Adevarul despre AfroditaBeautyBlog sau AfroditaBeautyShop

by - luni, aprilie 11, 2011

Buna fetelor! V-as ruga de la inceput sa nu ma judecati pentru postarea pe care urmeaza sa o fac, insa dupa ce am analizat mai multa vreme situatia in care am fost mi-am zis ca e mai bine sa afle mai multe lume cam ce fel de oameni exista in mediul online. In niciun caz nu sunt ofticata pentru ce s-a intamplat. Sunt mai degraba uimita :)

Ca sa incep cu inceputul: in urma cu ceva vreme, cred ca vreo 2 ani, ma abonasem la blogul acestei Afrodita din dorinta de a citi cat mai multe despre produsele de make-up de calitate. Am observat ca la un moment dat nu mai primeam newsletters de la blogul ei si nu stiam de ce, pana am surprins cateva discutii pe diferite forumuri despre tepele pe care le-a dat. Pe scurt, erau persoane care ii trimiteau bani in avans pentru produse pe care ea le comanda din afara, insa nu-si mai primeau nici produsele, nici banii.

De ceva vreme, a reinceput sa activeze in mediul online, fapt pentru care am primit iarasi newsletters. Si prin intermediul unui newsletter am aflat de un concurs la ea pe blog. Mai exact acesta. Bineinteles, acum nu mai apar comentariile participantelor, plus ca a modificat putin continutul postarii. In finalul postarii se spunea ca cea care castiga trebuie sa o contacteze in termen de 10 zile de la anuntare, altfel va face o alta extragere.
Postarea in care a anuntat castigatoarea, adica eu, este aceasta

Vreau sa precizez ca tocmai newsletter-ul cu postarea in care se anunta castigatoarea eu nu l-am primit niciodata. Am verificat mailul si nu, nu l-am primit tocmai pe acela. Ideea este ca, intrand pe blogul ei am observat postarea cu anuntul si m-am bucurat sa aflu ca am castigat. Momentul in care am aflat era la fix 8 zile din data afisarii. Verificand inca o data cerintele concursului (in care se spunea clar de cele 10 zile) i-am dat un email si un mesaj pe facebook pe 1 martie cu datele de contact. Am asteptat cateva zile vazand ca nu mai da niciun semn si i-am mai dat un comentariu pe blog intreband-o daca a primit mail cu datele mele de contact. Nu mai are rost sa pun postarea, pentru ca iarasi.. comentariile au fost sterse. Astfel, am primit pe facebook, pe 7 martie, un raspuns de la ea: 

     "Imi pare rau dar ptr. acest concurs a fost ales alt castigator! S-a ales mai repede deoarece ptr. 8 martie am organizat alt concurs special iar Dvs. trebuia sa imi dati un e-mail de confirmare dar ce m-a suparat cel mai tare este faptul ca nu sunteti un follower activ la blog-ul meu!"

M-am dus si am verificat apoi sa vad daca a anuntat alt castigator. Si nu, a ramas aceeasi postare in care eu am castigat marele premiu :)) Recitindu-i mesajul imi dau seama ca cerintele ei se schimbasera intre timp:) Trebuia sa fiu si follower activ, insa a uitat sa precizeze in cerinte:) 
Nu am facut decat sa-i raspund ca eu chiar m-am incadrat in cerinte si i-am spus ca voi scrie o postare despre aceasta patanie a mea. Cred ca de asta a facut ea modificarile de rigoare, insa a uitat sa schimbe si castigatorul :)

Rugamintea mea este ca cele care au avut probleme de orice fel cu aceasta fata sa lase un comment, tocmai pentru ca alte fete sa nu mai pateasca ce am patit eu. Repet, nu sunt ofticata deloc. Doar mirata :)

Apropo, ma gandesc ca postarea asta o sa aiba ca si consecinte stergerea postarilor ei, asa ca cine nu apuca sa vada sa lase un comment pentru ca tocmai am dat printscreen.

Va pup!

You May Also Like

43 comentarii

  1. ce urat.:|...asa si eu pot face zeci de concursuri si sa nu trimit premiul.bine ca ne ai spus:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg de ce se mai ambaleaza sa organizeze concursuri, daca oricum nu au de gand sa ofere premiile. E urat si degeaba. Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce urat... nu stiu care e satisfactia in a face astfel de faze..

    RăspundețiȘtergere
  4. Tin minte ca eram la curent in trecut cu aceste tepe date de domnisoara Afrodita, care initial isi onora comenzile cu seriozitate! Citisem din cate retin, ca unele persoane au platit si cate 300-300 de ron in avans pentru niste produse pe care nu le-au mai primit.
    Cu dezamagire, aud din nou, dupa mai bine de un an, tot lucruri urate despre ea!

    RăspundețiȘtergere
  5. De Arodita am auzit si eu ca a luat banii multor oameni pe asa zise produse,ptr ca de fapt produsele nu le-a mai trimis niciodata.
    Nu am stiut ca si-a facut din nou blog.
    Ai facut ft bine ca ne-ai anuntat si pe noi,sa stim la ce sa ne asteptam!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ! Deci eu pur și simplu nu înțeleg persoanele astea!!! Ce câștig au făcând astfel de lucruri ?!
    Foarte urâtă și faza cu țepele ... Oameni fără caracter!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru postare...chiar ne ajuta enorm. Stiam despre domnisoara si de activitatile ei, nu tocmai de bun simt... Nu avem ce face, decat sa ne ferim de astfel de oameni. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Inainte sa-mi fac blogul, stiu ca ii urmaream si eu blogul ei si a facut un concurs acum vreo 2 ani cu niste premii pe care nu le-a mai trimis, si apoi a postat niste scuze de genul " din cauza unor probleme personale nu am cum sa onorez premiile, desi mi-as dori din adancul sufletului".Urat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu`mi vine sa cred :)). Cat tupeu :)). Macar poate sa zica si ea ca a facut un concurs :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. fetelor, va multumesc mult pentru comentarii. Macar asa o sa vada lumea ca nu m-am apucat eu sa debitez prostii aici :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ce idiotenie...pur si simplu e fara sens comportamentul eu...

    RăspundețiȘtergere
  12. Mersi mult pentru postare! Nu vreau sa ma dau eu rotunda acum, dar mereu mi s-a parut un site dubios. Eu sunt crescuta pe net si sunt mereu sceptica in ceea ce priveste magazinele online noi, facute dupa un sablon, cu probleme in programare sau, mai rau, in continut.
    Trebuie tinut minte at all times ca romanii au talentul de a folosi orice mediu nou pentru noi escrocherii. E mai bine sa dai niste bani in plus cumparand de undeva unde stii ca e safe decat sa iti iei tepe si sa-ti blestemi zilele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti dau dreptate . La aceasta Afrodita sau cum se numeste , si-a luat si o cunostinta teapa, iar acum cateva luni chiar citeam pe net de ea ce tepe da.
    Foarte buna postarea! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai dreptate, Joice

    Multumesc, Antonia.. ce bine ca ai trecut si pe aici! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi face placere si titlul chiar ma facuse curioasa.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. Miuri,ceea ce iti spun aici ri-am scris si pe blogul ELLE
    Proprietara acestui blog se numeste Carmina Catana.In urma cu vreo 3 ani aducea produse foarte scumpe de la firme de succes;Mac,Bobbi Brown,Laura Mercier,Nars,etc,la care pe langa pretul afisat adauga 10 dolari de produs,comandat.
    O vreme si-a onorat comenzile exemplar,insa in luna septembrie 2008 sau 2009(nu mai tin minte chiar corect anul)mai multe fete am platit pentru o comanda de produse sume cuprinse intre 2 milioane si 3 milioane jumate,prin transfer bancar,anticipat,urmand ca in decurs de cel mult 3 saptamani sa primim produsele.Am ajuns la inceputul lui decembrie si nici vorba de produse sau de bani.A inceput sa minta la greu,ba ca produsele vor sosi, ca sunt pe drum,ba ca produsele s-au intors inapoi din greseala,si alte asemenea scuze mincinoase.
    Dupa revelion,vazand ca nici vorba de produse sau de bani,eu,fiind mai in varsta pe acel blog,am facut scandal foarte mare si am ajuns cu ea pana la un ziar de scandal.
    Au inceput ofensiva si celelalte fete.Dupa o gramada de amenintari,prin februarie ne-a restituit catorva fete banii,insa nu la toate.M-am numarat printre norocoasele care si-au recuoperat banii,insa au fost fete carora nu le-a mai dat nimic,niciodata

    RăspundețiȘtergere
  17. Wow, ce crud adevar. Sunt mai nou intrata in lumea cititoarelor de bloguri de beauty si mereu ma miram de ce premii faine se ofera. M-am gandit ca sunt destule care pacalesc cu aceste "giveaway-uri", dar cand vedeam ca sunt premii in parteneriat cu firme, siteuri sau bloguri importante si serioase, mi-am inchipuit ca sigur nu sunt false.
    Totusi, postul tau mi-a atras atentia si de curiozitate am intrat si eu pe blogul acelei "Afrodite". Din cerintele concursului ei imi dau seama ca e doar o ahtiata de like-uri pe facebook si publicitate pe twitter. Felul in care preciza clar ca o sa verifice daca i se va da unlike dupa terminarea concursului m-a scarbit. Sau comentariul ei ca "este foarte urat cand cineva ii trimite email de raspuns dupa 8 zile". In mod normal cand te ocupi de un blog si un concurs care se vor serioase, atunci trebuie sa stai dupa oameni(macar sa ai rabdare un timp), nu sa stea ei dupa fundul tau. E ca si cum i-ai da ceva cuiva aruncadu-il in nas cu un pufnit " Na, ia-ti!" . Dezamagitor.
    Nimeni nu o poate reclama?

    RăspundețiȘtergere
  18. Miuri astazi am vazut postarea aceasta in legatura cu Afrodita!
    Stai sa vezi acum poveste :))
    La fel ca tine, am auzit despre Afrodiashop acum vreo 2 ani. Am comandat odata de la ea produse Joico si a decurs totul ok la prima comanda. Peste ceva timp am vrut sa comand din nou si greseala mea a fost ca am bagat 150 de lei in contul ei inainte sa primesc produsele. Intre timp am castigat un produs MAC de la ea. Produsele comandatae nu le-am mai vazut niciodata insa am primit banii inapoi spre norocul meu. Apoi am intrebat-o cum facem cu premiul MAC. Mi-a tot spus ca il va trimite, apoi au tot intervenit diverse probleme si nu mi l-a mai trimis. Anul acesta am vazut si eu ca blogul ei este activ din nou si am participat la giveawayul UD. I-am trimis si un e-mail in care i-am spus ca premiul MAC nu l-am primit niciodata. Mi-a scris ca imi va trimite altceva ca produse MAC nu are acum. Am zis ok, sa imi spuna ce are. Peste ceva timp s-a finalizat giveawayul UD si dupa cateva zile de la desemnarea castigatoarei mi-a spus ca imi da premiul mie pentru ca, castigatoarea nu a contactat-o in 10 zile si astfel produsul UD e la mine. Chiar nu stiiam ca e vorba de tine si m-am gandit ca din moment ce nu a fost contactata in termen de 10 zile nu e problema daca castig eu. Sper ca ai inteles ceva din povestea mea intortocheata :)) Asta a fost experienta mea cu Afrodita Shop.

    RăspundețiȘtergere
  19. ei, Adelina.. iti dai seama ca nu a fost corect deloc din partea ei:) Mai ales ca eu am contactat-o dupa 8 zile, nu 10 :) Oricum, sper sa te bucuri de premiu. Macar a scapat de tine:)) Glumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  20. Oricum am vazut ca a mai organizat giveawayuri si are foarte putini care participa. Nimeni nu mai are incredere. Imi pare tare rau ca premiul nu a ajuns la tine, nu a fost corect. Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  21. hm.. experienta mea cu Afrodita a fost una buna.
    Am castigat la un concurs pe 9 aprilie 2011 iar ieri am primit premiul.
    Ce-i drept, a durat ceva pana sa ajunga la mine dar nu cred ca e vina ei.
    To be continued..

    RăspundețiȘtergere
  22. azi l-am descoperit si eu..stiam de magazinul ei, dar nu am cumparat nicodata, eu bani in avans nu dau decat f rar, cand stiu unde dau. de aceea mai bine nu imi iau ceva decat sa ies in pierdere.. despre tepe nu stiam,  nu cititsem pe nicaieri..imi pare rau Miuri:/

    RăspundețiȘtergere
  23. Acum sa va dau un motiv pentru care eu IUBESC faptul ca  traiesc in Germania. Aici daca fata facea asa ceva, isi lua amenda, si daca nu restituia banii, faceam si cateva luni bune de inchisoare.

    RăspundețiȘtergere
  24. dupa cateva cautari pe FB mi-am dat seama ca o cunosc pe tipa. A facut Honterusul ,  si daca e sa trag niste sforii, va ajut cu o adresa. Poate vrei sa ii faceti o vizita personala in Brasov.  :D

    RăspundețiȘtergere
  25. ei, nu face nimic :) Imi dau seama ca eu chiar n-am pierdut nimic. Fetele cu banii au pierdut. Eu de astfel de oameni mai bine ma lipsesc. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  26. sincer nu cred ca e cazul.. adica eu nu sunt interesata de acest lucru. Cine a citit si-a dat seama. E de ajuns :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  27. Mda, asa este...trist...am sa fiu si eu mai rezervata pe viitor..
    Sent from my BlackBerry® wireless device.

    RăspundețiȘtergere
  28. inca mai face asa !! vreau si eu print-urile, te rog frumos !!  pe elemonicaa@yahoo.com 

    RăspundețiȘtergere
  29. buna.eu de exemplu am  castigat pe blogul"ce vor fetele" sau ceva de genu....prin toamna..nici in ziua de azi nu mi am primit premiul...in conditiile in care am dat in aceasi zi cu anuntarea castigatorilor mail catre fete cu adresa tot....:|
     

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna. Am citit ceea ce ai scris despre scandalul cu banii, sunt si eu in aceeasi situatie, adica am dat niste bani in avans unei fete pentru o comanda de papuci..si au trecut aproape 2 luni si nu am primit nici banii, nici papucii. Oricum spune ca a anulat comanda doar ca asteapta sa i se restituie banii...minciuni. M-am gandit sa ma duc la politie, dar nu stiu daca o sa-i faca ceva pt 100 lei...ce ma sfatuiesti? Noemi

    RăspundețiȘtergere
  31. se intampla in Romania si ma bucur ca ai facut public acest lucru!stii ca poti apela chiar la garda financiara pentru astfel de magarii si pentru oricine mai pateste asa ceva sau vede vreo neregula la vreun concurs este bine sa apeleze la organele competente pentru ca altfel aceste persoane nu se vor potoli niciodata.si eu sunt ,pot spune,o fana inraita a concursurilor(merg pe principiul mai bine particip si nu catig,decat sa nu particip si sa nu castig),nu am castigat foarte multe lucruri,iar prin concursurile organizate pe facebook am castigat pana acum o singura data,o rama foto,care urmeaza sa o primesc,in rest la alte concursuri de pe diferite site-uri nu am avut nicio problema,au fost cat se poate de seriosi.Insa am vorbit cu o prietena care lcureaza la un site si mi-a spus ca la ei nu se mai poate face nicio manarie la concursuri tocmai pentru ca mai demult cineva le-a trimis controlul pe cap si nu au avut cum sa justifice un castigator.Asa ca eu sunt satula de falsele concursuri de pe aumite bloguri sau conturi de facebook numai pentru a-si atrage utilizatori sau concursuri de genul ''votati-ma la concursul acesta si aveti o sansa in plus la concursu meu''.Cele care procedeaza asa nu au respect de sine si fata de cei care le urmaresc paginile,dar si cei care accepta sa participe la astfel de concursuri,gresesc la fel de mult.Oricum e bine ca mai exista oameni care sa ia cuvantul si poate,macar asa,reusim sa mai schimbam ceva.Bravo pentru articol!Nu avemde ce sa te invinuim sau judecam,pana la urma care e vina ta?Ca ai participat la un concurs pe site-ul unei persoane fara scrupule,fara integritate,dar banuiesc ca ti-ai invatat lectia si acum esti mult mai atenta cand participi la un concurs.

    RăspundețiȘtergere
  32.  Eu am primit premiul de la ele imediat. Ma gandesc sa nu fie vorba de vreo confuzie...

    RăspundețiȘtergere
  33. foarte bine ai facut...sa stie lumea care comanda ca s-ar putea sa ia teapa.

    RăspundețiȘtergere
  34. Elemonicaa nu e nevoie de printuri. intra pe link-urile puse in postare. te pup

    RăspundețiȘtergere
  35. si eu am castigat la ele si am primit imediat pachetul.. nu stiu ce sa zic..

    RăspundețiȘtergere
  36. Daca nu ai nicio dovada ca i-ai dat banii nu stiu daca ii poti face ceva, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  37. Andreuta, acum rar mai particip la vreun concurs :) Mersi pentru parere, te pup

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM