Am nevoie de o placă nouă!

by - marți, februarie 28, 2012

Hey,

În febra sărbătorilor de iarnă, vechea placă s-a gândit să mă lase baltă, așa ca de Moș Crăciun. Ce a urmat vă puteți închipui: disperare, telefoane către mama, telefoane către sormea ca să rezolvăm problema. Să zicem că pe moment am rezolvat-o, dar vreau să fie ceva permanent, așa că am purces în căutarea plăcii ideale.

De data asta vreau să investesc într-o placă Remington, însă problema e.. în care? Cea care îmi face cel mai tare cu ochiul are si câteva review-uri nu prea bune pe emag. E vorba de Remington Pearl S9500.


Partea cea mai proastă e că prea multe păreri nu găsesc despre ea. Dacă ați folosit-o, lăsați un comentariu cu părerile voastre, vă rog!
Cealaltă placă care îmi face cu ochiul este Remington S9950 Shine Therapy:

Mă încântă ideea de plăci ceramice cu infuzie de microparticule care-ți face părul să pară mai sănătos! Dar nu știu cât o fi de adevărat.. 

Voi ce placă îmi recomandați? Ce placă folosiți? Sunteți mulțumite de ea? Vă rog să-mi lăsați păreri despre orice placă Remington.. poate iau altă decizie :))


Gânfuri bune,
Miuri

You May Also Like

42 comentarii

  1. Am eu Pearl. Imi place foarte mult! Cred ca face si bucle faine, din cate-am auzit de la alte persoane. Din pacate, eu nu stiu sa fac :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bataie v-as da eu voua, numai placa sa nu folositi!!
    Urasc placa, cand am vazut ca imi iese abur din saracul meu par am incremenit, sa nu mai vad placa ever!
    Iti dai seama cat sufera parul?

    RăspundețiȘtergere
  3. federova eu folosesc placa de ani de zile si nu am nici o problema, din contra am un par superb, lucios, fin, nici nu mai necesita pieptanare, depinde ce placa folosesti ;) si bineinteles sa-ti tratezi parul regeste : imbalsamare alea alea ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu o am pe prima si e super faina. Lasa parul lucios si indreapta foarte bine. Temperatura ajunge pana la 235 grade , dar la 190 grade indreapta eficient.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am eu prima placa :D cea S9500 si chiar nu inteleg de ce are reviewuri proaste :) Indreapta perfect si o poti folosi si pentru bucle , am incercat-o in ambele moduri si mi-a placut.
    Eu am luat-o cu 170 la reducere dar asa cred ca e in jur de 210-220 .
    A si gentuta in care vine e asa frumoasa :)
    Daca mai ai vreo intrebare despre ea sa-mi zici .
    Cat despre infuzia cu microparticule cred ca e doar strategie de marketing. Cum poate o placa de par sa iti faca parul sa arate mai sanatos cand defapt oricare ti-l arde? Doar bani in plus asta e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de parere, Manolica :) cred ca mi-ai raspuns la tot :)

    RăspundețiȘtergere
  7. na, iti inteleg punctul de vedere.. Da` tu stii cat sufar eu ca imi sta parul ca naiba?:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. nu folosesc placa,nu am nevoie,plus ca distruge parul...pentru bucle am ondulator,dar si pe ala il folosesc foarte rar,cam de 2-3 ori pe an! :))
    http://gina-ionela-love-avon.blogspot.com 

    RăspundețiȘtergere
  9. Pearl am vrut si eu sa mi-o iau ,insa a prins mami oferta in Austria la alt Remington.Inca nu stiu nimic,cand o primesc revin cu impresii :) Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  10.  Eu am inteles ca nu e recomandat sa depasim 180

    RăspundețiȘtergere
  11. eu o am shine therapy..sunt f multumita de ea. aluneca extrem de usor prin par si indreapta foarte bine :). plus ca arata foarte chic, e destul de micuta si usoara.
    am mai avut o placa de la remington dar nu eram multumita de ea deloc (wet 2 straight parca se numea), asa ca am decis sa o schimb cu asta si e extrem de ok.
    pup:*

    RăspundețiȘtergere
  12. A doua placa de par o am si eu de multi ani. Mai mult a folosit=o surioara, intr-o perioada si de 2 ori pe saptamana si nu am avut nici o problema cu ea. Arata bine parul intins cu ea, dar cred ca orice placa iti deterioreaza putin parul, desi cu siguranta e mai buna decat alte placi. Eu as mi cumpara-o inca o data tot pe asta daca ar fi cazul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu n-am remington, dar sunt curioasa ce alegi :D
    Eu am Phillips cu vibratii si-s foarte multumita de ea.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu din ce m-am documentat despre Remington Pearl S9500 am auzit doar pareri de bine , asadar am ales sa o achizitionez . Sunt mai mult decat multumita de ea . Indreapta parul foarte bine comparativ cu restul placilor pe care le-am incercat si electrizau parul foarte tare...Cat despre temperatura pe care poate sa o atinga..., multi spun ca e un plus si da este , dar nu e recomandata (parerea mea) pentru par... cel mai mult am folosit-o la 200 grade si atunci cand eram cu adevarat grabita . E foarte buna si la temperaturi mai mici :) Asadar , ti-o recomand cu drag! pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  15. te rog sa ne spui ce ti ai luat si cum ti se pare..si eu vreau sa mi o iau pe prima..insa inca mai citesc despre ea:( din pacate n am gasit prea multe si nu vreau sa aunc banii pe fereastra..astept nerabdatoare sa vad ce ti ai luat:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am Shine therapy si sunt foarte multumita de ea. Indreapta parul foarte bine, si face niste bucle superbe.

    RăspundețiȘtergere
  17. eu am remington Pearl.Mie imi place nespus de mult..E subtirica,usor de manuit,se incinge destul de repede,ai posibilitatea de a alege intre 180 si 235 de grade, daca nu ma insel(nu stiu maximul ca nu o folosesc niciodata la temperatura aia),are un design dragut,etc.:D Desi nu am incercat-o pe cea de-a doua,ti-o recomand sigur pe prima !:D

    RăspundețiȘtergere
  18. eu folosesc cam de un an de zile shine therapy si sunt multumita de ea si pentru ca mi-a placut atat de mult design-ul  mi-am cumparat si feon-ul de aceeasi gama :)

    cand am cumparat-o ca incerca doamna de acolo sa-mi explice cat de buna este, ce poate sa faca, dar nu am ascultat-o prea mult,  dar per total eu sunt multumita de ceea ce face. 

    RăspundețiȘtergere
  19. Astazi am primit placa,este vorba despre Shine Therapy.Abia astept sa o incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Iancovici Alexandra1 martie 2012 la 23:06

    eu o am pe a 2-a ... shine terapy ... numele isi spune cuvantul ... indreapta foarte bine , si lasa parul atat de moale si de lucios , de parca te-ar face la coafor , si de bucle sa nu mai spun , am incercat-o in ambele moduri , si nu m-a dezamagit. Eu o setez la 230 de grade , asa m-am obisnuit dar inainte folosesc o solutie care protejeaza parul impotriva caldurii si nu il mai ataca atat de tare. Diferenta de pret dintre cele 2 este in jur de 50 de lei , eu am dat pe ea 230 ... dar o gasesti si mai ieftin. te-am pupat 

    RăspundețiȘtergere
  21. poate sa nu fie neaparat strategie de marketing... la shine therapy spune:
    "Tratate cu vitamina E si ulei de avocado"deci poate chiar face ceva.
    caut si eu placa. ma tenteaza shine therapy, pare foarte interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  22. salut:)
    Si eu am fost in exact aceeasi situatie ca tine in vara, oscilam intre cele doua placi. A fost foarte greu sa ma hotarasc sincer, ma inclinam in fiecare zi spre alta placa. Azi o voiam pe aia, maine pe cealalta si tot asa. Apoi am stat si am gandit la rece: Pearl promite o mai buna protectie a parului datorita extractului de perle, iar Shine promite un par care sa straluceasca mereu. so what? exista si sprayuri pt stralucire daca ne gandim mai bine. Prefer totusi o placa care sa puna pret mai mult pe ingrijire si indreptare decat sa il faca shiny. Nu zic ca nu ar indrepta, dar pur si simplu scot stralucirea in evidenta. Am aflat apoi ca Pearl are garantie 5 ani-ce producator normal ar da 5 ani garantie unei placi care probabil ca se strica in maxim 3 ani? Fosta mea placa avea deja placile arse dupa 2 ani si ceva....deci daca dupa 2 ani se strica, e in garantie:-". M-am documentat putin mai bine si am citit pe undeva ca ceramica neagra este mult mai indicata pt o placa decat cea normala. Asa ca am ales Pearl. Si cand credeam ca am scapat de chin, merg la Altex si ce crezi? Nu mai era Pearl deloc. M-am gandit sa o iau pe cealalta, Shine, dar din moment ce un vecin lucra la Altex si mi-a spus ca au vandut toate placile Pearl in vreo 8-10 zile, am hotarat sa raman la ea, Pearl fiind tot acolo deja de ceva timp. Am asteptat si cand am cumparat-o, prietenul meu a inceput sa fie gelos pe ea. Dupa ce am folosit-o a fost si mai rau:))....Am Pearl din vara eci si sunt foarte multumita. parul meu chiar arata mai bine intins si chiar nu simt ca il deterioreaza (vorbim de placa totusi, putin putin tot se intampla orice am face). A, si sa nu uit, am prietene care au placa acasa si vin sa le intind eu parul, iar unele si-au cumparat si ele Pearl dupa ce s-au indragostit de ea la mine. Sper ca am fost de ajutor si scuze pt lungeala..:D

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc de parere :* Pana la urma am ales Pearl pentru ca era mai subtire :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  24. Mersi Dia! Mi-am cumparat-o pe cealalta :) :*

    RăspundețiȘtergere
  25. Am ales Pearl, scumpo.. De fapt, am cumparat-o in aceeasi seara in care am postat :)

    RăspundețiȘtergere
  26. multumesc, Adina :) Chiar mi-am cumparat-o :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  27. Mi-am cumparat Remington Pearl pana la urma. Imi place :) O sa-i fac review

    RăspundețiȘtergere
  28. De asta am ales-o si eu :) Ca e subtirica! te pup

    RăspundețiȘtergere
  29. multumesc pentru parere :) Mi-am cumparat Pearl pana la urma :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa o folosesti cu drag, Alexandra :) Eu mi-am luat Pearl pana la urma :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Multumesc de parere :) Cand am fost sa-mi cumpar diferenta de pret dintre ele era de 10-20 lei. Pana la urma am ales Pearl :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu mi-am luat Pearl pana la urma :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumesc mult pentru comentariu :) Sa stii ca tot Pearl mi-am cumparat si eu pana la urma :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  34. si esti multumita de placa?

    RăspundețiȘtergere
  35. Super! Sa te bucuri de ea si sa o folosesti sanatoasa!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumesc de parere :) Cand am fost sa-mi cumpar diferenta de pret dintre ele era de 10-20 lei. Pana la urma am ales Pearl :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  37. Micutza_si_zapacita30 august 2012 la 20:22

    Buna.Eu am parul Foooooarteeeee Cretz. Si optez pt placa Pearl . Imi poti spune opinia ta? Are puterea de a mi-l indrepta perfect ?? Mersi 

    RăspundețiȘtergere
  38. buna! nu stoi ce sa spun de parul cret, poate ca-l indreapta la o temperatura mai inalta. ea in sine indreapta foarte bine si-l si pastreaza intins

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM