Preferatele lunii ianuarie

by - vineri, februarie 08, 2013

Hey,

Din câte țin eu minte, nu am postat despre preferatele lunii decembrie și nici luna asta nu am preferat prea multe lucruri, însă am câteva noutăți pe care vreau să vi le arăt.


Cred că mi-am găsit în sfârșit antiperspirantul preferat! Mă refer, bineînțeles la parfum, care mi se potrivește perfect. E clar, îl voi recumpăra când mi se termină. În plus protejează bine pentru perioada asta a anului. Serul pentru strălucire de la Sachajuan se află în continuare în topul clasamentului. Foarte bun, înmoaie vârfurile și îmi este mai ușor să coafez părul cu peria rotativă.


Nu știu ce e cu mine, dar în perioada asta am preferat numai nuanțe neutre sau nude pe unghiuțe, iar aceste oje au fost preferatele mele. Cea de la Rapsodi este în realitate mult, mult mai frumoasă, ceva în genului laptelui cu puțină cacao.


Cele 3 sticluțe de Essence m-au cucerit de la prima utilizare. Express dry drops mă acompaniază după fiecare manichiură. În ultima vreme am prostul obicei de a-mi face manichiura chiar înainte să plec la muncă. Și nu mă impacientez pentru că știu că până voi fi ieșit pe ușă oja mea e deja uscată. Top coat-ul Quick dry este iar de ajutor, se usucă repede și manichiura rezistă ceva mai mult. Iar peel off base coat este de mare ajutor atunci când vreau să port sclipici pe unghii. Am citit review-uri negative despre acest produs, dar mie îmi place mult.


Despre BB cream-ul Magic Glow ați citit de câteva ori la mine pe blog.. ce să zic? Îmi place mult! Bronzer-ul de la Essence își face treaba bine, mai ales la prețul pe care îl are. În materie de mascara, cea de la Parisax pentru alungire a devenit preferata mea, deși la început nu m-a impresionat absolut deloc.

Cam atât am preferat eu în ianuarie. Pentru februarie se anunță noutăți așa că abia aștept să vi le arăt! 
Voi ce preferate ați avut în ianuarie? :)

PS: Cei de la Romwe v-au pregătit câteva surprize de Valentine`s Day!

The 3 “Loves” of Valentine’s Day

-I Love to be loved.  Intricate and feminine…  Check me out!

-I love in my way.  I am my own rose.  I’m checking you out!

-I love my friends.  We party and pair-up.  Let’s go out!

Check it out at www.romwe.com

Up to 50% off through February 12th to 16th 




Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

8 comentarii

  1. Voi incerca si eu varianta aceasta e deodorantului Dove! Sachajuan e de mult timp pe lista si va mai sta insa va veni si momentul sau!

    Preferatul lunii pentru mine, detasat, este spray-ul Curl Activator - Anian!

    Pupic, Miuri!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase si versatile ojele alese, sunt curioasa cum arata in realitate Rapsodi daca spui ca e precum laptele cu putina cacao... trebuie sa fie un nude superb!

    RăspundețiȘtergere
  3. am nevoie si eu de un sprai care sa ma ajute ,am firul de par subtire si mere ma trezesc primavara cu firul despicat .

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am acum un deodorant Dove, Invisile Dry si care face fata bine de tot. Asta dupa cateva luni de Mitchum, care parea ca nu ma mai ajuta, chiar m-a surprins Dove, dar mai degraba cred ca trebuia sa fac o pauza de la Mitchum.
    Deci baza aia e chiar interesanta... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte dragute ojele :) eu sunt intr=o pauza de mai bine de o saptamana :D

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM