Preferatele lunii martie

by - marți, aprilie 09, 2013

Hello,

Cu greu mă trezesc și eu să mai scriu câte ceva pe blog și zău că e din cauza vremii ăsteia deprimante. Primăvară, vino fată mai repedee! Până una alta eu mă păcălesc în fiecare dimineață că o să fie cald. Ieri dimineață m-am îmbrăcat subțirel, am aruncat geaca de iarnă cât colo și am purces la drum. Desigur, dârdâind un pic, dar ce mai contează? :)) Eeei, dacă am văzut eu cum stă treaba, azi dimineață mi-am cules geaca de pe unde am aruncat-o și m-am îmbracat bine înainte să ies pe ușă. Pe la 12 s-a înălțat un soare de toată frumusețea! Mda, mă pricep să citesc vremea în stele :))

Azi vă vorbesc despre preferatele lunii martie, iar mâine despre produsele pe care le-am consumat în perioada februarie-martie. Mamăă, cât sunt de multe! Dar despre ele, mai încolo. 


În ceea ce privește îngrijirea tenului, m-am îndrăgostit de aceste 3 produse, pe care le voi recumpăra cu mare drag. Loțiunea tonică de la Nivea este foarte faină și nu-mi agresează tenul. În general mă feresc de produsele Nivea, dar ăsta m-a surprins plăcut. Noua gama Farmec Natural este pe placul meu. Laptele demachiant cu argan este demachiantul pe care îl tot caut de ceva timp. Este blând cu tenul meu și curăță bine tenul. Îl recomand, mai ales că are un super preț. La fel de mult recomand și crema hidratantă cu gălbenele din aceeași gamă. În ultima vreme, produsele românești mi-au făcut din ce în ce mai mult cu ochiul. La momentul actual, cremele mele preferate pentru ten sunt românești. Pentru seară folosesc crema de la Farmec Natural, iar pentru zi folosesc crema antirid mineralizantă cu SPF15 de la Aslavital Mineralactiv, iar tenul meu e mulțumit, arată mult mai bine decât înainte.


Trebuie să vă mărturisesc că mi-am găsit, în sfârșit șervețelele demachiante preferate. Teoretic, nu-s demachiante, dar le folosesc cu succes. De fapt, până să le găsesc pe acestea aveam altele preferate, anumit pentru îndepărtarea machiajului, însă nu era prea economic pentru mine. Pot spune că șervețelele astea de bebe se comportă exact ca acelea, dar sunt mai economice. De obicei, mi se irită fața de la șervețelele pentru bebe, însă astea sunt super blânde și au un parfum plăcut. În plus, un pachet costă 2,5 lei! Eram reticentă la început din cauza prețului, dar am zis că le iau de încercare. Notați acolo Misavan șervețele umede pentru copii, da? În plus, preferatul meu în materie de antiperspirante a fost Dove Go fresh, cu parfum de pepene verde și încă ceva. Aproape că vă juram în postarea anterioară cu preferatele lunii că cel cu parfum de grapefruit e preferatul meu, dar uite că nu-s statornică mai deloc.


Dețin oja mată de la Revlon de vreo doi ani, când încă nu exista trendul acesta. La început nu mi-a plăcut deloc și am abandonat-o dar acum este preferata mea. Și ca să vă dați seama cât e de veche, puteți observa că i s-a șters scrisul de pe sticluță. Tot la capitolul unghiuțe intră și prietena mea Peel off base coat de la Essence. Acum este o adevărată plăcere să port sclipici pe unghii :) Am citit păreri destul de proaste despre baza asta și nu înțeleg de ce.


La capitolul machiaj m-am oprit adesea la paleta Respect de la Sleek, mai exact nuanța Vandellas, vișiniul acela frumos. Blush-ul în nuanța Sunbasque de la MAC a fost printre cele mai folosite de mine. O nuanță plăcută și potrivită pentru tenul meu.

Voi ce preferate ați avut în martie? Avem preferate comune? 

PS: Am mai descoperit un ceai bun, bun! Pentru o aromă mai intensă folosiți 2 pliculețe la o cană! :)



PS2: Ofertă drăguță pe Romwe pentru voi și prietena/sora voastră!


Get a Street Snap of your BESTIE!
Your best friend for life will love knowing that you care.
Right now-get a second pair of leggings for HALF PRICE...  Oh, your Bestie is gonna love them!  What are you waiting for?  Go>>http://www.romwe.com/BUY-ONE-GET-ONE-c-133.html
One order can only contain 2 pairs.  Limited supply.  First come, first served! 
From April 10th to 12th


Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

13 comentarii

  1. Baza aia de unde ai luat-o? M-a mancat undeva sa imi pun o oja cu sclipici si tocmai am terminat de sters. Am frecat si cu peria de covoare si nu exagerez...

    RăspundețiȘtergere
  2. am incercat si eu deodorantul de la Dove, mi-a placut,dar ce pot spune... n-am de gand sa renunt la deodorantele solide si sa ma bazez pe acestea...:) pur si simplu,prefer sa fiu asigurata decat sa am parte de vreo surpriza...te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am baza de la essence , dar nu am folosit-o niciodata, tocmai din cauza review-urilor negative :)) tot timpul mă gândesc că îmi fac unghiile frumos și pe urmă mă lovesc de ceva și-mi zboară oja :))
    mă tentează noua gamă de la Farmec, mai ales demachiantul de ochi, dar după experiența neplăcută cu cel anterior, cu echinaceea evit.

    RăspundețiȘtergere
  4. La Vandellas imi ramasesera si mie ochii din paleta Sleek (arata fantastic!)...
    Retin recomnadarea pentru acel ceai!
    Multumesc, Miuri!!!
    Asteptam si "goliciunile" promise!:)))

    Te pup!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  5. cum e crema de la farmec? :D faci un review? :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Sale folosesti cu placere in continuare.
    Am si eu pe wishlist baza Essence, trebuiesa pornesc la vanatoare. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ceaiul l-am avut si eu,inca de doua ori...si e si foarte ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place gama lor Natural de la Farmec si m-a tentat foarte mult paletuta de la Sleek dar am momentan farduri si atunci am spus pas si de atunci cand o vad sufar dar imi trece repede:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu caut demult demachiantul bifazic Farmec, nu-i de gasit pe niciunde.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu ma demachiez cu servetele de la Pampers de aproape 1 an de zile :-)) aveam si o problema destul de groaznica cu cosurile, si.. de cand am inceput sa folosesc aceste servetele, stiu ca suna ciudat.. :-)) dar, mi-au trecut cosurile, fata mea s-a curatat :-D mi se pare o idee muuuult mai buna, adica... e mult mai ieftin si ai mult mai multe servetele :-D

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim frumos de mentionare si ne bucuram ca iti place noua gama Farmec Natural! :)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM