Tag Day: "What I love about you"

by - duminică, februarie 19, 2012

Hey,

Așa ca pentru duminică am pregătit tag-ul acesta pentru că mie mi-a plăcut mult. În plus, am fost nominalizată de Gya la categoria "cutest blog name". Cum să nu mă topesc? :D Mai multe din voi mi-ați spus că vă place numele blogului meu și mă bucur.

Și trecând la tag...

Iulia are un păr superb. O invidiez!


Primul din tabloul de bord din Blogger

Ana are un stil pe gustul meu. O admir pentru asta și pentru faptul că debordează de încredere în sine.

Jasmine e o scumpete de om și este foarte talentată. Am descoperit-o pe youtube.

Mereu am perceput-o pe Andreea ca fiind o femeie inteligentă, cu simțul umorului și cu încredere în sine, bineînțeles :)

Eu și Miu Miu suntem pe aceeași lungime de undă după părerea mea. Aș putea să vorbesc ore întregi cu ea fără să ni se epuizeze subiectele :))

Ștefana cu "The pretty blossoms". Pe Ștefana o admir pentru ca are o frumusețe aparte, pe care nu o întâlnești la oricine. Și e foarte de treabă. :)

Cu siguranță Stella ar fi o companie extrem de plăcută la shopping :) Îmi place mult de ea și o admir pentru ceea ce este.


Pe Camelia. Mi-am făcut cont de Google doar ca s-o urmăresc pe ea. Înainte o aveam în bookmarks și intram în fiecare zi pe blogul ei să văd ce a mai postat.

Iar premiul pentru cel mai frumos zâmbet merge la... Adina! E uimitoare!

Îmi place felul Georgianei de a gândi. Se ghidează după principii sănătoase, iar asta e o calitate puternică a unui om.


Aici intră tot Camelia. Dacă aș fi avut o soră mai mare și aș fi avut posibilitatea de a alege, ea ar fi fost prima opțiune - este un om cu picioarele pe pământ de la care ai multe de învățat.

Aici intră toate fetele la care am făcut referire în postarea aceasta + alte câteva fete din blogosferă

Mai sunt câteva fete care-mi sunt extrem de dragi și pentru care aș fi făcut o categorie aparte, așa că dacă vă simțiți excluse, credeți-mă, nu e cazul :)

*PS: Sper să nu se supere fetele menționate că le-am furat pozele :))

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

12 comentarii

INSTAGRAM