Review&swatch: Earth Child Palette

by - miercuri, octombrie 24, 2012

Hey,

N-am mai făcut de ceva vreme un review așa că e cazul să mă redresez. Azi vreau să vă arăt și vouă paletuța mea care mi-a devenit preferată în această toamnă. Are culorile perfecte și dimineața întind mâna după ea când îmi machiez ochii. Este vorba despre paleta Earth Child de la Beauty Uk, comercializată la noi de Alrevo Beauty Center.
click pentru mărire





Numele Earth Child îi vine ca o mănușă și iubesc absolut fiecare nuanță din această paletă. Părerile despre paletele Beauty Uk sunt oarecum împărțite, însă eu am fost impresionată de calitatea acestei palete. Conține 10 farduri, dintre care 9 sunt perlate și una este mată (maro-ul de pe rândul al doilea). Swatch-urile au fost făcute fără a aplica un primer dedesubt:



Pot spune că nuanțele de pe rândul al doilea sunt mai slab pigmentate, însă sunt numai bune pentru iluminare, în afară de maro-ul mat. Cu un primer sunt deja mai pigmentate și rezistă toată ziua pe pleoape. Am vrut să vă arăt și un machiaj cu paletuța asta, însă mi-e imposibil să fac niște poze ok cu lumina naturală de care dispun.

În epoca în care paletele Sleek s-au cam scumpit :)) vă sfătuiesc să vă îndreptați atenția și spre Earth Child dacă vă doriți să realizați atât look-uri naturale cât și machiaje de seară. O puteți găsi pe Makeup Center, un magazin online ce se va deschide în curând. Până atunci le puteți urmări activitatea pe pagina lor de facebook.

Vouă vă plac palete Beauty Uk? Vă doriți să încercați una? Sunt curioasă pentru că vă pregătesc o mică surpriză!

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

18 comentarii

  1. allinoneblogbyannemarye24 octombrie 2012 la 12:18

    am si eu una,nr 3...dar mi-a scapat-o nazdravanul meu pe jos si au zburat 2 culori :(( eu una ma inteleg cu ea,rezista f bn culorile

    RăspundețiȘtergere
  2. dorina estera ivanciu24 octombrie 2012 la 12:18

    Sunt super culorile, mai ales ca eu sunt moarta dupa culori ca astea.iar acum toamna merg de minune <3 chiar mi-as dori o paletuta din asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata excelent aceasta paleta. Eu sunt fana a culorilor "pamantii" asa ca, astept cu nerabdare surpriza. ;))

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase culorile, de cand zic ca pun si eu mana pe o paletuta beautyuk :D Poate pana de Craciun rezolv problema :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am paleta asta dar e veche de prin 2007...pe atunci nu stiam noi de primere :)) , asa ca am folosit-o rar, si am culorile din ea si in alte palete...poate e vremea sa o scot la lumina :)) e frumoasa :) poate reusesti sa pozezi un look cu ea, ar fi dragut :) ? 

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, foarte frumoase culorile. Imi doream si eu asa o paleta "mai pamanteana"... :) Vreau si eu una!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat niciodata fardurile de la Beauty Uk. In schimb sunt inebunita dupa rujurile lor :D

    RăspundețiȘtergere
  8. asa se mai intampla. Mie mi s-a intamplat sa-mi scap chiar eu fardurile si sa mi se faca praf si pulbere :))

    RăspundețiȘtergere
  9. daca nu poate rezolva Mos Craciun :))

    RăspundețiȘtergere
  10. e vremea, e vremea!! :) o sa incerc un look cu ea. e asa greu cu lumina asta naturala prea putina :(

    RăspundețiȘtergere
  11. eu cum nu ma dau cu ruj.. nu comentez :))

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM