Top 5 produse sub 10 lei!

by - joi, ianuarie 26, 2012

Bună fetelor,

Luna asta am fost super absentă pe blog.. sunt atât de angrenată în câteva proiecte încât simt că nu mai am când să le fac pe toate. Dar voi încerca să fiu cât mai prezentă.

După cum poate ați observat, nu sunt omul cu tag-urile :)) Mă bucur foarte mult când sunt tag-uită dar nu știu de ce nu-mi găsesc timpul să le rezolv. Am așa senzația că pe nimeni nu interesează ce prefer eu, deși mie îmi place să le citesc la alte bloggerite. 

În fine, tag-ul acesta poate ajuta persoane să mai afle despre ce produse bune putem găsi la prețuri mici, așa că de ce să nu-l fac? Și o să-l fac și pe cel de top 5 sub 20 lei.

5. Ojele Farmasi


Ojele Farmasi sunt preferatele mele dacă vreau să-mi cumpăr ceva ieftin și de calitate. Eu le iau la 3,5 de la un magazin de cartier și eu zic că e un preț foarte bun pentru rezistența lor. Iar ultima ojă, cea neagră cu sclipici, o am de vreo 3 ani și încă nu s-a îngroșat. Fain, nu?

4. Balsam de buze Apidermaliv


Cine mă cunoaște știe că nu folosesc prea mult produse pentru buze - asta pentru că atunci când mă dau cu un ruj sau altceva simt o senzație de usturime în gât pe care nu o suport. De-a lungul timpului, mi-am zis că nici nu-mi stă bine cu ruj, așa că niciodată nu mă uit după rujuri când sunt la cumpărături. Dar la acest balsam am apelat mult în timpul iernii.. este foarte hidratant și are o aromă absolut delicioasă. Păstrează buzele hidratate întreaga zi fără probleme și nici nu simt acea usturime în gât. Costă 6 lei și puțin.

3. Benzi epilatoare pentru față Farmec


Folosesc benzi epilatoare încă din liceu pentru față și recunosc că nu mi s-a întâmplat să dau peste benzi epilatoare proaste. Consider că de-a lungul timpului îți vei găsi benzile potrivite pentru tenul tău. Acestea îmi plac mult pentru că sunt pentru ten sensibil și nu mă aleg cu iritații după ce le folosesc. Îndepărtează firele de păr eficient. Costă undeva între 7 și 8 lei în supermarket-uri.

2. Ulei de migdale dulci (Auchan)


Am fost foarte reticentă despre acest produs.. 100 ml de ulei de migdale dulci la 4 lei? Parcă sună prea frumos ca să fie adevărat. Din acest motiv eu nu îl folosesc pentru ten, ci doar pentru păr. Mi-l aplic pe toată lungimea părului și îl masez bine pe scalp, apoi îmi înfășor părul într-un prosop și stau cu el așa o noapte întreagă. Ideea e să stați câteva ore bune ca să hidrateze în profunzime. Rezultatul este extrem de plăcut: păr moale iar vârfurile despicate sunt foarte puțin vizibile pentru vreo 3 zile.

1. Demachiant bifazic Balea


După ce m-am confruntat ani întregi cu senzații de usturimi în zona ochilor din cauza demachiantelor proaste, am dat peste minunea asta pe care o s-o cumpăr la nesfârșit. Bineînțeles, optez doar pentru varianta bifazică, pentru că cea simplă e de nesuportat. Și nu costă decât 7 lei!

Cam acesta este topul meu.. Există produse în acest top care sunt și preferatele voastre? Ce alte produse sub 10 lei îmi recomandați?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

62 comentarii

  1. Balsamul de buze este si in topul meu :X si ojele Farmasi imi plac ;)) Bafta multa la proiecte :* 

    RăspundețiȘtergere
  2. Balsamul de buze este si in topul meu :X si ojele Farmasi imi plac ;)) Bafta multa la proiecte :* 

    RăspundețiȘtergere
  3. Benzile epilatoare sunt de la Farmec, ai facut o mica greseala.  Eu am benzi de la Farmec si de la Sesu dar tot nu prind tot, pana la urma trebuie sa mai iau si cu penseta. :( Vreau si eu ulei de migdale dulci, dar desigur la mine noi nu este Auchan... abia in aprilie il vor deschide. Nu stii daca exista si ulei de argan in Auchan? Parca asa auzisem. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ador ojele farmasi,cea rozalie e printre preferatele mele. Ulei de migadale eu folosesc acum iarna  si pentru ten. Bifazicul Balea nu l-am incercat, da cu Farmec ma impac foarte bine:) si balsamul de buze imi place. Benziile depilatoare nu prea, am avut de la Streep parca si nu smulgeau ca lumea si ma mai si iritam:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ador ojele farmasi,cea rozalie e printre preferatele mele. Ulei de migadale eu folosesc acum iarna  si pentru ten. Bifazicul Balea nu l-am incercat, da cu Farmec ma impac foarte bine:) si balsamul de buze imi place. Benziile depilatoare nu prea, am avut de la Streep parca si nu smulgeau ca lumea si ma mai si iritam:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu a patra oja de la stanga si nu mi-a placut .. dupa  doua zile se duce la varfuri :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine nu m-au ajutat nici un fel de benzi epilatoare pentru fatza. Singura ceara cu care reusesc sa faca treaba foarte buna in sensul asta este ceara de la Herbagen, si am incercat o gramada de alta tipuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe mine nu m-au ajutat nici un fel de benzi epilatoare pentru fatza. Singura ceara cu care reusesc sa faca treaba foarte buna in sensul asta este ceara de la Herbagen, si am incercat o gramada de alte tipuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. pfff..acum as pleca in Auchan dupa uleiul de migdale:D  (pacat cu nametii astia) iar demachiantul de la Balea l-am avut si eu si e f bun 

    RăspundețiȘtergere
  10. In topul meu se afla si demachiantele de la Farmec, demachiantul pentru ochi si buze Gerovital Plant, tusul de ochi de la Farmasi, ojele Flormar, ojele de la Kallos.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am impresia ca mai bine imi sta cu balsam de buze decat cu ruj. Rujul il simt ca si cum mi-ar incarca buzele si imeiat imi vine s il sterg cu un servetel !

    Ojele Framasi mi se par si mie foarte bune, la fel si demachiantul! Pe celelalte nu le-am incercat inca, dar le-am retinut!

    RăspundețiȘtergere
  12. M-ai facut curioasa de uleiul de migdale, clar e pe lista data viitoare cand ma duc in Auchan si o sa il folosesc tot pentru par, ca la parul meu am nevoie de foarte mult sa il intind peste tot.Ojele de la Farmasi imi plac si mie, sunt super. :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Am corectat.. eram cu gandul la oje :)) Eu ma descurc foarte bine si cu Sesu.. trebuie doar sa le incalzesti foarte bine, inainte de a le aplica :)

    Hmm.. eu nu am vazut ulei de argan.. pana si peste asta de migdale am dat din greseala.. daca o sa vad te anunt :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Mie mi-au placut mult Strep, dar s-au scumpit destul de mult si mi-am zis ca fac aceeasi treaba si cu cele mai ieftine. te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. nu stiu de ceara de care vorbesti.. eu ma inteleg foarte bine cu ceara rece :)

    RăspundețiȘtergere
  16. multumesc pentru recomandari, Mihaela :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu daca totusi ma dau cu ruj, pana ajung la coltul strazii mi-l sterg :)) ca mi se pare ca se uita lumea urat la mine

    RăspundețiȘtergere
  18. la pretul lui iti permiti sa iti iei mai multe si sa iti rasfeti podoaba capilara :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  19. si mie imi place sa citesc taguri la ceilalti ;)) nu am decat 2 oje farmasi, si din pacate una am nimerit-o tare prost..

    RăspundețiȘtergere
  20. hehe, demachiantul Balea este demential, l-am recumparat si eu la neasfarsit; la fel si ojele Farmasi- dementiale.Sunt curioasa sa incerc acel ulei de migdale ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. Si mie imi place balsamul asta de buze. :) Ojele Farmasi nu prea imi plac din cauza mirosului. Cum deschid  sticla, cum se "inunda" toata camera. :(

    RăspundețiȘtergere
  22. Iar imi aduc aminte ca am pierdut uleiul ala de unghii :(

    Imi place mult balsamul de buze :D

    In ceea ce priveste tagurile, nici eu nu prea le fac, mai mult pentru ca nu imi place sa vorbesc despre mine...nu ma consider o vedeta ca sa intereseze pe cineva detalii despre mine, asa ca nu prea le fac :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Si mie imi plac cele de la 1-3, la 4 eu prefer crema cu galbenele si propois (doar pentru ca pot s-o aplic fara degete :D) si ojele Flormar (doar pentru ca cele Farmasi put ingrozitor si nu rezist :))). By the way, e frumos sa ma uit dimineata in mail si sa vad newsletter-ul de la tine, welcome back :*

    RăspundețiȘtergere
  24. cred ca numai eu n-am nimerit prost :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  25. same here :) Il gasesti cu siguranta in Auchan :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  26. mie mi se pare ca toate au acelasi miros.. ma mir ca n-am bagat de seama :)

    RăspundețiȘtergere
  27. ce ulei de unghii ai pierdut?

    Sa stii ca principalul e ca nici mie nu-mi place sa vb despre mine :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu stiu cum de eu nu am observat mirosul ojelor Farmasi.. eu care sunt sensibila rau cand e vorba de mirosuri :)) Mi se pare ca toate au acelasi miros..

    Iti multumesc Jully, mi-ai inseninat cu adevarat ziua! :*

    RăspundețiȘtergere
  29. cu ojele farmasi sunt de acord, si eu le-am nominalizat.
    cat despre uleiul din auchan, cred ca e bun, deoarece eu cumparam intr-o vreme geluri de dus si erau net superioare altora cu preturi mult mai mari. vreau sa-mi iau si un demachiant de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  30. Foarte interesant :)
    Uleiul de migdale dulci l-am vazut si eu la Auchan. Cred ca o sa-l cumpar pt unghii. Pt par il folosesc pe cel de masline.

    Demachiantul bifazic de la balea e noua mea dragoste ♥♥

    RăspundețiȘtergere
  31. De cand tot vreau si eu sa fac topul asta si n-am reusit :))
    Ma bucur ca ai revenit pe blog:*
    Trebuie sa incerc si eu benzile si demachiantul[cel de la Farmec imi place mult si e tot sub 20lei]; oje Farmasi am si eu si chiar imi plac. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  32. Benzile alea de la Farmec le urasc :)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  33. nu prea folosesc eu produse facute anumit pt un supermarket.. nu stiu de ce.. daca il incerci sa ne spui si noua cum e :)

    RăspundețiȘtergere
  34. l-am folosit si eu foarte mult pe cel de masline.. e mana cereasca, dar am zis sa incerc si asta daca tot vuieste blogosfera :)

    RăspundețiȘtergere
  35. Ia sa pui mana sa-l faci :)) Multumesc, chiar nu credeam ca cineva se bucura :))

    Trebuie sa incerc si eu demachiantul Farmec, prea multa lume il lauda :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna 
    ai un premiu la mine pe blog :D http://laurasconer.blogspot.com/2012/01/cute-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu am incercat sa le iubesc initial :P Pup!

    RăspundețiȘtergere
  38. Ei, cum sa nu ne bucuram?! Chiar ti s-a simtit lipsa. Stii ca uneori suntem pe fuga si n-apucam sa comentam, dar asta nu inseamna ca nu te urmarim! Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  39. Foarte interesant post-ul tau! La cat mai multe review-uri :*

    RăspundețiȘtergere
  40. Zau ca trebuie sa-mi iau si eu uleiul ala de migdale dulci. Insa de cate ori ajung prin Auchan reusesc sa uit. :(

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  41. Normal, daca n-a fost, n-a fost :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  42. stiu asta, scumpa.. asa mi se intampla si mie de cele mai multe ori :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  43. Ma bucur! Mie chiar imi plac mult mult :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Multumesc, Cristina! Te mai astept :*

    RăspundețiȘtergere
  45. Poate de data asta nu mai uiti daca ai in minte postarea :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  46. Cristinaandreea_gg4 februarie 2012 la 20:31

    cred ca ojele sunt super la pretul pe care il au, nu sunt o inpatimita a unghiilor colorate, insa atunci cand o fac , farmasi e sigur alegerea mea!
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  47. N-am uitat, am fost si n-au avut!:( Dar mai incerc...

    RăspundețiȘtergere
  48. Ojele farmasi sunt si preferatele mele! Insa am doar una, pentru ca la mine in oras sunt ~10-12 ron. :| 

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM