Preferatele lunii noiembrie

by - luni, decembrie 10, 2012

Dragele mele,

Scriu postarea asta undeva la miezul nopții, ruptă de oboseală, cu o continuă tentație de a ”o lăsa pe mâine” cum par să fac destul de frecvent în ultima vreme. Însă, știind că n-am scris nimic despre preferate luna trecută, mi-am zis că aș face bine să nu mai amân. E tare aiurea să postezi iarna, pozele ies oricum numai nu bune. Așa că scuzați, vă rog, calitatea pozelor! :)

În noiembrie am preferat:



Pentru păr am folosit cu drag și spor serul pentru strălucire de la Sachajuan și spray-ul de îngrijire de la Schauma. Nu folosesc produse Schauma, în general, însă mirosul acestui spray balsam e atât de delicios, încât mi l-am cumpărat imediat. Este foarte hidratant și din acest motiv nu-l pot folosi pe tot părul, ci doar de la jumătate înspre vârfuri. Am în continuare o părere bună despre Shine Serum, îmi înmoaie vârfurile aspre și le conferă un aspect mai sănătos.


De când tot țin să vă spun că gama Mineral Activ de la Aslavital e preferata mea! Cam de la lansarea produselor. Mă înscrisesem pe site-ul lor pentru mostre gratuite și mi-au lăsat toate produsele o impresie extrem de bună. De curând iubi mi-a cumpărat crema antirid mineralizantă cu SPF15, pe care o folosesc cu drag, deși miroase a pătrunjel :)). Bb cream-ul Magic Glow de la Ansley New York a fost un prieten de nădejde ca și concealer luna asta. Acoperă perfect și nu încarcă zona de sub ochi. Rimelul Millions de cils de la L`Oreal apare pentru prima dată în preferatele lunii. Nu sunt foarte pretențioasă în privința mascarei, iar acesta își face treaba destul de bine. Nu ca în reclamele acelea exagerate, bineînțeles! Creionul nude pentru de la Oriflame m-a salvat în multe dimineți când voiam să nu par exagerat de somnoroasă. E un must în colecția oricărei fete.


Odată cu răcirea vremii am optat și pentru un antiperspirant spray de la Rexona în locul celui de la Mitchum. Până acum sunt mulțumită, ba chiar mi-am mai cumpărat ieri unul. În materie de oje, am folosit foarte mult negrul și maro-ul capuccino de la Farmasi. N-am avut chef de culori îndrăznețe mai deloc. 

Voi ce preferate ați avut în noiembrie? Avem preferate comune?

PS: până la urmă tot pe a doua zi am lăsat postarea asta, mama ei de procrastinare!

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

8 comentarii

  1. SweetCrazyLollipop10 decembrie 2012 la 17:34

    Deodorantul meu preferat.Il folosesc de cand ma stiu.L-am schimbat ultima data cu unul de la Burjois(Rexona sexy nu gasisem) si am zis ca nu mai fac niciodata prostia asta.Imi place si faptul ca miroase extrem de bine :D

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde ti-ai luat serul Sachajuan? As fi curioasa sa-l incerc si eu. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt atrasa de oje inchise la culoare mereu dar incerc sa port si nuante vesele dar se pare ca nimeni nu observa. Cum folosesc nuante mai inchis toata lumea ma intreaba: "Auzi, dar de cand a venit iarna numai negru mai porti?". :))
    Pupici si sa le folosesti cuplacere in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cauza diferentelor mari de temperatura dintre afara si inauntru si a hainelor groase, eu nu pot renunta la Mitchum iarna, mai degraba toamna si primavara mi-e mai bine fara el. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubesc rimelul ala:D e preferatul meu

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu iubesc rimelul asta :X

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM