Hăinuțe de primăvară

by - vineri, martie 15, 2013

Vine primăvara, bine-mi pare! Garderoba haine n-are!! :)) Ce-i de făcut? 

E rost de liste de cumpărături, de consultat trendurile actuale și de scos bani de la pușculiță. Unii trebuie să-i avem acolo ca să-i și putem scoate, dar asta e altă poveste :)). Vă spuneam într-o postare trecută că încep să mă dau după anotimp și să port oje mai colorate. Ei bine, mă gândeam să vă arăt câteva hăinuțe care n-ar trebui să ne lipsească din garderobă.

Fiecare din noi trebuie să avem câteva cămăși, fie că le purtăm la servici, fie că le purtăm în timpul liber. Cămășile au câștigat mult teren în ultimii doi ani, iar noi avem din ce alege:




Dețin și eu ultima cămașă și îmi place că o pot asorta la orice. Din păcate mi-e puțin cam mare, așa că trebuie s-o port ca și un cardigan, dar tot e faină.

În ceea ce privește tricourile, eu mă voi îndrepta spre:




Și să nu uit de sacouri și trenciuri..



Stilul army a revenit vertiginos în trenduri și chiar îmi place. Eu am prins trendul ăsta când eram prin clasa a opta și eram mare fană.

Voi ce părere aveți de alegerile mele? V-ați așteptat oare la ceva mai înflorat sau colorat? Ei bine, nu. Și stiți de ce? Pentru că pe Romwe se găsesc o grămadă de modele de colanți colorați care pot scoate din banal o bluză monocromatică.
Mai fain e că acum au și reduceri la colanți:


Romwe BIG Sale on Leggings Category
Any Leggings 20% OFF
Code: 20%OFF
From 3/12/20133/17/2013



Gânduri bune,
Miuri

PS: Prima schimbare pe care eu am făcut-o în primăvara asta a fost să mă tund. Voi ce schimbare ați făcut? Sau ce schimbări vreți să vă faceți?

You May Also Like

6 comentarii

  1. schimbarile primaverii pentru mine sunt:haine mai colorate si accesorii la fel si bineinteles sa ma tund, dar asta maine :) te astept si pe la mine :* http://ideasinthebottle.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. ce-mi place camasa cu inimioare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am facut o schimbare majora primavara asta : m-am tuns scurt!:D Urmatoarea schimbare pe care vreau sa o fac, este sa incep sa adopt un stil de viata mai sanatos, sa ma duc la sala...dar sa vedem daca ma tine:P
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu m-am vopsit si mi-am facut breton :)))) asa...cu venirea primaverii :P

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM