Cum mă pregătesc de mărțișor...

by - joi, februarie 23, 2012

Nu știu de voi, însă în copilăria mea perioada asta era cea mai agitată din tot anul. Eu și sora mea strângeam de zor din bănuții de mâncare pentru școală pentru a-i cumpăra mamei un cadou de mărțișor. Tata era plecat la muncă în străinătate, deci singura sponsorizare a cadoului era susținută 100% de noi. 

Să zicem că economiile erau partea cea mai ușoară din tot acest proces! Un adevărat chin era căutarea cadoului ideal. Și cum economiile noastre erau limitate, sfârșeam prin a-i cumpăra produse cosmetice, flori, mărțisor și ciocolată. Și încercam în fiecare an șă-i cumpărăm ceva diferit! Atât de diferit am nimerit-o într-un an că i-am cumpărat un ruj pe care îl deținea deja :))

În aventura asta mereu rămâneam cu gândul și dorința de a-i oferi altceva.. ceva mai prețios care să-i rămână amintire, poate bijuterii de argint, sau chiar mărțișoare de argint (2 in 1). Treceam adesea pe lângă ele, însă economiile nu ne ajungeau pentru un asemenea răsfăț (considerat de noi pe atunci).

Astăzi nu mai sunt încorsetată de economiile limitate, așa că am început căutarea mărțișorului perfect pentru mama. Cum pasiunea pentru bijuterii am moștenit-o de la ea, mă gândesc că o așa pereche de cercei îi va completa frumos colecția și se vor asorta perfect cu ochii ei verzi:


Cu toate astea, mă gândesc că și asta i-ar face cu ochiul și i-ar sta bine la gât:

Tot cu ochii ei verzi se asortează și conferă un plus de eleganță ținutelor sale.

Până să iau o decizie finală în privința mărțișorului mamei, mă gândesc și la sora mea. Ei ce aș putea să-i iau astfel încât să-i gâdile orgoliul și să-mi surâdă mirată că iar am găsit ceva pe gustul ei? După gândiri și răzgândiri, mă opresc la:


Cred că i se potrivește perfect firii ei norocoase. Și se asortează și cu ochii ei căprui, desigur. :)

Iar mie? Mie îmi place să dăruiesc și sunt dependentă de zâmbetele celor cărora le dăruiesc câte ceva, așa că asta poate fi considerat a fi mărțișorul meu - zâmbetele lor. 

Și până la urmă ce să aleg pentru mama? Cerceii sau pandativul? Vouă ce v-ar plăcea mai mult?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

10 comentarii

  1. Pandativul :D mi se pare foarte dragut pentru o mami :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca impartasim amandoua placerea de a darui !
    Si eu zic tot pandativul !
    E superb :D
    Sigura va fi absolut incantata de atentia ta !
     

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi s-ar parea dragut sa scrii ca este reclama. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie cerceii imi par mai speciali, pandativul parca nu-mi prea place.:*

    RăspundețiȘtergere
  5. ahh cerceii sunt superbi!!!
    si mie imi place perioada martisorului si ador sa primesc cat mai multe. dar nu din cele pretioase sau sofisticate, ci pur si simplu ador flecustetele alea mici si colorate, eventual hand made(unicat), si sunt cea mai fericita cand primesc. in fiecare an imi cumpar atat mie cat si prietenelor o gramada, caci  nu ma pot abtine. :D
    mamei nu-i cumpar pentru ca stiu ca ar prefera sa-l fac eu (cand eram mai mica le faceam eu..), asa ca ma limitez la vreo cutie de praline :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Greu de ales intre cercei si pandativ, dar cel din urma e mai purtabil :) Foarte simpatica postarea ta! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Cerceii, of course :)
    Dac eu as fi mama ta , mi-ar place cerceii verzi.
     

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM