Produse consumate în ianuarie

by - marți, februarie 19, 2013

Hey,

Postarea asta trebuia făcută ceva mai devreme, însă am hotărât s-o scriu acum și să nu mai amân pentru luna următoare. 


La capitolul dizolvante pentru unghii, am terminat cu drag și spor 3 sticluțe diferite. Ce pot spune? Cien e preferatul meu. Curăță eficient și rapid, iar modul de dozare face aplicarea mai economică. Celelalte două sunt ok, dar nu le-aș mai recumpăra. Le-am cumpărat atunci când n-am găsit Cien disponibil la Lidl.


În ceea ce privește șampoanele, am terminat un Head&Shoulders Menthol, pe care recunosc că-l folosesc ocazional. Este bun pentru mătreață și nu prea pentru părul meu roșcat. Cel de la Gliss este un prieten mai vechi încă din facultate. Parcă acum mi-a plăcut mai mult decât atunci. Cu toate astea, am simțit că îmi îngrașă părul mai repede.


N-am apucat să termin uleiul cu argan de la Yves Rocher până să expire. Cu toate astea, e un produs fain, un adevărat răsfăț pentru piele. Crema contur ochi UNA de la Ivatherm este a doua cumpărată și presimt că urmează și a treia. Este favorita mea din tot ce am încercat până acum. Ambalajul de tip airless mă atrage mult și îmi pare rău că nu toate cremele se găsesc în acest tip de ambalaj. Lacul de unghii incolor de la Rapsodi s-a uscat cam repede, nu merită recumpărat.


Nu mi-a plăcut mai deloc demachiantul de la Elmiplant! Îmi irita tenul pentru câteva minute și nici nu curăță eficient. Sigur nu-l voi mai recumpăra. Parcă înainte aveau demachiante mai bune cei de la Elmiplant. Antiperspirantul de la Rexona a fost fain, dar vă mărturiseam la începutul lunii că deja mi-am găsit antiperspirantul spray preferat, cel de la Dove. Cu toate astea, aș recumpăra Rexona dacă nu aș găsi Dove-ul.


Gelul BHA de la Paula`s Choice e terminat de muuult tare, abia zilele trecute i-am găsit sticluța printr-un sertar și mi-am zis că n-ar fi rău să o pun aici doar ca să vă zic câteva cuvinte despre ea. Din câte știu, nu se mai găsește în ambalajul ăsta. Oricum, e un produs care-și merită banii cu adevărat. Chiar m-a scăpat de punctele negre. Singura schimbare pe care aș face-o ar fi să nu mai cumpăr sub formă de gel, ci sub formă de loțiune. Regretul meu era că o puteam folosi mai mult seara, dimineața nu puteam aplica machiaj peste acest gel. Spuma pentru igiena intimă de la Lady Health este, iarăși, un produs fain, fain pe care îl voi recumpăra. Îl asemăn mult cu Lactacyd-ul care iar îmi place.

Cam asta am consumat eu în ianuarie! M-am hotărât să încerc să folosesc mai mult produsele de îngrijire și machiaj pe care le am de ceva timp. Un fel de project pan așa. Ca să nu-mi pară rău că dau banii pe ele și le arunc când expiră fără să fi folosit mare lucru din ele.

Voi cum procedați cu produsele voastre? Așteptați să le consumați pe cele mai vechi, sau le folosiți alternativ cu cele mai noi?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

11 comentarii

  1. Ai terminat cateva produse...mie imi trebuie 3-4 luni sa termin un dizolvant pentru unghii.
    Eu le alternez cu cele noi...nu rezist sa imi cumpar ceva nou dar sa nu folosesc pana nu consum produsul vechi. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt o mare fana a dizolvantului Cien , il am in plan pe cel fara acetona acum.:)
    Pe vremuri eram mai cumintica si nu incepeam toate produsele pe care le aveam. Acum....e greu sa le admir doar si uneori le incep. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,eu sunt mai noua pe aici, te-am descoperit prin intermediul conscursului valentine's day dar m-am plimbat mult pe blog de atunci si am aflat multe lucruri interesante din review-urile tale. Cum procedez eu...Am 2 rafturi de produse cosmetice si igiena.. De cate ori imi cumpar cate ceva sunt atat de incantata,folosesc respectiva crema sau ulei de corp etc doua saptamani si dupa il parasesc pe raft acolo si trec la altceva,dar o data la ceva timp(1 luna-2) le iau la puricat si vad ce tre sa folosesc ca sa nu expire. Asa am patit cu un ulei tratament pt par de la loncolor(pe care l-am primit la o vopsire cand am incercat mai toate firmele de vopsea pentru rosu,pana am renuntat la culoarea asta pentru ca e prea greu de pastrat pe par) . In fine,acum 3 saptamani l-am descoperit in raft si am zis,hai sa il incerc(era nedesfacut) si mi l-am aplicat pe par si l-am lasat cu prosop cald cam o ora,apoi m-am spalat pe cap...marea mea surpriza a fost ca fara sa folosesc balsam sau altceva mi-a lasta parul f usor de pieptanat si fin.. A fost o surpriza placuta..Nu stiu daca se gaseste fara vopsea dar daca da il recomand cu drag. Este un ulei Loncolor pentru par matasos si hidratare cu ulei de masline. Intre timp m-am decolorat de 2 ori si vopsit asa ca nu cred ca va mai avea acelasi efect,dar mi-am luat keratina lichida (in urma review-ului tau) si sunt f fericita cu ea..Mi-am mai luat si o masca pe baza de uleiuri pentru regenerare rapida de la syoss dar inca nu pot sa imi formez o parere despre ea. Iti spun in 2 saptamani,daca te intereseaz.. M-am lungit cam mult cu commentuul sper sa nu deranjez.. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. hai ca mai convins si tu sa incerc acetona de la cien , mereu o vad la lidl dar nam avut curajul sa o eau niciodata ,am mai luat un deo rolon de la cien care sincer nu este bun de nimic .

    RăspundețiȘtergere
  5. dizolvantul cien si eu l-am trecut pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu acum incerc sa folosesc produsele mai vechi, dar cateodata ma mai plictisesc si mai trisez.

    Am scris despre ce am terminat in ianuarie aici: http://www.beautystory.ro/2013/02/january-empties.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, cred ca dizolvantul e produsul pe care il consum cel mai rapid, in rest, stocurile parca nu se mai termina :)) Nu l-am testat decat pe cel de la Cien si imi place, acum am o ditamai sticla de la Farmec.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tare mult imi place dizolvantul Cien. L-am descoperit relativ recent, dar nu-mi vine sa ma mai despart de el :)

    RăspundețiȘtergere
  9. de unde cumperi spuma pentru igiena intima ? nu am auzit pana acum de ea , dar as fi curioasa . eu incerc sa folosesc produsele pe care le am incepute , dar depinde.. de exemplu pentru par am vreo 7 produse incepute , asta doar de styling .. nu de spalat :) dar in rest folosesc ce am inceput :)


    www.mo-gio.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt foarte multumita de dizolvantul de la Farmec. Si mereu imi cumpar sticla aia mare :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Uleiul de aragan de la Yves Rocher mi-a placut foarte mult!

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM