Review: Sigma Flat Top Synthetic Kabuki Brush (F80) + My first giveaway

by - marți, aprilie 19, 2011

Buna fetelor!

Revin astazi cu un review la noua mea pensula preferata :) Am primit pensula F80 in cadrul programului de afiliere pe care il promoveaza cei de la Sigma. Despre acest program puteti citi mai multe aici. Kristina de la Sigma a fost foarte amabila cu mine si mi-a raspuns prompt mailurilor si nelamuririlor :)

Am primit pensula in 7 zile de cand am primit mail de confirmare. A venit ambalata frumos, intr-un saculet rosu de organza, impreuna cu o carte postala personalizata, un flyer cu informatii despre gama Sigmax si un flyer cu informatii despre programul de afiliere.


A devenit preferata mea in aplicarea fondului de ten. Inainte o aveam pe cea de la Elf, din gama esential, care m-a dezamagit complet. Lasa dungi pe fata si de la Colorstay nici n-am mai putut s-o folosesc. Efectiv, nu mai puteam sa o spal asa incat sa iasa curata.
Cand am primit-o pe asta am avut emotii in ceea ce priveste Colorstay-ul insa m-am riscat :D Ei, uite ca am folosit-o deja de cateva ori si nu am stricat pensula, se spala ok si aplica superb fondul de ten :)


Pensula F80 este ideala pentru aplicarea fondului de ten, pentru ca perii nu absorb atat de mult produs, ca in cazul altor pensule. E drept ca firele albe nu vor ramane curate pe veci, insa eu o iubesc si asa :) Perii sunt atat de fiiini, ca iti vine sa plimbi toata ziua pensula pe fata =))

Finish-ul va arata perfect: Un ten cu aspect flawless, natural si uniform. Mie imi place la ne-bu-ni-eee! :)

Si acum GIVEAWAY! Cu ocazia celor... 194 de followeri :)) Va asigur ca urmatorul va fi mult mai bogat, sper totusi ca veti participa intr-un numar cat mai mare!
Prin acest program de afiliere, eu primesc o pensula careia ii fac review, apoi organizez un giveaway in care premiul este o pensula similara. Multumesc celor de la Sigma pentru sponsorizare! :)

Reguli:
1. Sa ma urmariti prin GFC
2. Sa deveniti fan al blogului pe facebook (casuta cu like e in sidebar)
3.Sa ma urmariti prin e-mail (tot in sidebar)
4. Daca aveti blog sa faceti o mica postare in care preluati prima imagine a acestei postari, cu link activ.
5. Sa raspundeti sincer la intrebarea: "Ce te face sa revii pe blogul meu?" (Chiar va rog sa fiti sincere, puteti sa-mi spuneti si ca intrati din plictiseala, chiar vreau sa fiti sincere)

Comentariul vostru ar trebui sa arate asa:
1. Numele cu care ma urmariti prin GFC
2.Numele cu care ma urmariti pe facebook
3.Adresa de e-mail cu care ma urmariti
4. Link-ul postarii
5. Raspunsul la intrebarea "Ce te face sa revii pe blogul meu?"

Giveaway-ul dureaza pana pe 15 mai, ora 18. Iar castigatoarea o voi alege prin random.org si o voi anunta pe 15 mai la ora 20. Castigatoarea va trebui sa imi dea in 48h un mail cu datele de contact pentru a le transmite celor de la Sigma :)

Apropo: Giveaway-ul este international, asa ca pot participa si fetele plecate din tara :)
Succes!

You May Also Like

98 comentarii

  1. Te rog intra putin pe mess si da-mi un buzz am mare nevoie sa te intreb ceva:Ș

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa repede ai primit-o? Si eu astept pensulica castigata pe blogul lui Beautylicious si inca una din partea celor de la Sigma. Cu 2 zile inainte sa se afiseze castigatoarea m-am inscris si eu in programul de afiliere. Visez la kit-ul ala care se ofera la peste 1000 de followers. 8->

    RăspundețiȘtergere
  3. da.. am primit-o foarte repede, Choco :) Cine nu viseaza?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu ma inscriu la giveaway ptr. ca am pensula , dar vreau sa-ti raspund la intrebare :-)))

    Intru pe blogul tau pentru ca mereu m-ai ajutat cand am avut nevoie (sunt pe interes hahahahah glumesc)si imi place aici la tine!

    Te pupacesc , succes fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te urămesc prin gfc cu Bibu.
    Te urmăresc pe facebook cu Bianca Georgiana.
    M-am abonat cu bybu3@yahoo.com
    Blog nu am :(.
    Ceea ce m-a făcut să intru pe blogul tău sunt comentarile tale de la posturile unor fete din blogosferă. După ce comentai, mi s-a părut că eşti o persoană amuzantă, interesantă. Şi aceeaşi părere o am şi acum :*.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello.Super giveaway:D.Ce norocoasa esti sper sa mi trimita si mie sigma ca am intrat in progframul ala de afiliere:-j.Anyway te urmaresc cu numele de madalinasiescu,pe facebook cu mada madalina si e mail cu madalinasiescu@yahoo.com
    Am postat aici:http://mada-noname.blogspot.com/2011/04/giveaway-miuri.html

    sii..raspunsul la intrebare....sincer mai mult te urmaresc de cand cu unghiile cu ziar.:D.super idee si dupa aia am revenit mai des pe blogul tau,caci imi place cum scrii:P

    RăspundețiȘtergere
  7. Super! Nu particip dar le urez succes tuturor :*

    RăspundețiȘtergere
  8. te urmaresc prin GFC: anna

    e-mail: anyshalovely@yahoo.com

    pe facebook: Jl Ana

    am postat aici:http://jl-ana.blogspot.com/2011/04/giveawaymiuri.html

    raspuns: am sa fiu sincera si o sa spun ca am intrat acum 20 de minute pe blogul tau...si am ramas placut impresionata despre ce postezi tu, cum scrii...imi place ca abordezi toate subiectele posibile (manichiura, make-up, produsele pe care tu le folosesti, despre ingrijirea tenului etc)...ceea ce inseamna ca de azi o sa-ti urmaresc blogul in permanenta.:*

    RăspundețiȘtergere
  9. gfc: notanothermakeup
    facebook : cristina gheorghe
    mail: femeie_crizata
    blog post: http://notanothermakeupblog.blogspot.com/2011/04/giveaway-miuri.html
    deja am obosit :))) pai sa iti zic ce imi place la tine si blogul tau...te-am cunoscut mai bine de cand am devenit colege in "echipa roz" si de atunci am inceput sa iti urmaresc si blogul mai serios esti o persoana foarte amuzanta si sincera si imi place felul tau "miserupist"

    RăspundețiȘtergere
  10. Te urmaresc prin GFC cu numele Little Princess:)
    Facebook: Miruna Zurbagiu
    E-mail: mirunika_iloveu@yahoo.com
    Am postat aici:http://bambina-piccolo.blogspot.com/2011/04/giveaways.html

    Imi place sa intru pe blogul tau pentru ca ai mereu postari interesante:),imi place cum scrii!

    RăspundețiȘtergere
  11. gfc: maria madalina
    facebook: idem
    mail: madalinamazilu pe yahoo
    Trebuie sa fiu sincera pentru ca ai cerut asta: Acum am intrat pentru prima oara pe blogul tau, datorita unui post al unui alte fete al carei blog il urmaresc, fiind atrasa de giveaway.
    Insa inainte de a face aceasta postare mi-am facut "datoria" si te-am adaugat in lista feedburnerului meu si am citit ultimele 10 postari. Cel mai mult m-a uimit postarea despre blogul Afrodita, blog pe care il urmaresc si mi se parea decent. Felicitari pentru curajul de a-ti expune patania.
    Cam atat!

    RăspundețiȘtergere
  12. te urmaresc prin GFC cu numele de Ada Make-up, pe Facebook cu numele de Andreea Mititelu, adresa mea de mail este mititelu_andreea@yahoo.com.
    Blog post: http://ada-make-up.blogspot.com/2011/04/first-giveaway-by-miuri-pensula-f80-de.html

    Raspuns: imi place blogul tau pentru ca abordezi cam toate subiectele posibile in materie de beauty, si imi place de tine ca esti foarte amuzanta si sincera, in comentarii mai ales:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Ieeei.Mey sincera sa fiu nu sunt prima data pe blogul tau.Im marea majoritate a vizitarii lui am intrat de la Madlen sau de la Antonia si mi-a placut de feicare data modul simplu pe care il abordezi in realizarea post-urilor,care te face sa fii foarte usor de citit,si asta e un maaaare plus.
    GFC:Maria
    Facebook:Maria Rodica Manea
    email:mey_mmr@yahoo.com
    am postat aici:http://sudessa.blogspot.com/2011/04/giveaway-chantal.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Prin GFC te urmaresc cu numele : Anya
    FB : Ana-Maria

    Raspuns : Intru pe blog pentru make-up related stuff , news , nails etc :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ah , my bad uitasem adresa de mail :)

    iviannya@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Salut:)Ce faain giveaway;;)
    Te urmaresc cu numele Freud, facebook:Fierascu Roxy, email: tic.tac23@yahoo.com, am postat despre giveaway aici:http://scarlet-tictac.blogspot.com/2011/04/review-sigma-flat-top-synthetic.html, de asemenea ti-am trimis si un mail, cu deschidere spre blogul meu.
    Imi place mult blogul tau, postarile in care ne vorbesti despre un anumit produs, imi place cum scrii si faptul ca punctezi lucrurile importante si folositoare.
    Te`am pupat!Succes>:d<

    RăspundețiȘtergere
  17. Hey!!!
    De cand visez si eu la pensula asta...
    La intrebarea ta pot sa raspund foarte simplu:postarile!!Intotdeauna citesc postarile care mi se par interesante...ma atrag ca un magnet :)

    Te urmaresc prin gfc cu numele Sweet Crazy Lollipop,iar pe FB tocmai am dat like cu numele Delia.
    Adresa de mail cu care te urmaresc este sweet_crazy_lollipop@yahoo.com

    Am postat despre giveaway aici:
    http://sweetcrazylollipop.blogspot.com/2011/04/giveaway-miuri.html

    Sper ca nu am omis nimic :)

    PS:Ca sa te inscrii in programul lor de afiliere si sa primesti minunatia ta,ai avut nevoie de Paypall?Si daca da...la ce banca ti-ai facut cardul?
    Ms mult!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. buna,numele GF :PreciousBoutique, nume de facebook: Cata Simplu,. Linkul postarii de p blog http://preciousboutiquee.blogspot.com/2011/04/giveaway-miuri.html
    Adresa mea de e-mail cu care m-am abonat :claudia4u_2006@yahoo.com
    Nu stiu de mult blogul tau intru pe el cand vad ceva interesant,gen NOTD care imi capteaza atentia :D

    RăspundețiȘtergere
  19. nu particip la giveaway pt ca astept sa primesc si eu o pensula de la ei..:)) te urmaresc pentru ca imi place ca esti la fel de zuza ca mine :)) na ca ti-am zis-o si pe asta..a da si pt ca nu ai net acasa :))nci eu nu am la buzau..si pt ca u're one of my best friends :D pupici

    RăspundețiȘtergere
  20. Congrats girlie! Ma bucur ca te-ai inscris in program, chiar e super :D. Mai ales ca-ti da posibilitatea sa aplici iar cand depasesti un prag :D. Eu astept sa depasesc 1500 si aplic pentru urmatorul kit :D.

    pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  21. Numele,GFC: miha.ela
    Numele,facebook: mihaela pojogu
    3.Adresa: mihaela.mihordea at gmail dot com
    4. Link-ul postarii, aici, giveaways II:
    http://arianasshop.blogspot.com/p/feedback-clienti.html
    5. Raspunsul la intrebarea "Ce te face sa revii pe blogul meu?":
    Miuri, eu iti stiu numele de cand ma urmaresti, insa abia acum ti-am descoperit blogul cu ocazia concursului. De obicei revin si comentez blogurile pe care le urmaresc, nu dau follow doar pt concursuri, insa se intampla sa citesc si sa nu am un cuvant de spus.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna!Te urmaresc cu numele de Adriana, prin GFC, pe facebook cu Adriana Cavaleru, iar adresa de mail este: adriana_cavaleru@yahoo.com.Iti urmaresc blogul din curiozitate, sunt o cititoare fidela si sunt interesata de noile aparitii, mai ales ca unele subiecte imi plac foarte mult.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  23. Hey . Am o o intrebare...tie in cat timp ti-a ajuns pensula? Si mie trebuie sa mi-o trimita si nu stiu unde o sa fiu atunci...si ce adresa sa dau :))
    MS:*

    RăspundețiȘtergere
  24. @SweetCrazyLollipop nu este nevoie de cont Paypal :)

    @Inimioara esti smechera, a??:))

    @Koko, thanks.. stiu de fiecare treapta.. dar eu mai am de mancat. La tine nici nu ma indoiesc ca imediat ajungi la 1500 :)

    @Miss Z mi-a ajuns in 7 zile la posta vamala. La alte persoane a ajuns si in 10. :*

    RăspundețiȘtergere
  25. I want, I want! Pensula asta pare minunata, m-am inscris si eu in program, dar voi primi alt produs.

    1. GFC: Sadie
    2. Facebook: Adina Mb
    3. mail: septembrie.joi@gmail.com
    4. http://septembriejoi.blogspot.com/2011/04/giveaways_19.html
    5. Imi place sa citesc review-uri si sa cumpar in cunostinta de cauza. Imi place si stilul tau de a scrie si astfel am inceput sa te urmaresc!

    RăspundețiȘtergere
  26. buna

    te urmaresc cu numele de sweet lory
    facebook: lory loredana
    e-mail: sweetyblue_1986@yahoo.com

    Am descoperit blogul tau acu ceva timp cautand rewiew-uri la un fond de ten. Mi-a placut postarea respectiva si de atunci am mai intrat sa vad noutatile :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna!
    GFC:Darkflayer
    Am postat aici giveaway-ul tau:http://darkflayer.blogspot.com/2011/04/giveaway-miuri.html
    E-mail:yssa_dark_angel@yahoo.com
    facebook:Issabell Vircan
    la inceput te-am vazut comentand pe la alte fete si am vrut de mult timp sa intru pe blogul tau,dar nu am intrat niciodata.Acum m-a adus concursul,sa fiui sincera pentru ca vreau sa incerc pensula.Cred ca o sa mai revin pentru ca imi palce cum scris si posturile tale sunt amuzante.

    RăspundețiȘtergere
  28. GFC: morphine
    Facebook: KKinga Kinga
    Mail: winnie_thebest (at)yahoo(punct)com
    Link: http://notdoctorhouse.blogspot.com/2011/04/quick-giveaway.html
    Raspuns: Blogul tau este f tineresc,imi place stilul,desi pana acum nu prea am comentat,am citit din umbra:) Nu stiu CE anume,pur si simplu,dau click pe un link,ajung pe un blog anume,citesc,imi place ceea ce vad,citesc mai mult,more,more,si revin!
    Cam atat:D
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  29. Hei>:D< superb giveaway:x chiar nu aveam nicio pensula pt fondul de ten, poate am noroc:D
    Gfc: bbs
    Facebook: Bibs bluemonoxide
    Mail: bluemonoxide(at)yahoo(dot)com
    Nu am blog din pacate:*
    Iar raspunsul la intrebare: deoarece ai propriul stil de a scrie, de a atrage cititorii; esti amuzanta, originala, si nu incerci sa fii altcineva decat tu. Iti doresc cat mai multi followeri si o primavara frumoasa>:D<

    RăspundețiȘtergere
  30. Despre pensula asta se vorbeste in toata blogosfera si tare mi-o doresc si eu, asa ca pana voi aplica si eu la programul de afiliere si pana voi fi aleasa (daca voi fi aleasa)voi participa la acest giveaway. So:
    1. GFC: Deamyworld
    2. Facebook: Dea Andreea
    3. E-mail: Deamyworld@gmail.com
    4. Postarea despre giveaway o gasesti aici: http://deamyworld.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-miuri.html
    5. De ce revin pe blogul tau? R: pai, habar n-am daca stii, dar tu ai fost prima care mi-a lasat un comment si mi-a urat bun venit atunci cand m-am hotarat sa fiu si eu activa in lumea blogosferei. De atunci mi-ai ramas simpatica si te tot "urmaresc" :)

    RăspundețiȘtergere
  31. 1.GFC: Oanna
    2.FB: Oana Marin
    3.Mail: oanna_mrrr@yahoo.com
    4.post: http://staredenestare.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-miuri.html (e prima data cand postez pe blog ceva din sfera beauty,make-up etc)
    5.Recunosc ca am ajuns pe blogul tau de pe forumul elle(mi-au sarit in ochi cuvintele "giveaway","sigma").Desi nu am citit inainte postarile tale, am recuperat acum.Imi place cum prezinti produsele,cu bune si rele.Si de la tine am aflat de "newspaper nails" pe care trebuie neaparat sa le incerc.
    Take care>:D<

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna. Super giveaway!
    1. GF: Anda
    2. FB: Anda Sova
    3. Mail: andasova[at]gmail[dot]com
    4. post: http://beautytestedbyme.blogspot.com/2011/04/sigma-giveaway-by-miuri.html
    5. Revin pe blogul tau pentru ca imi plac review-urile si tutorialele scrise de tine. Si da newspaper nails rulz :)

    RăspundețiȘtergere
  33. De cand visez la pensula asta! Sper sa am noroc de data asta. :)

    1. GFC name: Just_Me.
    2. FB: Ioana B...
    3. Mail: me.blogging10(at)gmail(dot)com
    4. Am postat aici: http://the-fashion-jewels.blogspot.com/2011/04/new-sigma-flat-top-synthetic-kabuki.html
    5. Inca nu am apucat sa iti citesc toate postarile din urma, dar imi place tare mult ca ai de toate pe blog, de la sampoane la creme, de la prime impresii la review-uri.:)
    Multumesc mult, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna, te urmaresc prin GFC sub numele Dima, iar pe Facebook - Freya Balder! Mail: dima_elena_nicoleta@yahoo.com
    Intru pe blogul tau cu mare placere, cand iau la rand mai multe bloguri de beauty pe care le am la bookmarks! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  35. Hey Miuri!
    Super giveaway!
    Eu am intrat in programul Sigma dar am mult mai putin foloweri si primesc pensula pt blending in varianta travel size. Imi doresc tare mult o pensula pentru fond de ten, mai ales ca am de gand luna aceasta sa imi cumpar fondul de ten Colorstay.
    1. Te urmaresc prin GFC cu numele Adelina Tomescu
    2. Pe facebook am dat like cu numele Adelina Tomescu
    3. Adresa mea de mail este tais379[at]yahoo[punct]com
    4. Am postat despre acest giveaway aici: http://adelinnasworld.blogspot.com/2011/04/un-alt-giveaway-sigma-de-la-miuri.html
    5. Ce ma face sa revin pe blog? Hmm...Am descoperit blogul tau pe blogul altei fete si atunci am salvat blogul tau ca semn de carte alaturi de alte pagini pe care le prefer si le vizitez aproape zilnic. Revin aici pentru ca imi place felul tau de a scrie, e primitor si imi place ca interactionezi cu cititoarele blogului, iar informatiile pe care le gasesc aici sunt foarte utile.
    Te pup si te invit si pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna!
    1. Te urmaresc prin GFC cu numele: Anka
    2. Pe facebook: Anka Similiu
    3. Mail: ankablog@yahoo.com
    4. Am scris despre giveaway aici: http://fashionbeautylifebyanka.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-miuri.html
    5. Revin pe blogul tau pentru ca imi plac review-urile si stilul tau de a scrie.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  37. buna
    te urmaresc cu numele εїз Li Li εїз
    am dat like cu numele: Liliana B.
    e-mail: lili_adder[at]yahoo[dot]com
    postul de pe blog: http://pulberedediamant.wordpress.com/2011/04/20/giveaway/
    eu tocmai ti-am descoperit blogul, dar mi se par interesante review-urile

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna:)
    te urmaresc prin GFC cu numele Dedeea iar aici am postat despre giveaway:
    http://dedeeasclothes.blogspot.com/2011/04/giveaway-part-3.html
    Am dat like pe facebook cu numele Iulia Hpyend
    email:adisor68@yahoo.com
    Review-urile imi plac foarte mult:)Esti subieciva si spui lucrurilor pe nume:x Me like it:x

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna!
    GFC: Matzzza`s profile.
    Fb: Adde Apostrophe
    http://matzzzza.blogspot.com/2011/04/giveaways-sigma.html
    E-mail: addddeee@yahoo.com
    Review-urile!! Clar!:))

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna ! Te urmaresc prin GFC cu numele de anaisa ,m-am abonat cu numele alinaoprea25@yahoo.com ,pe Facebook am dat like cu Alina Oprea .Te-am descoprerit relativ recent insa parerile tale imi plac si sunt bine punctate ,am gasit raspunsuri la intrebarile mele .

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna, te urmaresc prin gfc cu Roxy Ro, dat like pe fb cu Roxy Ro, mail carofeero@yahoo.com. Ce ma face sa revin pe blogul tau sunt review-urile la produse.

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna
    1.Te urmaresc prin GFC cu numele descude
    2.Te urmaresc pe facebook cu numele cimmone elly
    3.Adresa de mail cu care te urmaresc este ely_2ss@yahoo.com
    4.Link-ul catre postare este http://descude.blogspot.com/2011/04/giveaway-miuri.html
    5.Am descoperit blogul tau nu de foarte mult,dar ce am reusit sa citesc mi s-a parut foarte interesant si util pentru toata lumea
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  43. 1. m_m
    2. Mana Mariana
    3. cup_of.coffee@yahoo.com
    4. -
    5. E prima data cand intru pe blogul tau si am intrat de curiozitate (vazusem link in sidebar-ul altui blog). As reveni atunci cand am mai mult timp liber pentru a citi review-urile.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna :) Chiar imi doream un fond de ten Colorstay si imi puneam problema cum o sa-l aplic ;)) daca o sa am pensula asta, o sa fiu fericita ;))

    te urmaresc pe GFC cu numele ank_eliza_01, e-mail-ul cu care sunt abonata: ank818[at]yahoo[dot]com
    am dat like pe FB (nume: Ciubotariu Anca Eliza)

    intru pe blogul tau pentru ca mi-am salvat pagina intr-o aplicatie gen "semne de carte" unde am mai multe blog-uri si site-uri pe care intru constant :) Asa ca iau la rand blog-urile si citesc postarile noi :D

    RăspundețiȘtergere
  45. Hello,
    Te urmaresc cu Anca, like pe facebook am dat cu Arice InChains, adresa de mail ancabordeanu@yahoo.com
    Te urmaresc de putin timp(impropriu spus 'urmaresc', abia acum am clickuit optiunea, dar te aveam in bookmarks), de cand ai postat despre newspaper nails, pe care le tot port de atunci:D
    Si de-atunci tot intru sa vad ce review-uri mai faci.

    RăspundețiȘtergere
  46. hello!
    - GFC: Alexandra Stefan
    - facebook: Alexandra Stefan
    - email: julietalexy@gmail.com
    - raspunsul la intrebare: te-am descoperit prin 2010 si de atunci iti urmaresc toate postarile, imi place stilul tau de a face review'uri, de a aborda diferite lucruri :)

    RăspundețiȘtergere
  47. buna! felicitari pt giveaway! Chiar am nevoie de o pensula buna pt fond de ten :) O vreau!
    deci: te urmaresc pe blog cu numele de BMaryo;
    facebook:Birjovan Maria;
    Blog nu am :(
    Eu mereu sunt in cautare de blog-uri si de review-uri sincere si tolcmai ce te-am descoperit :) si imi place cum scrii,cum explici.cateodata intru si citesc din urma doar de plictiseala :)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  48. 1. GFC: s.o.n.b.b
    2. Facebook: Clujul Fara Flegme
    3. email: smth_old_new_borrowed_blue@yahoo.com
    4. LInk postare: http://cipendsic.blogspot.com/2011/04/sigma-flat-top-synthetic-kabuki-brush.html
    5. Revin pe blogul tau pentru ca este o sursa de informare, si imi place review-urile :D

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ,
    te urmaresc prin GFC (Camelia Andrasescu)
    I liked you on FB (Adriana Camelia Andrasescu-Scrieciu)
    Email : andrasescu.camelia@gmail.com
    Nu am blog dar am postat pe FB : http://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/118824241530744
    Cel mai mult pe blogul tau imi plac review-urile, pentru ca am ocazia sa aflu multe lucruri despre anumite produse.

    RăspundețiȘtergere
  50. buna!
    1- GFC: Anamaria
    2- Facebook: Ana Maria
    3- email: ana_maria4a@yahoo.com
    4- nu am blog dar am postat aici http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1807093147
    5- revin pe blogultau din curiozitatea de a vedea ce ai mai postat( am mai multe bloguri pe care intru aproape zilnic).
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  51. Hi,
    Enter me!
    I'm a follower via GFC:coentros
    Email: coentros.azuis (at)gmail(dot)com
    Facebook:Lara Silva
    Posted on facebook:http://www.facebook.com/lara.silva1
    Youtube: coentrosazuis
    Twitter: @coentrosazuis
    Tweeted: http://twitter.com/#!/coentrosazuis
    I`d love to se make up tutorials and reviews on new products!
    Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna,
    GFC: Yry
    FB: Irina Ulesan
    E-mail: irina_ulesan@yahoo.com
    Postare fb: http://www.facebook.com/profile.php?id=523225361
    De ce revin? Nu stiu sa-ti spun pentru ca e prima data cand te descopar, peste cateva zile voi stii sa-ti dau un raspuns mai amplu, dar in general pot spune ca pe celelalte blog-uri intru pt noutati, pt ca am timp liber cateodata si decat sa-l irosesc pe vreo manea mai bine imi delectez privirea cu ceva frumos, pt ca.... pt ca... :)

    RăspundețiȘtergere
  53. buna.
    gfc andreeabacau
    fb:Yady Deea
    email:yadydeea_puss@yahoo.com
    am postat p blog http://andreeabacau.blogspot.com/2011/04/giveaway-by-miuri.html
    imi plac review-urile tale,imi place sa fiu informata

    RăspundețiȘtergere
  54. Hey ! Aveam impresia k m-am inscris la giveaway-ul tau, dar intraND pe la tine pe blog am observat apoi ca nu. Nu prea aplic fdt de ten cu pensula tocmai pentru ca nu am agsit una asa buna si mi se pare ca intind mai bine cu degetele sau buretel. Pensula asta pare tentanta :D
    Gfc: Ale♥
    Fb: Alexandra Vasile
    E-mail: alexandra_v11@yahoo.com
    Am postat aici http://ale-fashion-xo.blogspot.com/2011/04/giveaway-miuri.html.
    Imi place cum scrii de asta revin :) iar ideea cu unghile cu modelul ziar mi s-a parut chiar tare. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  55. Olá,
    I always like seeing reviesw on perfumes...
    GFC:almerinda
    Email:cheirotalco@gmail.com
    Facebook: moi Almerinda
    Link post no facebook: http://www.facebook.com/?ref=home#!/almerinda.moi
    Youtube: cheirotalco
    Twitter: @cheirotalco
    Tweeted: http://twitter.com/#!/cheirotalco
    Bj!

    RăspundețiȘtergere
  56. Hy there!
    1.GFC: Dana Butnaru
    2.Facebook: Dana Butnaru
    3.Adresa de e-mail: butnarunicoletadaniela@yahoo.com
    5.Revin pe blogul tau pentru review-urile tale:)
    Have a nice day!

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna!
    1. GFC: Mad@
    2. Facebook: Madalina Alexandra Vicol
    3. Email: mada_3187@yahoo.com
    4. Postare Blog: http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html
    5. Raspuns: Ce ma face sa revin? Pai review-urile :D
    Te-am descoperit in urma comentariilor lasate pe blogul meu sau altor blogherite si m-au atras review-urile care le faci, modul in care scrii.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna!
    1.Nume GFC: Bia'a
    2.Facebook: Bianca Matei
    3.Adresa de e-mail: biasaysno@yahoo.com
    4.Link-ul postarii: http://biasaysmakeup.blogspot.com/2011/04/sunny-giveaways.html
    5.Imi plac review'urile tale(foarte detaliate),felul in care scrii si sinceritatea ta.
    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna!

    GFC: Sense
    Facebook: Florina Cristina
    Mail: flori88@gmail.com
    Blog: http://sensetpl.blogspot.com/2011/04/giveaway-sigma_30.html

    Raspuns: Sincer, am descoperit blogul tau pe un alt blog unde era un post despre giveaway-ul organizat de tine. Nu cred ca sunt singura in aceasta situatie. Voi reveni insa pe blogul tau pentru ca imi plac reviewurile pe care le faci: detaliate, cu multe poze si sincere. Imi place la nebunie sa vad poze reale cu produse, cum le folosesti etc. Ai o colectie impresionanta de oje ;)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  60. 1. GFC: Alexandra Doremi
    2. Facebook: Alexandra Doremi
    3. Mail: doremi_d@yahoo.com
    Urmaresc blogul tau de ceva timp si imi place ca gasesc chestii inedite, cum ar fi postarea cu fondul de ten Revlon cu pompita.

    RăspundețiȘtergere
  61. 1. andrewtza_luv
    2 andreea tudor
    3. andrewtza_89@yahoo.com
    4, http://shoeper-women.blogspot.com/2011/05/giveaway.html
    5, revin pe nlog pt ca te am la blogroll si vad cand ai postat ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  62. Te urmaresc cu numele cristinamar. Am dat like pe Facebook cu numele Cristina Dragnea. Te urmaresc prin mail cristinamar8@gmail.com
    Am postat despre giveaway aici : http://cufarul-cu-de-toate.blogspot.com/2011/05/giveaway-sigma-de-la-miuri.html
    Urmaresc multe bloguri de beauty, printre care si pe tine. Dintre ultimele posturi mi-a placut mult, cel cu unghiutele.

    RăspundețiȘtergere
  63. Te uramresc cu numele Alexandra Clepsa si pe facebook si GFC.
    email: copqillu [at] yahoo [dot] com
    Eu am aflat de blogul tau de pe un alt blog pe care-l uramresc si este prima data cand il vad.

    RăspundețiȘtergere
  64. Hey! :*
    GFC: Madutza.
    Facebook: Marin Elena.
    E-mail: sweetest1med33a[at]yahoo[dot]com.
    Revin pe blogul tau pentru ca-mi place sa citesc review-uri sincere la produse accesibile, condimentate cu umor :) De asemenea, eram extaziata cand ne-ai impartasit despre newspaper nails! :)
    Multumim pentru sansa, la cat mai multi cititori fideli! :*

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna!
    GFC: ana
    Facebook Ana Maria Dinca
    Email me_anytza@yahoo.com
    Revin pe blogul tau din curiozitatea de a vedea ce ai mai postat, am mai multe bloguri pe care intru aproape zilnic si imi face mare placere sa le urmaresc. Cel mai mult imi plac review-urile.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna:)
    GFC: sunshine
    E-mail: lavy9_angel_ashhh@yahoo.com
    Am postat aici despre giveaway:
    http://sunshinestar9.blogspot.com/2011/04/giveaways.html
    FB:BynNa BeIb
    Pe blog-ul tau revin cand vad ca ai o postare noua;de obicei,titlul postarii ma face sa dau click.Titlul si o imagine eventual.Daca mi se par intereseante,intru;daca nu,nu:D.
    Te pup si multumesc pt sansa:*

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna!
    GFC: nymph3l0s
    fb: Irina Ira
    E-mail: nymph3l0s@yahoo.com
    Revin pe blogul tau pt. ca imi plac review-urile pe care le faci, modul in care scrii si pt. ca ne spui mereu ce giveaway-uri se mai organizeaza :p
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  68. hey!e prima oara cand intru pe blog-ul tau datorita giveaway-ului .Am vazut pe blog-ul beutybyjules ca organizezi un giveaway si am zis sa ma bag.intre timp am citit si postarile tale (ca nu ma abonez eu asa una,doua) si mi-au placut.De aceea am dat si follow prin GFC si m-am abonat si la newsletter.
    GFC:Diana
    FB:Iancu Diana
    e-mail : chayennik@Yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Hello!
    E prima data cand las un comment aici insa nu e prima data cand intru...
    GFC: ilda76
    FB: Ilie Ioana-Felicia
    E-mail: ilieioanafelicia@yahoo.com
    Si raspunsul la intrebare: nu mai stiu daca ti-am descoperit blogul prin intermediul unor blog-roll-uri sau de pe forumul elle unde postezi! Am intrat pentru a citi fiind atrasa de denumirea blogului si de titlurile articolelor!Agreez stilul personal in care scrii si ma intereseaza in special review-urile! Mai apreciez si faptul ca scrii cu consecventa si constiinciozitate, nu uiti sa le dai cititorilor ceea ce asteapta de la tine!
    Keep up the good work!:)

    RăspundețiȘtergere
  70. buna! te urmaresc prin GFC cu numele andreea, pe FB-andreea adam, e-mail:andreea.alina.adam@gmail.com si link-ul catre postarea de pe blogul meu: http://umbraspiridusului.blogspot.com/2011/05/sigma-flat-top-synthetic-kabuki-brush.html
    am foarte multe bloguri de beauty pe care intru constant si printre ele, se numara si al tau. suna banal, dar revin pt ca aflu lucruri noi si interesante.

    RăspundețiȘtergere
  71. 1. GFC : alex517fm
    2. Facebook : Alex Alexandra
    3. mail: alex517fm@yahoo.com
    4. nu am blog :(
    5. Citesc bloguri de beauty tips, make-up etc de cateva saptamani, intru pe toate pe care le gasesc si revin pt postari noi dar si pt cele mai vechi :D. Nu am citit inca toate articolele pe care le-ai postat, dar cele pe care le-am citit mi s-au parut interesante si m-au facut sa revin :)

    RăspundețiȘtergere
  72. Bună,
    1.te urmaresc prin GFC cu numele de :loredanadurla
    2.am dat like paginii de Facebook cu numele de Durlă Loredana-Cristiana
    3.mail:loredanadurla@yahoo.com
    4.nu am blog...
    5.este prima data cand iti accesez blogul..ca o prima impresie imi place ff mult designul ( ai un blog simplu si la obiect , ca sa zik asa)...dupa cum am observat vad k abordezi diferite teme...cu siguranta voi reveni pe blogul tau...poop

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna,
    1. te urmaresc prin GFC cu numele roxxy
    2. am dat like cu numele neamtiu roxana
    3 e-mail: roxxy_bogdy@yahoo.com
    4. nu am blog
    5. te urmaresc pentru ca'pe blogul tau am gasit mai multe domenii: machiaj, unghii, review-uri , beauty-tips

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna mirela:D
    1. te urmaresc prin GFC cu Roxana Roks
    2. am dat like paginii de facebook cu Roxana Lebada:D
    3. e-mail: rooxie_rocks@yahoo.com
    4. nu am blog
    5. intru pe blogul tau in fiecare zi de cand l-ai facut:D..invat multe din postarile tale:)
    te pupacesc:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  75. GFC hello.kittybitch
    FB Cristina Popescu
    Mail hello.kittybitch@yahoo.com
    Nu am blog
    Intru de obicei cand nu am cu ce sa-mi ocup timpul si pentru ca imi plac postarile.

    RăspundețiȘtergere
  76. O vreau..numai cand vad Sigma mi se dilata pupilele:))!Te urmaresc cu numele Don't wanna See,adresa de e-mail supradoza_de_nebunie96@yahoo.com .Pe facebook ma numesc Deea Deyuu si am dat distribute,insa nu ma descurc cu link-urile...:|Sa fiu sincera,e prima data cand intru pe blog-ul tau,insa o sa dau subscribe.Imi place,si blogul si atitudinea ta fata de diverse.Cu siguranta voi reveni,si nu doar sa fiu prezenta,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  77. 1. GFC:lemonadarosa
    2.facebook:joana silva
    3.email:lemonadarosa@gmail.com
    4. no blog
    5. Answer:your great reviews

    RăspundețiȘtergere
  78. Sper sa am si eu noroc sa castig pensula asta la un giveaway, am participat la atateaaaa :)) Si sper sa fie la al tau :p
    GFC : dragomirioana85
    facebook : freya balder
    email :dragomirioana85@yahoo.com
    Si... intru pe blogul tau fiindca imi plac reviewurile tale subiective, si sunt curioasa ce-ai mai testat!
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  79. Hi,
    1. follower:coentros
    2.facebook:squirl beaver
    3.email:coentros.azuis@gmail.com
    4.post on blog:http://coentroazul.blogspot.com/
    5. Answer-your collections of nail polishes ;)
    Kiss.

    RăspundețiȘtergere
  80. Hey!
    Imi iau si eu inima in dinti si particip. :)
    Te urmaresc prin GFC cu Dia.
    Pe facebook cu Diana Dancu.
    Prin email cu d89diana yahoo com.
    Blog nu am din pacate, ca as fi postat cu mare placere.

    Vizitez regulat blogul tau pentru ca imi place sa aflu parerea ta despre produse, ma ajuta sa-mi fac mai usor pareri, mi-a placut mult postarea cu newspaper nails si daca nu o vedeam la tine nu imi trecea prin cap de ideea asta. Am incercat si eu, dar am ramas dezamagita ca nu mi-a iesit. :( Imi place faptul ca tii la cititoarele tale si le pui la curent cu giveaway-urile din blogosfera, personal, multe dintre ele nu le-as fi aflat daca nu te urmaream. :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  81. Nu stiu daca ma pot califica pentru pensula pentruca nu stiu ce este GFK sau GFC.Nu ma descurc cu calculatorul asa ca nu am nici blog,ci doar pagina de Facebook cu numele Mariana Faur.
    Te urmaresc cu numele de mariana,te citesc si te cunosc de pe Elle.
    Imi place sa revin aici deoarece gasesc pareri sincere si eu iubesc mult aceasta calitate indiferent de cine o poseda.Imi place mult atitudinea ta corecta fata de multe lucruri.
    Urez din tot sufletul mult succes ,castigatoarei ,indiferent cine ar fi
    Adresa mea de mail:faur_mariana65@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  82. 1. Adina Helen Florescu
    2. Adina Helen Florescu
    3. adina_helen_florescu@yahoo.com
    4. http://littled.mug.ro/?p=2056
    5. Imi place modul in care realizazi postarile (mi se par relaxante, fun si interesante). De asemena, am avut ocazia sa aflu lucruri noi (ex. newspaper nails).

    Succes tuturor si multumim pentru oportunitate! :*

    RăspundețiȘtergere
  83. gfc:outta_my.head
    fb:claudia claudiaa
    e-mail:outta_my.head@yahoo.com
    ce ma face sa revin pe blog? simplu. postarile tale. te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna.FB:Vuculescu Iemima.ardeleaniemima@yahoo.com,super blog,interesant,revin pe blog sa verific cand postezi ceva nou!

    RăspundețiȘtergere
  85. Hello!
    1. Sihaya's World
    2. Jully Bucovanu
    3. lov3ly.sihaya@yahoo.com
    4. http://sihayaslovelyworld.blogspot.com/2011/05/giveaway-uri-sigma.html
    5. Revin pe blogul tau pentru informatiile pe care ni le transmiti si pentru felul in care le transmiti, foarte relaxant si interesant :)

    RăspundețiȘtergere
  86. 1. lore_inside2007
    2.Loredana Lore
    3.lore_inside2007@yahoo.com
    4. nu am blog
    5. Tips and tricks,review...super utile

    RăspundețiȘtergere
  87. elena_dulcik200610 mai 2011 la 17:01

    Buna!
    1-GFC- elena_dulcik2006
    2-Fb- Hutu Elena
    3-E-mail- elena_dulcik2006@yahoo.com
    4-Postare- http://all-thats-fabulous.blogspot.com/2011/05/win-f80-sigma-brush.html
    5- Ce imi place cel mai tare la blogul tau este sinceritatea cu care scrii,ai pareri foarte bine formulate si justificate,totul este scris intr-o maniera f profi!
    6- Te pup

    RăspundețiȘtergere
  88. buna!
    te urmaresc prin gfc cu numele emo_kid_yoo
    fb: Di Ana
    e-mail: sweet_like.a_lemon@yahoo.com
    Am scris aici : http://piscot-cu-ciocolata.blogspot.com/
    Ca sa fiu sincera, acum cateva minute am intrat.Am vazut pe blogul altei fete postarea despre giveaway si eram foarte curioasa sa vad despre ce e vorba pe acest blo. Am ramas placut surprinsa de NOTD, le ador. :)
    Te pup! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  89. GFC: Cris
    Facebook: Cristina Popovici
    Email: neith4u at yahoo dot com
    Link: - (nu am blog)
    Am revenit pentru review-uri ( mi se par sincere nu bla bla bla-uri)

    RăspundețiȘtergere
  90. Hola
    forgot to post..
    Link posted faceb: http://www.facebook.com/?ref=home#!/meujoana.silva
    Kiss

    RăspundețiȘtergere
  91. Alexandra Andrei11 mai 2011 la 23:44

    GFC: Alexandra Andrei
    Email: alex_sup3rgirl AT yahoo DOT com
    Facebook: Alexandra Andrei
    N-am blog :|
    Revin doar pentru lotiuni tonice, demachiante, ape termale, lotiuni micelare si orice nume ar purta.

    RăspundețiȘtergere
  92. Hola!Twitted:http://twitter.com/#!/eunicetwits/status/68421119497084928
    GFC:e
    Following on twitter: @eunicetwits
    Email:euniceesteves(at)hotmail(dot)com
    Facebook:eunice esteves
    Big Kiss

    RăspundețiȘtergere
  93. And i love to see your favorite products for hair and body!

    RăspundețiȘtergere
  94. 1. GFC:cristina
    2. facebook:moldovan cristina
    3.Adresa de e-mail:moldo_criss@yahoo.com
    4. Link-ul postarii:http://doarunsuflet.blogspot.com/2011/05/giveaway_12.html
    5. Revin pe blogul tau pt review-urile facute de tine.

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna,
    GFC:Georgiana Mirela
    Facebook: Georgiana Mirela
    Email: georgiana_myrela@yahoo.com
    Iti citesc blogul de cand am gasit postarea cu modelul de manichiura cu ziarul.Atunci am citit destul de multe postari pentru ca ma interesau si iti adaugasem blogul in bookmarks ca sa il gasesc mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  96. 1. Numele cu care ma urmariti prin GFC:cristina
    2.Numele cu care ma urmariti pe facebook:moldovan cristina
    3.Adresa de e-mail:moldo_criss@yahoo.com
    4. Link-ul postarii:http://doarunsuflet.blogspot.com/2011/05/giveaway_12.html
    5. review-urile ma fac sa revin pe blogul tau
    Ii a doua oara cand ma scriu,m-am uitat dupa comentariul meu si nu l-am gasit..probabil s-a pierdut din cauza problemelor cu blogspotul..

    RăspundețiȘtergere
  97. GFC: Gramu Daniela (desi cateodata apare DanaMakeup din cauza blogului)
    Facebook : gramu Daniela
    mail : gramudaniela@gmail.com
    link: http://danamakeup.blogspot.com/2011/05/machiaj-sephora-be-star.html

    Ai devenit fallower al blogului meu asa k am facut si eu la fel. Asta nu s-a intamplat de mult, asa ca inca te descupar :)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM