Produse consumate aprilie - mai

by - duminică, iunie 16, 2013

Uneori ne e tare greu să consumăm unele produse, iar alteori ți se termină fondul de ten când ți-e lumea mai dragă. De fapt, cred că există în colecția noastră două categorii de produse: cele de care ne e teamă că se consumă și cele care ne sunt indiferente :)) Din prima categorie face parte, cu siguranță, fondul de ten pentru mine. Când văd că sticluța e pe jumătate consumată încep să mă panichez și să iau măsuri pentru altul nou.

Cu toate acestea, produsele consumate recent se încadrează în a doua categorie. Excepție face acetona. E bine s-o ai la îndemână mereu.


În afară dizolvantul Cien, nu mai am alte preferate, însă atunci când ai nevoie urgentă de acetonă, alegi orice produs de pe raft. Așa am ajuns să le folosesc pe cele de la Coschim și Farmec.


Să nu mă mai credeți niciodată pe cuvânt când vă zic că mi-am găsit parfumul perfect pentru antiperspirant :)) Deja am pus ochii pe Dove cu parfum de rodie. Yumm :))


Două geluri de duș pe care am încercat să le termin. Cel de la Kallos are o aromă yummy, dar nu se păstrează deloc pe piele. Cel de la L`Erbolario avea un parfum prea ”ierbos” pentru gusturile mele.


Am folosit Ivatherm Aquafil Light până la epuizare. Mi-a plăcut mult textura sa ușoară. Iar demachiantul de la Plant Activ intră deja la consumabile :)) Prea des apare în postări de genul ăsteia.

Voi ce produse ați mai consumat în ultima perioadă? Ce produse se află în categoria celor de care vă e teamă că se consumă? :))

Gânduri bune,
Miuri

PS:

Romwe 30% off sale under the Dresses catalogue!
Time; 06/14/2013 -06/16/2013

You May Also Like

13 comentarii

  1. Rexona Aqua Clear am avut si eu pe albastru, a ajuns deja la empties. De la tine m-ar tenta gelul de dus Kallos. De multe ori l-am vazut, l-am mirosit, da parca n-am avut tragere de inima sa-l pun in cos.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am ajuns in situatia in care mai am 2-3 picaturi de fdt si nu am timp sa imi caut altceva, probabil voi ajunge sa iau unul ieftin pt situatia asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-e teama sa nu raman fara fond de ten!:))
    Recent, am consumat o lotiune micelara Ivatherm si doua geluri de dus YR. In cutiuta mea numita Empties se aduna deja recipiente pentru o astfel de postare.
    Sa stii ca mi-a ramas gandul la acel Dove cu aroma de rodie; nu stiam de existenta lui.:)

    Pupici, Miuri!
    Ganduri bune!
    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu termin greu orice produs :)) Nu stiu cum se face, dar chiar si cu cele care imi plac foarte mult, tot stiu ca a trecut muuullltt timp de cand le-am inceput.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este Dove cu rodieeeeee? Nu prea am folosit Dove, dar daca e cu rodieeee...vreaaaauuu!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreausa incerc si eu Ivatherm Aquafil Light :-?

    RăspundețiȘtergere
  7. nu e asa o mare minune de gel de dus. Dar l-ai putea incerca o data sa nu ramai cu regretul :))

    RăspundețiȘtergere
  8. nu face asta ca dupa aia iti pare rau. Am luat eu unul de la Essence in ideea asta si acu sta nefolosit

    RăspundețiȘtergere
  9. tocmai ce l-au lansat, Ilda :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. trebuie sa ne chinuim sa le terminam, e pacat ca altfel expira si aruncam banii aiurea

    RăspundețiȘtergere
  11. ai descris perfect si situatia mea :))

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM