Produse consumate - octombrie

by - miercuri, octombrie 31, 2012

Astăzi inaugurez o nouă rubrică pe blogul meu, cea de produse consumate în fiecare lună. Nu sunt sigură că voi avea ce posta în fiecare lună, însă atunci când voi strânge câteva produse voi scrie postarea la sfârșitul lunii respective.

M-am gândit să scriu și eu despre produsele pe care le-am consumat pentru că postările astea mi se par la fel de interesante ca cele cu preferatele lunii. Nu pot face un review separat fiecărui produs pe care îl dețin pentru că uneori simt că nu pot spune mare lucru despre un anumit produs și că nu merită să-i aloc o postare întreagă, iar postarea de față vine să-mi salveze dilemele fiindcă îmi pot scrie părerea scurtă despre fiecare în parte.


Lista de luna asta înclude 9 produse consumate din care vreo 4 le-am strâns încă din lunile trecute. Aproape toate produsele mi-au fost pe plac, însă voi scrie câteva detalii despre fiecare produs.


Dintre produsele de îngrijire a tenului am aruncat la coș spuma de curățare Bioearth despre care am scris mai multe aici. Este unul din produsele mele de îngrijire preferate și o voi recumpăra, mi-a plăcut la nebunie. În plus, niciodată nu mi-a dat senzația de piele uscată și este potrivită tenului sensibil. Am început să folosesc laptele demachiant Plant Activ încă din perioasa studenției, cunoscută și ca ”niciodată n-am bani” :)). Este un lapte ieftin și bun din punctul meu de vedere. Uitasem de el însă l-am recumpărat în timpul unei scurte călătorii atunci când am constatat că mi-am uitat demachiantul acasă. Ce nu-mi place la el este că este un pic prea apos și poate deveni enervantă demachierea. Ochii nu mă ustură, alte probleme nu am avut. Cred că prețul lui se învârte în jurul a 4-5 lei în Auchan.


Am cumpărat șamponul nutritiv pentru creșterea părului de la Favisan când mă plângeam pe blog despre problemele mele cu părul. De fapt, îl cumpărasem întâi pe cel pentru căderea părului și apoi pe acesta. Cel pentru căderea părului mi-a plăcut mult, și chiar mi-a stopat căderea pentru o lună (luam și pastile de magneziu). Cum am terminat cura cu magneziu, n-a mai dat nici șamponul rezultate. Însă m-am bazat mai mult pe cel nutritiv, care și-a făcut treaba. De când îl folosesc au început să-mi crească multe firișoare de păr noi, deci să se îndesească. E o bucurie imensă pentru mine și chiar îl recomand. Singura mea problemă cu el este că îmi usucă mult vârfurile, așa că folosesc mult balsam și mult ulei de cocos. Un alt produs care mi-a plăcut a fost și Dove Therapy, cremă pentru netezirea părului. Îmi netezea firele rebele și oferea părului suplețe, însă dacă aplicam puțin mai mult riscam să mi se îngrașe părul mai repede. Mi-a plăcut însă nu l-aș mai recumpăra din simplul motiv că mi-e mai ușor să folosesc produsele sub formă de spray.


Despre deodorantul roll-on Mitchum vă scriam că este cel mai bun antiperspirant! S-au născut apoi câteva controverse despre cum îmi permit eu să afirm asemenea lucruri. De fapt, cârcotașii n-au vrut să înțeleagă că e cel mai bun antiperspirant folosit de către mine. L-am terminat, am început altul între timp. Încă e preferatul meu însă zilele trecute mă gândeam că îmi doresc să încerc altceva din simplul motiv că m-am plictisit de același miros tot timpul. Oricum, încă mă bazez pe el.


Despre pudra mozaic și fondul de ten Revlon am scris mai multe aici. Între timp am primit o nouă pudră Nyx însă bucuria mi s-a șters de pe chip când mi-a scăpat din mână și s-a făcut bucățele :(. Acestea două sunt printre cele mai iubite produse de machiaj în colecția mea. În aceeași postare vă arătam fondul de ten pe terminare și mă pregăteam să-l arunc când am observat că dacă îl țin cu fundul în sus mai pot scoate ceva din ele. Am mai scos încă pentru vreo 10 aplicări. Și când mă gândesc câte Revlon-uri am aruncat eu înainte fără să mă mai chinui să termin și ultima picătură! Mi-am cumpărat altul nou, v-am zis doar că e favoritul meu. Mascara Rimmel Wow Extralash se numără printre preferatele mele și se găsește pe lista reachizițiilor pentru aspectul natural și neîncărcat ce-l oferă genelor mele. Tușul tip cariocă de la Oriflame înseamnă bani aruncați aiurea și cu asta cred că am zis tot. Gel liner-ul e sfânt!

Cam asta e tot ce s-a regăsit pe lista produselor consumate luna asta. Voi ce produse ați mai consumat? Le veți mai recumpăra sau nu?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

34 comentarii

  1. Eu nu prea recumpar produsele pt ca imi place sa incerc mereu cate ceva nou..  Am totusi o lista de preferate pe care le recumpar cand mi se face "dor"

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai intrat de asa mult timp pe blogul tau, ca mi-e rusine sa ma gandesc cat timp a trecut. Te puup!! Sper ca nu mai uitat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce idee interesanta cu postarea asta :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, si eu care credeam ca m-ai uitat :)) ma bucur ca n-ai facut-o. Mersi c-ai revenit! te pup

    RăspundețiȘtergere
  5.  Ma pregatesc sa fac acelasi tip de postare. :) Pozele-s gata, produsele demult, dar trebuie putin timp!
    Crema Dove... inca iti sunt recunoscatoare! Intre timp o depistasem intr-un magazin o data si mi-am mai luat un tub, dar n-am apucat sa-l termin. Acum prefer mai degraba produsele ulei.
    Deodorantul Mitchum imi place mult de tot! Daca tot a trecut vara, acum il mai alternez uneori cu altceva, ca sa nu ma plictisesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai consumat cateva! Si Colorstay-ul meu mai are putin si isi da ultima suflare. 

    RăspundețiȘtergere
  7. Las ca vezi si tu acum ce greu se termina produsele cand vrei sa faci postarea :))) inainte sa incep si eu sa fac asta, terminam o gramada parca... acum nu vor frate sa se termine :)) zici ca-s fara fund :) si eu am retras din uz un tus oriflame pen, dar negru :D :*

    RăspundețiȘtergere
  8. de unde iti iei tu fondul de ten de la revlon de pe ce site?

    RăspundețiȘtergere
  9. Rimelul imi facea cu ochiul inca de la "poza de grup" cu produsele consumate si tare m-am bucurat cand am citit ca e bun. Cred ca am sa il achizitionez si eu cand imi termin cel actual. Nu de alta, dar sa nu devin clienta fidela Maybelline. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am samponul de la Favisan si l-am folosit de cateva ori fara balsam si mi s-a intamplat acelasi lucru cu varfurile cat despre indesit eu nu am vazut niciun rezultat.Tie ti se pare ca isi face efectul mai bine cel nutritiv?pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai fost tare harnica. 
    Eu am terminat o crema de maini, plicutele cu argila Aslavital si un demachiant prost.
    Intr-adevar gel liner-ul e sfant. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am varianta de antiperspirant stick. Sunt 2 feluri. Ambele miros excelent. Eu nu il pot declara chiar bun pentru ca la mine problema este mai degraba de natura medicala...Insa este singurul deodorant care l-am folosit si isi pastreaza mirosul frumos intreaga zi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Colega mea avea tus de la Oriflame dar intr-un alt ambalaj si mi-a placut mult. Poate au schimbat compozitia? :-?

    RăspundețiȘtergere
  14.  Mie imi pateaza hainele si nu este nici eficient, trebuie sa il arunc cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  15. dorina estera ivanciu2 noiembrie 2012 la 10:13

    interesanta ideea cu noua rubrica , felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Am avut şi eu WOW Lash, însă nu mi s-a părut atât de wow. E drept că arată foarte natural, însă când l-am luat mă aşteptam şi îmi doream un look dramatic :) Oricum, îmi plăcea peria pentru că o puteam îndoi la 90 de grade (cumva, mi se pare mai uşor să aplic rimel cu pensula îndoită aşa :)) )

    RăspundețiȘtergere
  17. Acum vreau si eu samponul :D
    Rimelul l-am avut si mi-a placut tare mult, iar tusul Oriflame a fost preferatul meu mai bine de 1 an de zile! :)) Nu l-am mai luat ca nu-l gasisem la oferta si voiam ceva ce sa ramana mai glossy dupa ce se usuca, iar acesta ramanea mat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pare foarte interesant samponul pentru cresterea parului :) Eu n-am reusit sa termin niciun produs in luna ce a trecut :))

    RăspundețiȘtergere
  19. si mie imi place sa incerc lucruri noi, dar mai sunt chestii pe care sunt fixata si le cumpar doar pe ele

    RăspundețiȘtergere
  20. da, pai si eu tot pe ulei am dat-o mai frecvent :))

    RăspundețiȘtergere
  21. vad ca si al meu isi da ultima suflare acum! abia il cumparasem :))

    RăspundețiȘtergere
  22. da, poi mai urmeaza una acum pt decembrie :)

    RăspundețiȘtergere
  23. da, mi s-a parut ca mi-a mai indesit parul, mi-au aparut multe fire noi

    RăspundețiȘtergere
  24. nu le am cu argila de la Aslavital. Imi facusem odata o masca si mi s-a inrosit tenul asa tare ca m-am speriat :)

    RăspundețiȘtergere
  25. n-am incercat stick-ul ca auzisem ca nu e chiar asa minunat. Depinde si de noi, cred..

    RăspundețiȘtergere
  26. al meu e de mult.. nu stiu ce sa zic

    RăspundețiȘtergere
  27. pt natural e perfecta, dar e no-no pt un aspect dramatic :)) daaa? eu n-am incercat niciodata :))

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu stiu daca ai scris si n-am fost atenta sau n-ai vorbit despre asta pe blog pana acum. Ce ulei folosesti?

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM