Review: Șampon natural Green for you

by - marți, noiembrie 15, 2011

Înainte de toate, trebuie să menționez că am renunțat la cowashing, iar despre motive vă voi vorbi într-un post viitor. 
Postarea de astăzi am amânat-o mult, tocmai pentru că i-am acordat acestui șampon nenumărate șanse de a-mi arăta ce poate și tot nu m-a convins. Sper totuși să fie de ajutor pentru cei de la Green for you, în ideea îmbunătățirii formulei.

Am avut șansa de a-mi alege orice produs îmi doresc pentru testare de pe site-ul lor. Am ales Șamponul natural pentru păr uscat cu speranța că va face ceea ce promite. Iată de ce mi-am făcut speranțe:

"-uleiul de masline, bogat în vitamine, oferă sănătate firului de păr, întărindu-l
-uleiul de ricin ajută la regenerarea și creșterea părului, făcându-l mai strălucitor
-ylang-ylang este recunoscut pentru îngrijrea părului și a scalpului, împiedicând căderea părului
- urzica este planta principală pentru revigorarea părului, oprește căderea lui și îl menține frumos și sănătos "



Fiind într-o continuă luptă cu părul meu (sau el cu mine), am crezut că acest șampon îmi va mai alina gândurile triste legate de starea părului meu :)) Din păcate, acest șampon nu mi-a fost de niciun ajutor.. Ba chiar mi-a intensificat gândurile!


Puncte tari

  • ingrediente bune și foarte bune în afară de un singur ingredient care este considerat a fi iritant (cananga odorata oil)


  • deși este un șampon natural, face o spumă destul de consistentă - de vreme ce multe persoane se plâng de faptul că șampoanele naturale nu prea fac spumă

Puncte slabe

  • din păcate, nu face nimic din ceea ce ați citit mai sus că promite să facă - părul este lipsit de volum și pare că nici nu a fost spălat
  • nu mi se pare că a contribuit în vreun fel la rezolvarea problemei căderii părului
  • părul nu are deloc aspectul de hidratat, din contră, vărfurile apar extrem de uscate
  • mirosul este extrem de deranjant pentru mine, și mai rău, se menține în păr 2 zile de la spălare. Desigur, dacă acest șampon m-ar fi mulțumit în celelalte puncte de vedere, aș fi putut trece peste miros. În sticluță, are un miros puternic de mentă amestecat cu plante, iar pe părul spălat și uscat are un miros de petrol. Deja știți că eu am o problemă cu parfumurile. Ori îmi plac, ori nu.

Concluzii...

Cred că acesta este unul dintre puținele produse de la care m-am așteptat la un lucru bun și care m-a dezamăgit. Nu spun că toată lumea ar trebui să evite acest șampon, pentru că e foarte posibil ca altor persoane să li se potrivească perfect. Eu sper totuși ca acest review să fie folositor atât producătorului, cât și vouă! :)

Voi ați încercat acest produs? Ce părere v-a făcut?

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

19 comentarii

  1. nu l-am incercat, insa sunt destul de precauta cu incercarea altor sampoane, petnru ca am avut experiente neplacute, dupa care a trebuit sa treaca multe luni de zile pana ca parul meu sa-si revina...thx de review :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc acum Intens Repair de la L'oreal profi si e ok... mai sunt zile in care aplic direct balsamul (fara sampon) si masez bine scalpul iar parul arata chiar mai bine.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma distreaza ca, pe facebook am vazut poza micuta si m-am gandit instant :"fi atent ca e lotiune de corp de la Victoria`s Secret" :)).
    E totusi de admirat ca ai avut curajul sa iti schimbi samponul, eu nu stiu daca m-as fi incumetat :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru acest review onest dar si pentru sfaturi!
    Suntem la inceput de drum si astfel de critici constructive sunt binevenite pentru a ne imbunatati produsele!
    Trebuie avut in vedere si faptul ca unele produse nu se potrivesc tuturor, iar parul fiind obisnuit cu produse din comert ii ia mai mult timp a se obisnui cu produse naturale.

    Green For You - De la natura, cu dragoste

    http://www.bio-cosmetica.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. eu mereu imi asum riscuri :)) Ideea e ca oricum n-am ajuns la un sampon care sa ma multumeasca.. still searching:) te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. daaa... as vrea eu! :)) acum ca ma gandesc mai bine, chiar seamana de departe :))

    Eh, imi place riscul :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. :))) >:D<

    mi-am comandat de pe http://fragrancedirect.co.uk/ produse profesionale de la Fudge pt par (asta pt ca am vazut ca ai intrebat`o si tu pe kristastips de l`oreal) si au si L`oreal Professionel.
    Arunca un ochi ca meritaaaa :D

    RăspundețiȘtergere
  8. mersi mult Kitty :) Eu am pus ochii zilele trecute pe niste produse profesionale Paul Mitchell.. cica ar fi super bune.. si au preturi decente.. cam la 50 de lei :)

    RăspundețiȘtergere
  9. oooo, super!
    Orice ti-ai cumpara, review review review :X

    RăspundețiȘtergere
  10. desigur :) Am uitat sa-ti spun ca mi-a trimis mama un sampon profesional (cica) de la Franck Provost. E pentru par rebel sau ceva de genul.. deocamdata imi place.. o sa-i fac review :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. De la saloanele Abbate din Bucuresti. Au preturi ceva mai mici ca in alte parti. Un sampon ma tine cam 2-3 luni si costa vreo 35 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Masaj erotic Iasi18 noiembrie 2011 la 23:55

    Cele mai bune sunt cele profesionale.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am probleme cu parul si sunt in cautarea unui sampon care sa stopeze caderea parului si sa ma scape de matreata...
    Deci acesta nu va fi unul pe care il voi incerca..

    RăspundețiȘtergere
  14. Acum am dat si eu de review-ul tau, si ca o persoana care folosesc produsele Green for You de ceva vreme, as vrea sa intaresc ideea ca daca un produs nu functioneaza pentru un anumit tip de piele, nu inseamna ca nu functioneaza pentru nimeni... Deci, fetelor, ca sa vedeti daca va e bun, cel mai bine il incercati personal... ;-)
    In alta ordine de idei, eu am o piele extrem de dificila, si totusi ma inteleg si cu samponul, si cu gelul de dus, si cu lotiunea de corp, si cu sapunurile si cu crema de fata de la Green for You (si mi se pare ca miros si bine, nicidecum a petrol, cel putin astea ale mele)... Acum am de gand sa incerc lotiunea demachianta :> Daca nu uit, va tin la curent... :D
    Toate cele bune! :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu mereu spun ca fiecare e liber sa incerce ce vrea :) Ma bucur ca tu ai avut o experienta placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca afli ceva bun, sa dai de stire :)

    RăspundețiȘtergere
  17.  Acum sunt multumita de Alpecin Double Effect - e un sampon impotriva caderii parului si impotriva matretii. La a treia spalare matreata s-a redus deja considerabil. Se gaseste in farmacii.

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM