Experiența mea cu Keratina lichidă Anian

by - miercuri, noiembrie 23, 2011

După 2 luni de utilizare, astăzi vreau să vă scriu despre Keratina lichidă Anian, precum și despre Balsamul bifazic pentru păr vopsit, comercializate la noi de către cei de la Triodeluxe.ro.


Detaliile complete despre Keratina lichidă le puteți citi aici. Ce promite să facă acest produs?

  • previne și combate căderea părului
  • reface părul deteriorat
  • previne și combate mătreața

Din punctul meu de vedere, Keratina lichidă a devenit un must have pentru mine. Însă, dacă nu o folosești ca la carte, nu vei vedea nicio schimbare. Mi s-a întâmplat o singură dată să am părul îmbâcsit de la acest produs și am luat măsuri. Astfel, după duș, îmi înfășor părul într-un prosop pentru a absorbi o parte din apă apoi pulverizez abundent cu Keratină lichidă. După asta, puteți opta fie pentru foehn, fie pentru placă. Eu am utilizat mai des placa pentru că îmi îndrept des părul.

Rezultatul? Părul meu s-a dublat în volum, a căpătat mai multă strălucire și are un aspect mai sănătos. În plus, părul meu se îngrașă mai greu de când folosesc keratina. Aș îndrăzni chiar să spun că nu mai este nevoie de un produs separat de protecție termică. Keratina ia locul termoprotectorului și aduce alte beneficii în plus. 
În ceea ce privește beneficiile afirmate de către producător, nu am observat schimbări mari în problema căderii părului. Într-adevăr, am simțit o foarte ușoară atenuare, însă nu una notabilă. Cu mătreața nu prea mai am probleme de vreo jumătate de an, așa că nu mă pot pronunța în privința asta. În ceea ce privește refacerea firului de păr, keratina ajută părul, mai repară pe ici, pe colo, însă unui păr intens deteriorat nu cred că-i poate face față. Dacă la început nu puteam ieși din casă fără să-mi îndrept părul cu placa, acum pot ieși și fără să o folosesc. 

Un singur lucru nu-mi place la keratina lichidă - faptul că nu se poate folosi pe părul uscat. N-ar face decât să-l îmbâcsească, însă ne adaptăm după condiții :)



Dacă e să vorbim despre ingrediente, lista conține ingrediente bune, foarte bune, precum și câteva neutre. Unul singur nu e ok, și anume alcoolul, care este iritant. Recunosc că nu m-am confruntat cu nicio problemă din cauza asta, dar e bine de știut.

Ca și concluzie, recomand Keratina lichidă Anian cu toată încrederea. În plus ține loc și de termoprotector. Îl recomand mai ales fetelor cu părul rar, cu fir subțir. Chiar dublează volumul părului! Însă dacă doriți o reparare completă a firului de păr, nu vă puteți baza doar pe acest produs. Trebuie să-i veniți în ajutor cu alte produse speciale pentru păr deteriorat și cu măști homemade.

Despre Balsamul bifazic pentru păr vopsit nu pot spune prea multe lucruri. Gândirea mea analitică mă obligă să iau în calcul mai mulți factori și din cauza asta nu pot spune că face exact ce promite. Și spun asta în sensul că pentru a vedea exact ceea ce promite ar trebui să folosesc o anumită vopsea, fără a folosi produsul, iar apoi, pentru a face o diferență, ar trebui să mă vopsesc cu aceeași vopsea și apoi să folosesc bifazicul pentru a-i observa efectele. Cum la mine nu a fost cazul, pot spune doar că e o plăcere să folosesc acest bifazic pentru faptul că îmi hidratează vârfurile uscate, dă o strălucire plăcută părului, precum și un parfum discret.

La ambele produse îmi place că, deși le folosesc abundent, se consumă foarte greu. La bifazicul pentru păr vopsit aș avea de reproșat sprițerul. Mecanismul nu e asemănător celui de la keratina lichidă, adică un sprițer obișnuit. Acesta nu pulverizează uniform, ci mai mult ca un mic jet. Este enervant pentru mine, dar m-am obișnuit.. normal :))

Lista de ingrediente include ingrediente bune, neutre și rele. Partea bună e că cele dăunătoare sunt în cantități mici, deci nu există riscuri.

Ca și concluzie, recomand balsamul bifazic pentru păr vopsit ca și adjuvant în îngrijirea părului, însă nu mă pot pronunța în menținerea culorii părului pe o perioadă mai lungă.

Voi ați folosit keratina lichidă? Dar bifazicul pentru păr vopsit? Care sunt părerile voastre?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

41 comentarii

  1. Am folosit si eu astazi a doua oara keratina. Inca nu imi dau seama de nimic. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit atatea lucruri despre keratina asta ca parca ma ispiteste si pe mine. cum stai cu culoarea parului? a iesit vreun pic? si folosesti sampon pentru par vopsit?

    RăspundețiȘtergere
  3. m-ati convins ! am citit atatea review-uri bune despre keratina ,incat luna viitoare este pe lista mea ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand folosesti placa cu keratina il lasi sa se usuce sau o folosesti pe el ud??

    RăspundețiȘtergere
  5. "unui păr intens deteriorat nu cred că-i poate face față"
    La aceasta fraza va raspunde producatorul in prima propozitie din explicatiile Keratinei Lichide:
    "Conţine
    ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o
    intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat."
    Dumneavoastra folositi placa. Nici noi si nici producatorul nu
    recomandam acest lucru. Pe timpul tratamentului cu keratina nu recomandam utilizarea a nici unui tratament care duce la deteriorarea parului : vopsire, indreptare etc. Recomandam utilizarea tratamentului cu keratina cel putin 4-5 saptamani dupa care se poate alterna cu un tratament bifazic. Aceasta keratina nu este pentru indreptat parul cu placa!!! Da, ajuta sa nu deterioreze placa firul de par, dar atunci nu mai poate da randament tratamentul.
    Pentru par vopsit exista si Samponul Repair & Protect care mentine culoarea. Samponul Smooth and Silky este pentru volum.

    In premiera va dezvalui ca dupa 1 Decembrie pregatim noi produse pentru par si un nou gel de dus Zero. (Zero parabeni, Zero Coloranti). Produsele vor fi afisate in urmatoarele zile.
    O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Keratina e pe lista de cumparaturi din decembrie, abia astept s-o am :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ciudat.. la mine s-a vazut din prima: super volum!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai culoarea a ramas cam la fel.. mai mult vad ca nu s-a faduit.. Nu folosesc un sampon anume pt par vopsit.. sincer, am impresia ca un astfel de sampon nici nu face nimic.. Tu ai folosit astfel de sampoane? Ti-au placut?  te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. de obicei il usuc cu foehnul pana e zvantat bine si apoi cu placa :) stai linistita, nu-s asa nebuna sa pun placa pe parul ud :) tehnica asta am furat-o de la Aurora Toma :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate nu am folosit eu cum trebuie produsul. Tu iti stergi parul bine cu prosopul inainte sa te dai cu keratina?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nebunoo ;)) pai ai zis ca o folosesti fie cu foehnul fie placa si am crezut ca o aplici asa pe el umed si functioneaza. :D

    Eu am impresia ca daca folosesc si foehnul si plasa se cam usuca. De asta am si lasat keratina o perioada. Dar revin la ea pentru ca mi-a placut mult cum imi facea parul fin :X

    RăspundețiȘtergere
  12. pai sa stii ca problema mea de cele mai multe ori e ca eu cred ca omul intelege ce vreau eu sa zic :))) in general il tin si asa pana se zvanta, apoi bag placa..dar pe ud, no no

    RăspundețiȘtergere
  13. da.. eu il tin vreo 10 -15 minute in prosop, apoi dau cu keratina..

    RăspundețiȘtergere
  14. cred ca o sa imi iau si eu, a inceput sa mi se ingrase parul inca de a 2a zi:(

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai  mult ca niciodata in ceea ce priveste keratina, datorita tie, sunt foarte  curioasa, dar din pacate stocul de este epuizat  :(

    RăspundețiȘtergere
  16. sper sa ai si tu rezultatele mele :) :*

    RăspundețiȘtergere
  17. am vazut, Claudia.. pesemne ca s-a cumparat mult :) Dar am inteles ca din decembrie vor actualiza stocul. Eu am vazut keratina lichida si la Byphasse in DM si o s-o incerc si pe aceea sa vad daca exista diferente :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  18. e bine ca m-ai ajutat sa ma hotarasc referitor la keratina ;) o vleau 

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu le-am folosit dar ma tenteaza:) chiar cautam un produs hidratant si in acelasi timp si protector termic pentru parul meu dificil:)

    RăspundețiȘtergere
  20. buna... m-ar interesa si pe mine sa o folosesc.. insa.. ai spus ca daca nu folosesti foehnul, folosesti placa.. practic folosesti placa pe parul ud? nu il deterioreaza?:|

    RăspundețiȘtergere
  21. Cat de bine e venita postarea ta:x 

    RăspundețiȘtergere
  22. nu am folosit si nu folosesc nici acum...ce am acum sunt toate de la kallos, sampon, balsam si am descoperit de curand masca asta, Placenta ii zice. e o minune :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  23. Am observat tot mai multa lume vorbind de keratina pentru par. Mi-a placut review-ul tau, o sa-mi indrept si eu privirea spre un astfel de produs :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Am sa caut la DM in orasul meu. Mersi de pont :)

    RăspundețiȘtergere
  25. cei de la Triodeluxe zic ca nu tine loc de termoprotector, dar eu pot sa jur ca asa e :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna Mihaela.. nu folosesc placa pe parul ud :) las parul sa se zvante, sau il usuc putin cu foehnul, dupa care bag placa :) nu il deterioreaza :)

    RăspundețiȘtergere
  27. am folosit si eu mai demult masca cu placenta si nu stiu.. mie nu prea mi-a placut :) o sa-i mai dau o sansa.. te pup

    RăspundețiȘtergere
  28. ma bucur kitty :) sa ne zici si parerea ta :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  29. Si eu folosesc keratina si sunt foarte multumita de ea! Super volum


    PS: Ai un blog award de la mine: http://kristasbeautytips.blogspot.com/2011/11/versatile-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  30. Keratina lichida o am de ceva vreme pe wishlist si am s-o comand cat de repede. Eu am parul rar, oare ajuta si la indesirea lui?

    RăspundețiȘtergere
  31. pe mine nu m-a ajutat la indesirea propriu-zisa. Dubleaza volumul parului pana la urmatoarea spalare :) atat :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Metoda braziliana de indreptare IHAIR KERATIN este un tratament pe baza de keratina care îndreapta parul si restabileste stralucirea parului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat!
    Originar din Brazilia, tratamentul cu keratina IHAIR este delicat cu parul, indreapta si hraneste, îmbunatatindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile. Cand parul este superb, stralucitor si neted în fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus!
    - IHAIR Keratin Choco – Reconditioneaza parul deteriorat, indreapta si reda stralucirea, pentru toate tipurile de par. Durata rezultatelor 3-5 luni.
    - IHAIR Keratin Apple – Varianta intensiva. Reconditioneaza parul deteriorat, indreapta si reda stralucirea, pentru parul foarte deteriotat, uscat, foarte cret sau gros, nevopsit. Durata rezultatelor 3-5 luni.
    Detalii pe site www.iHair.ro sau la tel: 0728832209; 0314167025.

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu ma ocup de îndreptarea părului cu keratina .lucrez la domiciliu. tarife: păr până la umeri 100 RON, mai jos de umri 120 RON, pâmă la omoplat 150 RON, pânp la talie 170 RON.

    Mai multe informaţii puteţi găsi pe blogul meu

    http://keratinne.blogspot.ro/

    sau pe pagina de facebook

    http://www.facebook.com/Keratinne?ref=hl

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna, am parul ondulat , imi place foarte mult cum arata doar ca nu are volu=
    m , nu este matasos si fin. Ma bate gandul sa ma duc maine sa imi cumpar ker=
    atina. Vreau sa stiu un lucru, dupa ce imi fac baie pe parul umed aplic kera=
    tina iar apoi imediat usuc cu feonul? Daca se umfla parul si va sta drept si=
    nu voi mai avea parul ondulat. Tu cum procedezi? Astept raspunsul tau.

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM