Ce m-a determinat să aleg și varianta BIO?

by - luni, februarie 13, 2012

Hey,

Vă întrebam în prima postare din 2012 dacă v-ați impus dorințe pentru acest an și vă spuneam că încă nu vreau să vorbesc despre ele. Eu mi-am impus să am mai multă grijă de mine! Și câțiva pași în acest sens deja au fost făcuți: mi-am impus să dau jos câteva kg și deja am rezultate, mi-am impus să am mai multă grija de părul meu și să nu-l mai neglijez, așa că spre sfârșitul lunii sper să-l tund. De asemenea, mi-am impus să duc un stil de viata mai sănătos, și de ce nu, unul BIO. Am făcut schimbări în ceea ce privește alimentația, așa că de ce să nu fac și pe partea de cosmetică?

Desigur, nu voi putea alege mereu doar varianta bio când vine vorba de machiaj și îngrijire, pentru că pot apărea anumite piedici, însă o voi alege de câte ori am ocazia. Și sunt cu atât mai convinsă cu cât am observat că produsele bio pe care le dețin sunt preferatele mele. Am fost destul de reticentă în această privință, dar am constatat cu multă placere că singurul creion kohl care-mi rezistă pe ochi este unul bio. Restul curg sau produc sensibilitate.


Probabil ați observat că în review-urile mele sunt atentă și la ingrediente, iar atunci când merg la cumpărături țin seama și de acest lucru. Produsele BIO se laudă că nu au ingrediente nocive, iar acest lucru îmi place. Desigur, în review-urile mele voi continua să analizez și ingredientele, chiar dacă acestea sunt bio. Mi-aș dori să dezbatem mai mult pe marginea acestui subiect pentru a vedea ce produse ar trebui să folosim și ce nu. Mi-ar plăcea, de asemenea, să dezbatem și ideea alegerii unui mod de viață bio. Eu nu sunt omul care merge pe o singură cale, ci prefer să aleg căile bune și potrivite pentru mine, deci o variantă de mijloc.

Pentru a fi certificate ca produse bio, în fabricarea lor materiile prime nu trebuie să conțină urme de pesticide și erbicide. De asemenea, diferența dintre produsele bio și cele normale constă în procentajul ingredientelor naturale care ar trebui să fie undeva la 95%.

Vom vedea pe parcurs cât de bio e bio și de ce trebuie să le alegem în detrimentul celorlalte produse. Sper să fiți alături de mine și să vă expuneți părerile sincere în legătură cu acest subiect!

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

4 comentarii

  1. interesant subiect...nu pot spune ca am adoptat un stil de viata bio, nici nu stiu daca voi face asta...insa am inceput sa ma uit cu atentie pe ingredientele produselor pe care le cumpar, lucru pe care nu prea il faceam in trecut...am inceput si eu lupta cu kg, zilele astea ma reintorc la sala iar in perioada urmatoare sper sa reusesc  sa imi cumpar un tratament pentru par, nu de alta dar l-am cam neglijat in ultima vreme...

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea si eu sa incerc ceva produse cosmetice bio, sunt chiar curioasa de machiaje:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot e un inceput, Andreea :) Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu chiar am fost sceptica, dar uite ca sunt produse bio care merita atentia noastra :)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM