Produse consumate februarie-martie

by - vineri, aprilie 12, 2013

Hei,

Am revenit și cu produsele consumate în perioada februarie-martie. Nu de alta, dar s-ar fia adunat prea multe dacă amânam și luna asta. Sunt sigură că ați trecut de multe ori prin faza aceea în care atunci când ți se termină un produs, parcă se mai termină încă alte 10 după ele :)) Ei, uite așa am pățit eu dom`le. 

Să trecem la treabă, zic.


Am mai încercat eu să mai schimb șampoanele și mi-am dat seama că mai rău îmi fac. Mi-a reapărut mătreața din cauza șamponului Pantene pentru păr vopsit. Așa că ne luăm la revedere aici. Mi-a plăcut cum îmi lăsa părul, însă mătreața nu-i ceva de trecut cu vederea, din păcate. Partea bună este că am terminat serul pentru volum de la L`Oreal. Bun produs! Ăsta chiar merită recumpărat. Oricum, mi-a refăcut mama stocul la Crăciun, deci nu-mi fac griji.


Scurt pe doi: Farmec mi-a plăcut mult, Cosmetic Plant mai puțin. Pe primul îl voi recumpăra, pe al doilea nu. Acum că am testat mai multe produse de la Cosmetic Plant, aș îndrăzni chiar să afirm că produsele lor nu mi s-au părut cine știe ce. Majoritatea mi-au iritat tenul, așa că nu mă mai atrag deloc.


Dove mi-a plăcut, dar deja m-am îndrăgostit de fratele lui cu castravete. Sorry! Gelul de duș Apidermin a fost ok. Nu a fost deloc preferatul meu, dar m-am ținut să-l consum. Floral mi-a plăcut mult mai mult.


Mi-am făcut puțină ordine printre oje și am decis să arunc tot ce era de aruncat. Cât despre acetone, cel de la Cien rămâne preferatul meu.


Măi, voi vedeți câte fonduri de ten am rezolvat odată? :)) Nu-i problemă, că mai am stocuri, dar tot trebuie să-mi mai cumpăr altele noi :)) Revlon-ul este preferatul meu, BB creamul Magic Glow la fel. Inglot nu mi-a plăcut deloc la început, însă în ultima vreme mi s-a potrivit mult mai bine. Cea mai tare pudră ever este de departe cea de la Mineral Hygienics. Îmi pare tare rău că am terminat-o.

Cam atâtea produse am terminat în perioada asta. Altele noi așteaptă să le ia locul și eu abia aștept să le folosesc. Voi ce produse ați mai consumat în ultima luna? Aveți vreunul după care vă pare foarte rău?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

12 comentarii

  1. si eu am facut matreata de la pantene..:(

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant demacheantul cu argan !

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi scrie si eu luna aceasta o postare pe aceasta tema caci deja se aduna alarmant recipientele!:))

    Daca ar fi sa-mi para rau dupa vreunul, n-as lasa sa fie asa - as cumpara un altul care sa-i tina cu succes locul!

    Fan Revlon ColorStay, Cosmetic Plant pentru ten nu-mi pireste insa ma inteleg bine cu cele pentru plete...Voi incerca si eu acel demachiant Farmec, cel mai probabil - chiar de-mi va fi pe plac - ma voi intoarce la Bioten (verde) insa isi face nebunu' hatarul!:))

    Te pup, draga Miuri!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  4. Te felicit pentru produsele consumate!! Eu am o fobie, imi este frica sa termin un produs si uite asa am eu tot felul de sticulte cu cate ceva lasat pe fund. Imi este frica sa le termin pentru ca...ma gandesc ca daca o sa mai am nevoie de ele si nu le voi mai avea....? Nu este rational, stiu, le pot cumpara din nou...dar spune-i asta hoarderului din mine :|.

    Te invit sa arunci o privire in dulapiorul meu: Shop My Closet

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai terminat ceva produse in ultima vreme. Eu fondurile de ten nu reusesc niciodata sa le termin :)) Nu stiu cum se face.

    RăspundețiȘtergere
  6. woaaah! :)) you are working it! :))eu in martie am avut cateva care isi dadeau duhul, dar s-au dus abia in aprilie, asa ca o sa le aflati la final de luna :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac mult postarile astea.:)
    Am si eu demachiantul de la Farmec, dar nu imi place prea mult. Mirosul ma cam deranjeaza.
    Chiar mi s-a terminat dizolvantul pentru unghii si vreau acum sa il incerc pe cel de la Cien ca tot l-am vazut la tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oau! Ai fost harnicutza rau! :))
    Te-am nominalizat la un TAG pe blogul meu! :)
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Am terminat un balsam, Madre Labs Strawberry Oasis - cu un parfum fain, bun produs, dar nu cred ca-l voi mai cumpara. Apoi gelul de dus exfoliant Avon cu capsuni, dar deja i-am luat inlocuitor. Diseara se termina fi bifazicul Nivea, dar nu-i nimic, avem Sensibio in loc!

    RăspundețiȘtergere
  10. chiar eram curioasa in legatura cu inglot. nu am incercat nimic.dar ei vor fi aici la cosmobeauty si ma gandeam ce sa mi iau. tu ce ai recomanda de la inglot?

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow cate produse ai terminat ! :-)) Trebuie sa incerc si eu acetona de la Cien, desi... nu am vazut-o pana acuma prin Lidl :-(

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM