Review: La Roche Posay Effaclar Duo

by - marți, februarie 08, 2011

După cum bine știți, în urma cu ceva timp 1000 de persoane au avut șansa de a câștiga un kit cu miniproduse La Roche Posay pe facebook. Eu am fost una dintre acele persoane. Să fiu sinceră... nu prea am avut încredere în aceste produse și n-am crezut că mă vor ajuta la ceva. Ce-i drept, produsul care m-a impresionat este Effaclar Duo, dar nu pot zice nici de Hydreane Legere că nu mi-a placut. Cel din urma mi-a fost de mare folos în ceea ce privește hidratarea tenului. Daaar, Effaclar Duo pentru mine a fost minune. Și să vă zic de ce. În urmă cu ceva timp, mai exact, cam de astă-vară, m-am ales cu niște coșulețe pe obraji. Am încercat să scap de ele, dar am rămas cu urme. După cum arătau, eram convinsă că așa o să rămân și n-o să mai scap de ele. După ce am început să folosesc Effaclar Duo... wow! Urmele mele nici nu se mai văd!


Ok, și ca s-o luăm pe-a dreapta.. Această cremă este recomandată persoanelor cu ten gras și acnee severă. La mine nu se punea problema de acnee severă. Însă, mă gândesc că dacă a fost eficientă pentru urmele mele, o fi bună și pentru cineva cu probleme mai mari. Acum, eu nu zic ca e bună pentru toată lumea. Știți doar, suntem diferite :) dar pe mine chiar m-a făcut să zic wow și cei de la La Roche Posay m-au convins că merită să o cumpăr în varianta full size. Prețul se învârte în jurul a 55 ron, dar eu cred că merita. În plus nu se consumă repede. Eu o foloseam în general înainte de machiaj, pentru că acum evit să mai folosesc creme seara, înainte de culcare. Folosesc doar uleiul din sâmburi de struguri pe care îl menționez mereu. It works for me!

Cam asta este ceea ce am avut de zis despre Effaclar Duo. Voi l-ați încercat? V-a plăcut? Ați avut îmbunătățiri?
Vă pup!

You May Also Like

24 comentarii

  1. Eu nu l-am incercat dar am auzit numai lucruri bune despre el! Imi cam face cu ochiul sa mi-l cumpar, dar cred ca mai stau pe tusa cam o luna asa, si daca nu rezolv problemele cu ce tratament fac acum, probabil voi apela la LRP Effaclar Duo.

    Ma bucur ca tie ti-a mers bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu initial am adorat acest produs,dar cand am inceput sa o dau pe Zynerit ,rezultatele cu effaclar duo au devenit nule! Nu pot sa zic ca am mari probleme ale tenului,dar am trei monstruleti care imi apar mai ales in zilele "rosii".
    In afara de faptul ca mi se pare ca ofera o hidratare specifica tenului mixt si atenueaza vizibilitatea problemelor de pe ten,mie nu imi mai face mai nimic.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lauren si eu ma bucur! :) sper sa-ti mearga si tie bine cu actualul tratament:*

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea, am vazut ce minuni face Zynerit pt ca l-a folosit iubitul meu. Dar eu am inteles ca e recomandat doar pt probleme mari ale tenului si nici nu m-am gandit sa-l folosesc. Unele persoane cica s-au ales cu iritatii de la el.. nu stiu. Daca tie iti merge bine cu el ma bucur :):*

    RăspundețiȘtergere
  5. prietena mea cea mai buna a folosit zynerit si a ajuns sa se trateze cu laser din cauza ca a facut alergie la el. i-a recomandat medicul gama la roche posay asa ca eu zic ca merita investitia fie ca e vorba de effaclar sau fdt.:*

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am folosit pana acum:zynerit,retin a,skinoren,brevoxyl,gama avene,gama vichy,contraceptive cosmetice si nu am avut rezultate comparabile cu aceasta crema!nu spun ca e minunea pentru ca atunci cand laud un produs foarte mult nu mai functioneaza...deja mi-e frica!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si la mine functioneaza crema asta, de fiecare data...

    RăspundețiȘtergere
  8. primul tratament dupa care am putut spune WOW ! O recomand din suflet! Pentru mine a facut minuni!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi l-am cumparat acum o luna...parerea ta e despre el e ceva mai buna decat a mea;))in cazul meu nu prea si-a facut treaba,ma gandeam sa il cumpar din nou la terminare ca sa ma conving daca intr`adevar merita sau nu...

    RăspundețiȘtergere
  10. suntem diferite, scumpa.. poate nu e pentru tine.. :):*

    RăspundețiȘtergere
  11. hey..am si eu ceva probleme cu tenul  (se acopera cu fondul de ten, dar as fi fericita daca as putea iesi din casa folosind doar o crema coloranta-la roche posay in momentul de fata)..ca si curatare, acum folosesc les soins bio, o spuma de curatare dupa care aplic lotiunea micelara. DAAAR am primit ceva mostre de la effaclar si sunt incredibile!!deocamdata, am folosit de 2 zile gelul de curatare , effaclar duo si effaclar k.i'm in love :X:X.
    sunt mai bune decat mirobolanta mea gama bio

    RăspundețiȘtergere
  12. exact asa am fost si eu Elena,. nu-mi venea sa cred ce bine isi face treaba :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna...!! Folosesc si eu Effaclar duo impreuna cu gelul de curatare...! dar ma ustura fata de cateva zile cand imi pun crema,este normal?:-S:((

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Mada! Nu cred ca e normal.. patesti asta din prima zi in care ai folosit crema? Daca nu, atunci probabil unul dintre ingrediente nu-ti face bine... sau poate ai introdus recent un produs cosmetic nou in rutina ta?

    RăspundețiȘtergere
  15. Folosesc EFFACLAR DUO de aproape o saptamana dar cosurile mele s`au cam agravat.! Ce credeti? Oare este normal pentru ca doar ce am inceput tratamentul?.Oricum..aceasta crema mi`a fost recomandata de dermatolog. Si prin agravat ma refer ca sunt foarte iritate..rosii..etc.:|

    RăspundețiȘtergere
  16. Oana nu stiu ce sa zic? Dermatologul ti-a recomandat-o.. dar ti-ai facut analize? Imi aduc aminte ca si eu am vazut o agravare, dupa care o ameliorare. De fapt, mai multe persoane au spus ca intai s-au agravat, apoi s-au ameliorat.. sper sa revii cu noutati! te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu m-am iritat foarte urat de la aceasta crema , a mai avut cineva problema asta? 

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am folosit Efaclar Duo si e de minune pt mine, si eu am zis WOW, chiar dupa primele aplicari. De vreo luna de zile am incetat sa o mai folosesc si plang dupa ea, imi apar cosuri vulcanice ;)). Mentionez ca nu am acnee severa, usoara sau moderata-cred.
     Dar ce ziceti de Efaclar K ? vreo parere?

    RăspundețiȘtergere
  19. eu nu am folosit effaclar k. Dar daca ti-a placut de ce nu te reintorci la  ea? Oricum, mare atentie si la alimentatie. Observa ce anume iti provoca izbunicrea asta a acneei. O zi faina!

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM