Dușuri parfumate!

by - joi, noiembrie 10, 2011

Cărei femei nu-i plac parfumurile?
Normal, întrebare retorică! N-am auzit și nici nu cred c-o să aud vreodată o femeie spunând că are destule parfumuri și că nu-i mai trebuiesc și altele :)) Ba mai mult, industria cosmetică s-a mobilizat și s-a conformat dorințelor noastre, astfel că în prezent ne bucurăm de loțiuni de corp cu aroma parfumului preferat, geluri de duș, săpunuri handmade!

Testez de câteva săptămâni noile săpunuri handmade cu aromă de parfum de la Cristinne Cosmetics, iar cele pentru care am optat sunt: Rush to și Light Blues, corespondentele pentru Gucci Rush 2 și D&G Light Blue. Bineînțeles, de când le testez, dușurile sunt mai parfumate, iar baia mea miroase frumos zi de zi.


Dacă e să mă întrebați, eu zic că săpunurile se aseamănă destul de bine cu parfumurile originale. Iar Rush To e preferatul meu.. Subtil, feminin și plăcut. Light Blues e ceva mai fresh, însă e plăcut și potrivit pentru dușurile de dimineață. Vei începe ziua mai energic, promit!

La început am fost reticentă în legătură cu persistența parfumului, însă m-am bucurat să aflu că mi-au dat peste nas. La propriu :)) Parfumul persistă pe piele câteva ore după duș, lucru care nu mă poate face mai fericită. Am geluri de duș în arome delicioase, dar care nu persistă în niciun fel după ce ies de la duș, iar asta e.. bineînțeles, dezamăgitor.

Îmi place că fac o spumă catifelată și densă, curăță eficient pielea și nu mi-o usucă. Recunosc că nu m-am confruntat niciodată cu piele uscată pe corp, iar acest lucru ar putea fi neconcludent, însă e bine să aveți și asta în vedere. Unde mai pui că și baia e foarte parfumată datorită lor? Parfumul e destul de puternic pentru a trece de ambalaj, iar dacă ai o baie mică, la fel ca a mea.. e o încântare :)

Din punct de vedere al ingredientelor, lista include ingrediente bune și foarte bune, dar și 2 iritanți, precum și coloranți care nu sunt considerați a fi dăunători dacă sunt folosiți în cosmetică.


Eu sunt foarte mulțumită de ele și mi s-a făcut poftă și de alte arome și cred că le voi lua la rând, ca să-mi pot stabili preferatele :)) Se completează perfect cu parfumurile și persistă multe ore după duș. În plus au și prețuri speciale de lansare - doar 10,50 lei pe 100 gr produs.

Acum vă las pentru că am treabă.. trebuie să răsfoiesc catalogul să văd ce mă mai atrage :)

Vă tentează săpunurile cu arome de parfumuri celebre? Pe mine m-au cucerit!

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

14 comentarii

  1. foarte interesant. Am rasfoit catalogul si sa stii ca ma tenteaza si pe mine vreo 2. Desi cred ca daca gaseam ceva cu miros ca si Armani Diamonds imi si comandam :)) cat de bine miroase parfumelul ala... 8->

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare!! Acum ma uit sa vad daca au Moschino Hippie Fizz:D :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Light Blue e printre preferatele mele, ma gandesc ca e super fain sa il am concentrat intr-un sapun :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am o crema de corp Gucci Rush 2  si miroase demential. M-ai facut curioasa cu sapunul. 

    RăspundețiȘtergere
  5. le vreau si eu....sunt curioasa ce mirosuri mai au .. intru mintenash sa vad ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am rasfoit si eu catalogul ieri.  Sapunurile arata tare apetisant :) Care de care mai frumos. daca tu zici ca sunt si bune, se merita investitia.

    RăspundețiȘtergere
  7. L-a avut al meu iubi, bineinteles in varianta for men si chiar mirosea demential :)

    RăspundețiȘtergere
  8. nu cred ca au foarte multe arome :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt bune, si nici nu costa mult :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-am luat si eu un sapun cu parfum mai demult de pe aoro.ro dar nu mai stiu cum se numeste. cred ca este o idee buna,poate o sa le incerc si pe acestea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu le-am incercat pe acelea, dar ar trebui sa dai o sansa acestora :) te pup

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM