensulici, cea pentru gel eyeliner și cea pentru smokey eyes.


Pentru unghiuțe am primit două baze de tip peel off din colecția Ready for boarding, un ser pentru uscare rapidă și un lac cu sclipici în nuanța 10 glorious aquarius. Am mai primit încă o chestiuță pentru atașat steluțe pe unghii. Practic sunt cerceluși pentru unghii :)) Și nu mă pasionează. Ok, cam atât de la Essence.


Am primit un pulover super mișto cu sclipici auriu, numai bun pentru sărbătorile de iarnă. Și una din bucuriile cele mai mari este noul meu telefon, Samsung Galaxy mini 2, care-mi place la nebunie! Pe lângă astea, am mai primit 2 fulare circulare și un cooler pentru laptop.


Am participat la ediția Secret Santa de anul acesta organizat între bloggerițe, iar Ana Maria Irina a fost cea care m-a încântat cu un cadou frumos care mi-a plăcut foarte mult. Tartele Yankee Candles îmi parfumează de zor camera, ojele sunt perfect, chiar îmi doream să încerc duo chrome-ul de la Flormar. Ceaiul este yummy, gelul de duș miroase bine și crema de mâini de la Yves Rocher nu putea veni într-un moment mai bun.

Am mai primit un cadou frumos și de la Parisax România, care s-au gândit și la voi și mi-au trimis ceva pentru un giveaway.


Am primit o mascara și un kit format din farduri cremă (yeeey) și rujuri. E foarte cute și arată ca o cutie de praline! Nu am vrut șă anunț giveaway-ul în titlu pentru a vedea cine mă urmărește cu adevărat. Așa că dacă vă face și vouă cu ochiul cutiuța cu farduri și rujuri, am pentru voi încă una. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai jos:

Giveaway-ul se va încheia pe 10 ianuarie 2013, ora 22:00. Mult succes dragelor, abia aștept să vă citesc răspunsurile!

Ție ce ti-a adus Moșul? Ți-a îndeplinit vreo dorință anume? 

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

35 comentarii

  1. Vaaaaaai dar ce Mos darnic :D Zici ca a spart un seif pentru a-ti aduce toate bunatatile :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce cadouri dragute! esti multumita de telefon? ma bate si pe mine gandul sa mi`l iau , mai ales ca mi`a lasat mosul bani pt unul nou :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de bunatati !! Mini 2 il am si eu si e foarte fain ! Sa le folosesti pe toate cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase cadouri :) sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu placere! Sarbatori fericite! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Oau! O multime de cadouri ai primit!Se pare ca Mosul a lasat jumatate de sac doar la tine... :)))
    Sa te bucuri de ele si sa impartasesti si cu noi cand le folosesti... ;)
    Kiss! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce cadouri frumoase :x.. sa le folosesti cu placere.. ce tare e cutiuta cu farduri, initial am crezut ca sunt bomboane :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Serul pentru volum de la L`Oreal se gaseste in Carrefour, de exemplu? Sau trebuie sa il caut doar in anumite magazine?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sarbatori fericite cu intarziere, dar abia acum incerc sa-mi reiau activitatea si v-am luat la rand haha :D Ai avut un mos tare bogat, dar cu siguranta ai fost cuminte tot anul si stia ca ai muncit si la disertatie (sper ca-mi amintesc bine) :)) si meritai toate bunatatile! Sa te bucuri de ele si iti doresc un An nou minunat! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. ce de cadouri ti-a ados mosul:d, a fost tare darnic cu tine:P

    http://rosemerta.blogspot.ro/2012/12/giveaway-de-sarbatori.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce Mos, cred ca ai fost foarte fericita sa gasesti atatea bunatati sub brad. Iar telefonul chiar e bun, eu am Galaxy Fit si s-a dovedit a fi foarte util. Tarte Yankee Candles trebuie sa imi iau si eu, sunt atat de curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne, da' cate chestii de la Essence fata draga! Sa le folosesti iubita :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Cata bunatati ! sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. You're a lucky girl, too...:)
    Sa te bucuri de fiecare dintre darurile Mosului!
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  15. multumesc :) da, sunt foarte multumita de el. E primul meu smartphone :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa-mi dai si mie reteta :)) Poate reusesc si eu sa fiu la fel de cuminte ca tine si sa am un mos ca al tau :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc mult! Sarbatori fericite! :*

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc mult! o sa incerc sa postez despre ele :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  19. da, cred ca asta era si scopul. arata tare cute :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. mersi mult Lauren. Si eu apuc sa intru foarte rar, abia apuc sa citesc postarile, rar le mai comentez. Da, iti amintesti bine de disertatia mea :)) te pup si multumesc! :* Un an nou cat mai bun sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  21. multumesc mult :)ma bucur acum ca va pot urmari de pe telefon ca nu prea mai am timp de stat la calc.. tartele yankee sunt yummy, iti spun! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. multumesc! pai daca mi-am facut wishlist! :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  23. te pup, Ilda. Tocmai ce ti-am citit postarea! :) Un an nou cat mai bun iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eeee, cineva iubeste produsele Essence. :) Se vede ca ai fost cuminte, Mosul a fost tare darnic. Sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa folosesti cu placere tot ce ai primit.
    Am si eu Mini2 si e super.
    Iar Yankee Candle creeaza dependenta, ai grija :) (desi in ultimele luni nu prea le-am mai gasit in constanta, le luam din Carturesti, dar nu mai aveau cand am trecut pe acolo luna trecuta sau luna asta)

    RăspundețiȘtergere
  26. gata ma duc si eu sa imi iau serul de la l'oreal.prea multa lume vorbeste despre el.pupii:**

    RăspundețiȘtergere
  27. Ai incercat vreodata bronzer de la Estee Lauder (Bronze Goddess Soft shimmer Bronzer)? Este genial..

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM