Ultima comandă Yves Rocher

by - duminică, mai 19, 2013

Am primit zilele trecute o comandă Yves Rocher și mă gândeam că n-ar fi rău să vă arăt și vouă ce am primit. Nu dau comenzi regulate, însă încerc să nu ratez ocazia când au oferte faine. De exemplu, pentru o comandă de minim 35 ron primeam cadou apa de parfum Comme une evidence și o mascara pentru volum, pentru o comandă rapidă de produse. Oferta mergea mai departe și spunea că mai primesc un cadou pentru o comandă de 55 ron. Iar ca să evit taxele de transport, am comandat de aproximativ 70 de lei.

Astfel, pentru o comandă totală de 73 de lei, am primit o mulțime de produse :) 


În principiu, nu prea am avut ce comanda din catalogul pe care îl primisem, de aceea am ales să comand loțiunea tonică în dublu exemplar. Am rămas puțin dezamăgită când am văzut că se află și alcoolul pe lista ingredientelor, dar o să văd dacă e ceva de capul ei. 



Despre șamponul ăsta v-am vorbit mai demult aici și vă spuneam cât de mult îmi place. Am ales să-l cumpăr iar, având în vedere că nu conține silicon. Este util dacă-ți speli părul frecvent ca mine. Mi se pare că l-au schimbat un pic pentru că face ceva mai multă spumă. În continuare, oferă un volum faain.



Gelurile de duș de la YR sunt absolut delicioase, trebuie să recunoaștem. Dar pe cel din mijloc îmi vine să-l mănânc de câte ori îl miros :)) Voi l-ați încercat?


Așadar, pentru toate cele comandate mai sus, am primit următoarele produse: un parfum, o mascara și un gel anticelulitic. Băi, de unde știau aștia de la YR că mă aflu în lupta contra kilogramelor și a celulitei? :)) Sunt curioasă dacă este bun. Parfumul îmi place mult, persistă toată ziua pe pielea mea, deci nu era o noutate pentru mine.


Vouă ce produse vă mai plac de la Yves Rocher? Sunt cliente fidele sau comandați doar când primiți oferte tentante? 

Gânduri bune,
Miuri

PS: Super concurs pentru cele care au cont de Pinterest!


Rowme is holding a pinterest event!  The winner will get $150 freebies. 
How to enter:
1. Follow http://pinterest.com/romwe and create a new Board called "Romwe Wishlist". 
2. Pin Romwe items to your "Romwe Wishlist" Board and add #Romwe to every item you pin (PS:  this board can only contain items from Romwe and don’t repin items from other pinners.  Hope for your understanding.)
3. Send your "Romwe Wishlist" board link to pinterest@romwe.com

Go: http://pinterest.com/pin/233202086927435911/

Mai au și o promoție super faină!


$9.99 for any piece!! 300+ wishlist styles
Available now! Limited supply. No restocking once sold out!

You May Also Like

20 comentarii

  1. Draguta ce de te-ai mai rasfatat :D

    pup

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere.
    Si eu sunt o mare fana a gelului de dus cu cafe. Yumm yumm.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Super , am incercat cateva geluri de la el ( si cel roz care il ai si era cute ) dar cele lungi m-au dezamagit . Deodorantele roll-on imi plac de inebunesc si mi-am luat samponul pentru radiatii blonde si arata genial ..imi face radiatii blonde si roscate/cupru .

    M-am lungit :)) . Comanda rapida = prin telefon pe baza de catalog ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu prea mi-a placut tonerul asta. Am avut o sticluta de vreo 50 de ml..adica a fost ok, dar nu m-a impresionat. In schimb imi place mult asta:http://1.bp.blogspot.com/-k7G9n9ibGwU/UKQg0bpE11I/AAAAAAAADMs/zoJScJUJjpk/s1600/DSC01428.JPG.Vine si comanda mea luni :D Mi-am comandat un sampon cu tei si un miniset format din demachiantul cu albastrele, rimel si un gloss :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador si eu gelurile lor de dus, din cele de aici l-am avut doar pe cel roz. Cat despre cadouri sunt dragute, isna eu inca nu am nimerit o mascara sa ma impresioneze la ei. Sper sa ai mai mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!
    Oferta este personalizata sau ne-o poti spune si noua?
    Multumesc si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna. hmmm..., au prins o oferta foarte buna. Am mai auzit de aceasta oferta la bloggerita. Ma intereseaza cum ai dat de ea? :( pt ca si eu vreau si de mult timp pandesc o oferta buna la YR..

    RăspundețiȘtergere
  8. iti vine sa-l mananci, nu alta! :)) pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. nu le-am incercat pe celelalte si nici n-am incercat deo roll-on de la ei. e chiar asa fai? Comanda rapida nu e neaparat prin telefon. Cred ca daca o dai in prima luna de cand ai primit oferta, e ok, tot rapida e :)

    RăspundețiȘtergere
  10. ma atragea asta cu musetel, dar nu eram sigura ca e bun :) o sa-l incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  11. sa-l incerci neaparat pe cel cu cafea. mori de placere :))

    RăspundețiȘtergere
  12. hmm, ma tenteaza acum laptele de corp :)) la demachiantul bifazic am cam ezitat desi ma atrage. daca zici ca e fain mi-l iau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  13. din pacate e personalizata.. multumesc ca ai trecut pe aici :)

    RăspundețiȘtergere
  14. e o oferta personalizata. a venit acasa, prin posta

    RăspundețiȘtergere
  15. Prin ce modalitate ai dat comanda? Telefon sau posta? :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  17. daca am comandat online si vine prin posta cam in cat timp vine si cum imi dau seama ca a ajuns coletul?

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, eu n-am mai comandat online, dar cred ca e cam acelasi lucru. Dureaza 2 saptamani pentru ca pleaca din Franta comanda si de regula primesti un sms in care scrie ca in 2-3 zile te poti prezenta la posta pentru a-l ridica. Daca ai completat si numarul de tel, sigur primesti.

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM