Review: Romwe`s Naked 2 Palette

by - vineri, septembrie 20, 2013

Astăzi vă povestesc puțin despre paleta Naked 2 comercializată de Romwe, dar care nu e originală. Știam de la început că nu e originală, însă m-am gândit că acest review ar ajuta și alte persoane care vor să și-o cumpere, dar nu sunt sigure dacă merită.

Nu dețin paleta originală, însă un review bun cu tot cu swatchuri găsiți aici. La prima vedere veți vedea că nu există diferențe prea mari, însă scopul principal al acestui post nu este acela de a descrie diferențele dintre fake și original.

Paleta mea a venit ambalată simplu, fără niciun gloss, fără nicio cutie plastifiata, dar imită foarte bine paleta originală.


Mai jos puteți vedea paleta în lumină naturală și cu flash. 




Paleta e bine realizată, nu se dezlipește din niciun colț, oglinda e lipită bine, pensula este ok, iar fardurile chiar pigmentate. Nu au acea consistență de fard chinezesc și ieftin de care mă temeam. Am folosit deja de două ori paleta, o dată pentru o petrecere și o dată pentru o zi la serviciu. A rezistat fără probleme până am ajuns acasă (cu primer, bineînțeles).




Ca și cea originală, paleta conține 3 farduri mate (Foxy, Tease, Blackout), iar restul sunt puțin sidefate sau cu finish metalic. Mi-ar fi plăcut ca Tease să fie mai pigmentat, este o nuanță superbă, însă observ că aceeași problemă există și în paleta originală.
La prima vedere, Halfbaked este cea care atrage atenția că paleta este fake. Este mai închis decât nuanța originală. Dacă e să mă întrebați, nuanțele mele preferate din paletă sunt Tease, Pistol și Busted.

Am făcut și câteva swatch-uri în lumină naturală și artificială:





Ciudat e că, deși sunt pigmentate, fardurile s-au șters extrem de ușor cu un șervețel umed de pe mână, lucru care nu mi s-a întâmplat niciodată la Sleek. De asemenea, se demachiază foarte ușor, dar rezistă bine până la sfârșitul zilei.

Per total, mie îmi place paleta asta. Poate că dacă aș fi deținut-o pe cea originală aveam altă părere, dar în lipsă, mă declar mulțumită de asta. Merită să o cumpărați? La 16$ cât costă acum, eu zic că da. Eu am luat-o cu 26$ și nu știu să vă zic dacă există diferențe între cele două. Poate că e doar o reducere, nu știu. În orice caz, dacă vă interesează așa fake cum e ea, o găsiți aici. Nu susțin falsurile, fiecare e liber să cumpere ceea ce vrea.

Voi ce părere aveți de paleta asta? Dețineți paleta originală? Ați avea ceva impotriva celei contrafăcute? Ce nuanțe vă atrag pe voi?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

13 comentarii

  1. si eu as fi vrut ca Tease sa fie mai pigmentat! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Halfbaked face diferenta, la UD e fff cremos, pigmentat si lucios. Dar chiar nu e rea, sa o folosesti sanatoasa! Neutrals are neutrals, after all.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine.
    Sa o folosesti cu placere. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am paleta originala UD si sa stii ca aceasta copie chiar nu e mult diferita! :) Fardurile UD nu sunt foarte rezistente in cazul meu, asa ca ma bucur doar de consistenta si culori. Sa te bucuri de a ta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa mi-o iau si eu daca zici ca e ok...imi plac swatch-urile :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Paleta arată foarte bine, cred că își merită banii conform descrierii tale. Eu sunt imparțială în ceea ce privește fake-urile și produsele originale, fiecare are libertatea să își achiziționeze ce dorește, în funcție de cât îi permite bugetul.
    Eu am comandta niște cosmetice de la Romwe, dar nu am fost prea mulțumită.


    Pupici,

    Catalina

    Post nou: http://ebonyvintage.blogspot.ro/2013/10/ootd-my-new-striped-sweater.html

    RăspundețiȘtergere
  7. nu, sa stii ca o folosesc chiar des :)

    RăspundețiȘtergere
  8. pai cum asa? credeam ca sunt cele mai cele :)

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt curioasa ce parere ai de ea :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. si mie mi-ar placea una originala :)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM