Ultima comandă Yves Rocher

by - marți, februarie 11, 2014

Nu știu unii cum sunt, dar eu, de regulă, nu mă pot abține la ofertele imbatabile ale celor de la Yves Rocher. Încerc mereu să mă abțin de la a-mi comanda tot felul de lucruri prin intermediul cataloagelor (Avon, Oriflame, Yves Rocher), dar când mi se pare că ofertele sunt chiar bune nu mai stau pe gânduri.

Așa s-a întâmplat acum vreo două săptămâni când am prins oferta personalizată a surorii mele. Pe scurt, pentru o comandă de minimum 49 de lei, puteai alege orice produs din catalog pe care să-l primești gratuit. Și dacă tot ne-am dat seama că trebuie să mai refacem din stocul cu gel de duș de cafea, am zis să dăm rapid o comandă.

Rămăsesem de mult cu gândul la Flowerparty, așa că l-am ales ca și cadou. E un parfum fructat, tineresc, ușor și primăvăratic. E drăguț, dar nu e wow. 

scuzați poza, pare-se că am casa în pantă :))

Trebuie să recunosc că oferta mi-a plăcut mult, însă mare lucru nu aveam ce să aleg din catalog. Din acest motiv nici n-am avut cum să evit taxele poștale. Mai ales că de data asta, pentru a nu plăti taxe poștale, trebuia să comand cam de 100 de lei, dacă nu mă înșel. Să iau lucruri de umplutură nu-mi stă în obicei, așa că am comandat strictul necesar.


Am lăudat în nenumărate rânduri șampoanele Yves Rocher și am auzit și de la colegele de serviciu că sunt mulțumite de ele. De data asta, am ales un șampon purifiant, iar sora mea și l-a ales pe cel nutritiv. Al ei miroase bine, al meu chiar miroase a urzici, verdeață, iarbă, ceva.


Gelurile de duș le-am comandat la dublu pentru că amândouă trebuia să refacem stocul de gel de duș cu cafea. Eram curioasă de cel cu ceai verde, și-am convins-o și pe ea să-l încerce. Miroase bine, abia aștept să-l folosesc.


Ultimul, dar nu cel din urmă e apa de toaletă Flowerparty, la care am rămas cu gândul ceva ani în urmă când apăruse pentru prima dată în catalog. Îl țineam minte altfel. Îmi place, e ușurel și e purtabil, de zi, dar nu mă omor după el. Oricum, arată bine cu capacul său în formă de floare printre celelalte parfumuri ale mele.

Din oferta curentă pe care am primit-o nu mă atrag prea multe, dar sunt câteva oferte interesante așa că urmează să profit de ele. 

Voi ce produse comandați, de obicei, de la Yves Rocher? Cum vi se par ofertele lor în comparație cu cele ale Avon sau Oriflame? Cum vi se par produsele lor în comparație cu celelalte? Care sunt produsele voastre preferate de la YR?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

10 comentarii

  1. Nu am dat de cateva luni o comanda la YR. Inainte primeam oferte bune prin email care ma atrageau si asta pana am muscat-o de cateva ori. Ultima oara am dat comanda pentru a primi un cadou surpriza si cadoul surpriza s-a dovedit a fi acelasi cadou primit in urma cu jumatate de an, tot supriza era si ala: o masca de fata. In concluzie, nu mai vreau surprize. :))-

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi place flower party
    eu prinsesem alta oferta :sa comand de 100 ron si alecg orice la 25 ron si am ales comme une evidence intense..mai multe detalii in curand pe blog
    am cumparat si baza de machiaj si am fost surprinsa de ea!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Astept acum o comanda de la YR, mi-am comandat o apa micelara si gomajul cu extract din sambure de caisa. Produsele au fost de umplutura, trebuia sa am comanda de minim 35 lei pentru a primi un set de 3 genti (gri cu roz, au mai fost ele in oferta) si rimelul sexy pulp pentru o comanda rapida. In general prefer sa-mi iau de la ei geluri de dus si lotiuni de corp. Imi plac mult.

    Pentru ingrijirea corpului si igiena as opta mai mult pentru produsele YR, in defavoarea celor de la Avon si Oriflame. Insa la capitolul machiaj as alege orice altceva inafara de YR. :)
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu primesc deloc acasa vreo oferta.. Doar pe site vad si nu ma tenteaza :(
    Mi-as dori sa mai primesc din cand in cand in pliant, tu primesti lunar ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac gelurile de dus YR, iar ofertele lor cu diversele surprize la 39 lei, etc. mi se par foarte tentante :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folositi cu placere.
    Tot sampoane si geluri de dus am comandat si eu ultima data. In general imi cumpar geluri de dus la care adaug si alte produse in functie de necesitati. Ca parfum iti recomand So elixir purple, macar sa-l mirosi- mie mi se pare deosebit. Iar comme une evidence nu-mi lipseste din casa, am devenit dependenta de mirosul lui. De la avon si oriflame iau mai rar, prefer yr-ul datorita ofertelor.
    O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul de duş cu boabe de cafea e şi preferatul meu! ♥
    Ce-i drept, şi eu aş comanda mai des la ei, dar nu văd prea multe opţiuni, iar acest lucru, de cele mai multe ori, mă face să renunţ la idee, indiferent de cât de tentantă mi se pare oferta.
    Să vă bucuraţi cu drag de toate! ♥♥

    RăspundețiȘtergere
  8. șamponul Yves Rocher pentru volum e preferatul meu iar in ultima comanda mi-am luat si tusul carioca, foarte bun, pana acum nu mi s-a uscat, varful cariocii e subtirel, pot construi liniutele cat de groase vreau eu, etc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,eu folosesc multe produse de la ei,parfumurile sunt chiar bune,am incercat vanille noir ,flower party,evidence,cel de liliac,hoggar,so elixir purple,moment de bonheur,iris noir,absolut toate miros grozav si chiar persista (preferatul meu este so elixir <3 ) ,fondul de ten Zero defecte este f bun,rimelul sexy pulp de asemenea,gelurile de dus imi mai plac,la fel si mastile pt fata sau gelurile exfoliante,demachiantele iarasi sunt bune.Pe scurt :))) toate produsele de la ei sunt bune,iar avon-ul e pistol cu apa pe langa ei...

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac in general produsele Yves Rocher. Dintre gelurile de dus cel cu orez violet e preferatul meu. Ofertele lor mi se par avantajoase, atat cele din magazine, cat si cele pe care le primesc destul de des prin posta. La Avon si Oriflame am renuntat acum vreo 6-7 ani, asa ca nu ma pot pronunta ce calitate au acum.

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM