Prima impresie: produsele mele Gerovital Plant

by - marți, aprilie 19, 2011

Hey!
Va multumesc pentru sinceritatea cu care raspundeti in cadrul giveaway-ului si chiar o apreciez :)
Anyways, joi plec acasa pentru cateva zile si cum nu o sa am acces la internet (nu, nu stau la tara, doar ca acasa ne intalnim cu totii doar cu ocazia sarbatorilor si nimeni nu vede rostul unui abonament la internet) mi-am zis ca ar trebui sa va pun in tema cu produsele Gerovital pe care le-am primit spre testare.. cine stie, poate vine Iepurila la voi cu ceva mic si cu extract de floare de colt :))

Am primit Laptele demachiant vitaminizant, Serul contur ochi si buze si Crema hidratanta in varianta full size, plus mostre de crema nutritiva, antiimperfectiuni, hidratanta, antirid, ser contur ochi si buze. Citind review-urile fetelor din blogosfera, am evitat sa folosesc crema hidratanta asa ca in rutina mea zilnica sunt incorporate doar laptele demachiant, serul contur ochi si buze si crema antiimperfectiuni

Laptele demachiant: Il folosesc dimineata si seara, respectiv inainte si dupa machiaj. Imi place foarte mult parfumul, are o textura destul de consistenta. Daca tot ma laudam la demachiantul Byphasse ca este primul de la care nu ma ustura ochii, va spun ca acesta e al doilea de la care nu ma ustura ochii :D Este nevoie sa treci de 2 ori ca sa indepartezi tot machiajul (in caz ca e unul mai heavy) insa pe mine nu ma deranjeaza acest lucru. Sunt sigura ca va merge perfect si pentru fetele cu ten sensibil.

Serul contur ochi si buze are o consistenta mai lichida, comparativ cu demachiantul, iar eu il folosesc doar pentru ochi. Doar o preferinta personala :)) Imi place ca hidrateaza frumos zona din jurul ochilor, nu lasa senzatia de lipicios. Il folosesc tot dimineata si seara. Deocamdata imi place :)

Crema antiimperfectiuni este noua mea dragoste :) O folosesc, la fel ca pe celelalte, si dimineata si seara. Are o consistenta usoara, intra repede in piele si imi lasa pielea mata. Pentru mine constituie o baza de machiaj excelenta. O aplic inainte de machiaj, las sa intre in piele vreo 10 minute, dupa care trec la aplicarea fondului de ten (cu pensula F80 =)) ). 
All in all, de cand am adaugat aceste produse in rutina zilnica, pielea mea e mai luminoasa, mai cu viata. Vechile semne ale mini-acneei nu se mai intrevad iar asta ma multumeste deplin. 
Astept sa vad cum se comporta in continuare!

Voi le-ati folosit? Care sunt impresiile voastre asupra lor? 
Sustineti Echipa Roz pe Facebook printr-un LIKE  :) Multumeeesc!

You May Also Like

8 comentarii

  1. de acord cu parerea ta despre crema antiimperfectiuni, este geniala!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu momentan folosesc serul contur ochi si buze care pt mine este super (cautam ceva care sa repare pielea uscata din jurul ochilor lasata de cea de la Cosmetic Plant cu Q10 si ceai verde) si de vreo 3 zile folosesc si laptele demachiant vitaminizant, care iarasi imi place mult pt ca imi curata fata si nu este lipicios plus ca miroase frumos:D
    + te-am adaugat in blogroll:D:D:D si trebuie sa-ti multumesc ca ai fost prima "urmaritoare" a blogului meu:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu m-am inteles cu demachiantul :( e cam light pentru demachierea ochilor...si trebuia sa insist mult ca sa se duca toata culoarea.
    In schimb imi place foarte mult serul pentru contur:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac produsele de la Gerovital Plant. De cand ma stiu (cu probleme pe fata) folosesc produse din gama lor. Si inca nu m-am decis sa-mi schimb gama. Intr-adevar demachiantul pt ochi e cam slabut, dar e ok. Pentru ca nu e creat pt demachierea ochilor puternic machiati, ci mai mult (din cate mi-am dat seama) este facut pentru folosirea dimineata si seara pe post de tratament pt ochii umflati, pentru revigorare, ca un fel de lotiune pentru fata, numai ca pentru ochi ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. este cea mai buna de la ei, sunt fidela :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si serul contur e foarte ok :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. depinde intr-adevar si de machiaj. Pana la urma tot cele special formulate pentru ochi sunt mai bune :)

    RăspundețiȘtergere
  8. asa e, ai dreptate :) Uite ca si romanii fac cosmetice de calitate :)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM