Monday Challenge: Alter Ego + Contest winners

by - luni, martie 04, 2013

Tema asta e de departe cea mai nasoală și grea temă pentru mine. Și tot confuză am rămas după nenumăratele mele încercări de a afla care este alter ego-ul meu. Anca mai și făcea mișto de mine, ”tu psiholog cu acte în regulă (vorba vine) nu te cunoști?”. Da, măi, nu mă cunosc. Ba chiar căutam ieri cu ea un quiz de genul ”who is your alter ego?” :)) Ne-am amuzat bine când mi-am citit soluția problemelor mele: army soldier. Mi-am zis că n-ar fi prea departe de adevăr, dar o numai de o temă militărească n-aveam eu chef aseară. 

Așa că m-am gândit la felul meu de a fi. Sunt o tipă aparent rece și fără sentimente, dar de fapt sunt o dulceață în străfundul sufletului. O dulceață ascunsă. Și-mi zic, gata, fac prăjiturele. Ar ilustra perfect alter ego-ul meu drăguț care se arată numai în situații importante. Nu vă faceți impresie greșită acum. Sunt o tipă de treabă!




Trecând la alte treburi importante, rămăsese să vă anunțăm astăzi câștigătoarele concursului de Valentine`s Day, pregătit cu surle și trâmbițe. M-am bucurat mult că am avut fiecare din noi participante talentate și interesate de manichiură. Toate participantele au fost supuse votului nostru așa că cea care a câștigat premiul întâi și dreptul de a-și alege premiul este Claudia, participantă pe blogul Ancăi


Mie mi-a plăcut mult modelul propus de ea și chiar vreau să-l recreez într-o zi. Apropo de asta, nu am topcoat matifiant deloc și la mine nu găsesc! :( Ce firme știți că au topcoaturi matifiante în afară de Flormar, Opi și Rimmel? Că eu pe astea sigur nu le găsesc în oraș la mine.

Cea de-a doua câștigătoare, aleasă cu random.org este Biziac Bianca Alexandra, participantă pe blogul Andreei.


Fetelor, felicitări! Le mulțumesc și celorlalte fete care au participat! Au avut modele frumoase, dar a trebuit să ne rezumăm doar la una. Iar cu norocul lui random știți cum e! Vom mai organiza concursuri pe viitor, așa că veți mai avea ocazia să câștigați.

În final, ce părere aveți de interpretarea mea? Voi cum ați interpreta tema asta? Care este alter ego-ul vostru? Sunt super curioasă de Miu Miu și Aqua Shell, nu uitați să le vizitați și pe ele!

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

8 comentarii

INSTAGRAM