Despre produsele Iwostin din gama Solecrin

by - duminică, iunie 26, 2011

Buna fetelor!


Sigur stiti de campania celor de la Iwostin de constientizare a riscurilor expunerii la soare :) Va mentionasem ca trebuie sa primesc de la ei 3 produse si am avut ocazia perfecta sa le testez :)



Si sa le luam pe rand...

Lotiune cu protectie solara rezistenta la apa SPF 50+

Asa cum m-am asteptat, aceasta lotiune e ceva mai grasa si intra mai greu in piele. De protectie nu am ce sa comentez.. protejeaza foarte bine. Cat despre rezistenta la apa.. nici asta nu stiu ce sa zic pentru ca eu cum ies din apa ma dau iar cu crema.. nu fac experimente de genul.. desi, la cat e de grasa formula, s-ar putea sa nu se duca asa repede daca te balacesti un pic. Bine, eu nici nu stiu sa inot.. deci va imaginati :))

Spray cu protectie solara rezistent la apa SPF 30+

Asta a devenit PREFERATUL MEU. Da, ati citit bine :) E mult mai usor de aplicat, datorita faptului ca e spray, are o consistenta mai light, intra repede in piele si lasa un aspect asa dewy.. un glow sanatos, ca sa-i spun asa. De asemenea, nu am testat rezistenta la apa, dar imi place mult cum se comporta pe piele. Iarasi, in ceea ce priveste protectia, nu am nimic de comentat :)

Ser normalizator dupa plaja pentru fata

Un produs de la care nu m-am asteptat la prea multe, insa mi-a placut. Are o consistenta mai groasa, insa dupa aplicare devine mat pe ten. Apoi, cam dupa o ora, incepe sa revina sebumul, insa cred ca acest lucru e din cauza tenului meu si nu din cauza serului. Ceea ce imi place cel mai mult la el este faptul ca uniformizeaza culoarea tenului. Eu capatasem un aspect neuniform al bronzului pe ten, iar acest ser a "normalizat" totul :) Dar cel si cel mai mult imi place ideea ca incetineste procesul de imbatranire al pielii. Nu, nu am observat asa in niciun caz.. dar imi place ideea :)

Voi le-ati incercat? Ce v-a placut? Ce nu v-a placut?
Va pup!

You May Also Like

18 comentarii

  1. eu in perioada cand le-am primit ma dusesem la mama sa am grija de pet-urile ei si le-am uitat acolo :/  acum ca suntem certate nu stiu cum sa fac sa le iau inapoi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vroiam sa incerc produsele Iwostin
    de plaja si as vrea un spray cu fps 50..insa sunt curioasa daca te mai bronzezi cu fps asa mare...

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru review-ul acesta...m-ai convins sa imi iau si eu spray-ul,dar stii cumva preturile lor?  :D
    Pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. si la mine tot sprayul e in top:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!Tu ai folosit spray-ul si pentru fata asa zi cu zi?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am mers la plaja dupa 4 si nu am mai simtit intensificare a bronzului ca sa fiu sincera.. dar poate mi se pare

    RăspundețiȘtergere
  7. I know:)) trece vara si eu nu apuc sa le folosesc :D

    RăspundețiȘtergere
  8. hey, preturile se invart in jurul a 30 lei :) asta am gasit online..

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda,m-ai convins,ma duc sa-mi cumpar si eu serul:). Nu am nevoie de protectia asa mare,prin urmare restul nu-mi fac cu ochiul...insa serul TREBUIE  sa-l am:D. Ms pt pont,te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. inca nu am incercat nimic de la ei, ma tenteaza cel cu protectie 50, pentru ca imi apar pete pe fata de la expunerea la soare...vad ca cel de la Avene 50+ nu m-a ajutat precum m-am asteptat...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici eu nu le-am incercat,insa vad ca sunt foarte laudate,in momentul in care o sa plec in concediu cu siguranta imi voi lua crema cu spf 50 ..multumim pt review:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. e super super, anul asta o luam de la capat :)

    RăspundețiȘtergere
  13. hmm, credeam ca tot ce are 50+ e bun..

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM