5 produse pentru care n-aș mai plăti

by - vineri, iulie 13, 2012

De felul meu nu mă aștept la minuni din partea niciunui produs cosmetic. Ba chiar îndrăznesc să spun că n-am visat niciodată să am un ten perfect. Asta pentru că nici cu toți banii din lume nu putem cumpăra perfecțiunea. Recunosc că nu le înțeleg pe suratele mele când se plâng întruna de pori măriți, coșulețe, roșeață și alte imperfecțiuni. Și eu le am! Dar încerc să am grijă de tenul meu atât cât pot în loc să mă plâng de imperfecțiuni. În mod clar mi-aș dori să nu le am, dar realismul este cheia dragelor, realismul! :)

Trecând la subiectul acestei postări, iată ce produse m-au dezamăgit profund și pentru care n-aș plăti nici măcar un leuț.


În caz că mă urmăriți cu drag și plăcere, e posibil să știți că sunt mare fan al ojelor Farmasi. Până la drăguța asta neonică vă jur că nimic nu m-a dezamăgit. Îmi doream foarte mult un galben neon (bate foarte, foarte puțin și în verde, e chiar galben neon în realitate) și când l-am zărit deja îmi veneau în minte tot felul de modele văratice pentru unghiuțe. După ce am aplicat vreo 5 straturi mi-am dat seama că mă mint singură și că ce e în sticluță în mod clar n-o să apară pe unghiile mele. Practic, ceea ce primiți pe unghii e doar o paloare galbenă, numai bună de dat impresii că suferi de vreo boală incurabilă. Deci, Farmasi 125, să nu te mai văd în viața mea!

Al doilea produs este un gel eyeliner Music Flower, cumpărat de la un magazin denumit generic China Mall. Da, un magazin cu toate chinezăriile chinezești posibile. Când am văzut acest gel eyeliner mi-am făcut speranțe că poate o fi mai bun decât precedentele. Ei bine, într-o lună n-a mai rămas decât o amintire uscată de-a lui, iar la rezistență nici nu mai comentez, în jumătate de oră dispărea sau curgea. 


Am cumpărat acest termoprotector de când a apărut și vuia blogosfera de cât de minunat este. Pe mine, sprayul termoprotector de la Syoss n-a făcut decât să mă convingă încă o dată că produsele Syoss nu sunt făcute pentru părul meu. Pe lângă faptul că miroase a alcool, odată aplicat pe păr îl imbâcsește, lasă firele de păr lipicioase, groaznic. Ce să mai zic de termoprotecție? Chiar mi-a fost mai bine fără el. Alți bani, alți nervi!


Crema depilatoare Care (Mega-Image) este cu siguranță cel mai dezamăgitor produs pe care l-am întâlnit vreodată. L-am cumpărat într-o seară târzie în care mi-am dat seama că nu mai am crema depilatoare preferată de la Farmec. Cum la Mega Image nu am găsit-o, mi-am zis s-o cumpăr pe asta, că tot e pentru piele sensibilă. Ajung acasă, o aplic și aștept, și aștept, și aștept.. și nimic! Daa, firele de păr nu se topeau deloc așa că am îndepărtat-o fără să ia măcar un firișor de păr. De asemenea, conține niște particule din cele folosite în exfoliante, care mai mult zgâriau pielea, așa că n-am înțeles ce bine poate face pielii sensibile. Din punctul meu de vedere, cei mai prost cheltuiți bani!

Serul pentru vârfuri deteriorate de la Gerovital Plant a fost o dezamăgire dureroasă pentru parfumul plăcut pe care-l avea. Părul îmi mirosea foarte bine de la el, dar vârfurile deteriorate arătau la fel de deteriorat. Nu am observat nici o îmbunătățire. Știu că inamicul vârfurilor despicate este foarfeca, însă există și produse (uleiuri, seruri, de exemplu) care, cel puțin, îmbunătățesc aspectul.

Pe voi ce produse v-au dezamăgit? Există și printre cele prezentate de mine produse pentru care n-ați mai plăti și a doua oară?
PS: Dacă v-a plăcut postarea, susțineți-mă printr-un like, tweet sau +1 :) Aștept și comentariile voastre! Mulțumesc!
Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

51 comentarii

  1. :)) sigur ma voi feri de aceste produse. Am mai incercat si eu din graba o crema depilatoare marca Carrefour..groaznic! In general am gasi produse cosmetice bune marca Mega Image.

    RăspundețiȘtergere
  2. produsul pentru par de la Syoss cred ca difera si  de par, adica intr adevar nu este un produs "minune" dar nu am avut probleme de genul sa imi lase parul "greu" si asa mai departe insa l am aplicat pe parul unei prietene si zici ca ii dadusem cu fixativ....se vedea oribil

    RăspundețiȘtergere
  3. oja aia galbena ai incercat-o si cu o baza (alba sau ceva pe aproape) pe dedesubt? in general ojele astea galbene au nevoie de o baza alba sa se vada bine
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am aruncat serul pentru varfuri:)) poate aveam eu prea mari asteptari de la el,caci e logic ca de reparat n avea cum sa le repare:)) insa si cand m am tuns,parca la fel de repede se depicau:(  cremele iluminatoare elf..nu prea merg cu colorstay:))

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm..sampoanele syoss sunt o dezamagire pt mine, la fel si cele de la garnier

    RăspundețiȘtergere
  6. Beautifulxdisaster_ade13 iulie 2012 la 21:46

    Pfaaai si eu am incercat gel eyelinerul Music Flower, eu chiar l-am cumparat la set de doua bucati, unul negru si unul maro:)) proasta alegere, ambele rezistau jumatate de ora pe pleoape si se strangeau in pliu si se intindeau etc. Intr-un cuvant groaznic:))
    Se pare ca nu numai eu am luat tzapa cu ele:))
     Lacuri Farmasi am si eu destule, nu sunt foarte bune, dar cu top coat-ul de la essence rezista bine.
    Super utila postarea
    http://dexxy.blogspot.ro/ 

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca voiai sa scrii oje Farmasi si ai scris Farmec cu gandul la altceva. Bine ca mi-ai zis , si mie imi facea cu ochiul culoarea aia:))

    RăspundețiȘtergere
  8. te inteleg in privinta tuturor produselor enumerate cu exceptia: cremei de la Mega Image!.Nu as renunta la ea :)) Imi place, isi face treaba (in cazul meu) :P 

    RăspundețiȘtergere
  9.  eu folosesc crema dempilatoare Carrefour si e foarte buna si apropo sa stiti ca tot de Farmec este facuta...

    RăspundețiȘtergere
  10. mersi ca mi-ai spus. Am mai recitit de 2 ori inainte si tot nu-mi dadeam seama :))

    RăspundețiȘtergere
  11. am notat:D. si da, ai dreptate, realismul e cu siguranta cheia de a fi multumit de sine. si eu sunt constienta ca nu exista miracole de genul pori micsorati etc., doar incerc sa am grija zilnic cum pot mai bine de tenul meu. o sa ma gandesc si eu la produsele care m-au dezamagit crunt pentru o postare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Spray-ul ala de la Syoss n-a functionat nici la mine. Parca ma dadeam cu spirt, plus ca nu simteam ca-l protejeaza cine stie cat..clar nu mai cumpar de la ei..

    RăspundețiȘtergere
  13. toarna oja alba mata(din aceea ca pentru french) si o sa se schimbe oja...o sa se deschida olecuta culoarea,dar din doua straturi o sa ai unghia acoperita...eu am procedat asa cu o oja Natty(un verde fosforescent),pe care o dadeam trei straturi si tot se vedea unghia...acum e un verde mai putin fosforescent,dar acopera foarte bine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici pentru mine nu a functionat produsul de la Syoss si nici serul pentru varfuri despicate. Trebuie musai sa incerc altul dar habar nu am ce realmente poate funtiona pentru varfurile despicate!? 

    RăspundețiȘtergere
  15. Nici mie nu mi se potriveste gama Syoss.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nici mie nu mi se potriveste gama Syoss.

    RăspundețiȘtergere
  17. Apropo de Gerovital, eu mi-am cumparat sprayul termoprotector care mi se pare ca miroase cam urat si imi lasa parul imbacsit asa. Am vrut sa imi cumpar si serul si bine ca nu l-am luat :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am obiceiul asta: knd vad ceva in magazin imi place de mor si il iau..aksa knd ajung nici de-al naibii nu mai imi place, si incerc sa ma conving singura : ,,da fata e bun, nu tu l-ai vrut, esti dilie?,,  si blah blah..si uite asa iar raman bosumflata pana la urmatoarea cumparare:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Syoss la mine e pe lista neagra dupa ce am avut un fixativ de la ei care mi s-a parut cel mai prost fixativ ever! Oje Farmasi am avut doua, nu mi-a placut deloc niciuna, deci nici cu astea nu mai risc. 

    RăspundețiȘtergere
  20. vai , mi-am luat și eu oja aia de la Farmasi de vreo 2-3 săptămâni...dar nici acum n-am avut curajul să o încerc... E atât de lichidă încât se vede prin ea . Poate arată bine peste o bază albă ... Dar nu mă încumet..nu vreau să mă enervez

    RăspundețiȘtergere
  21. in sticluta chiar arata bine oja :)) pacat....

    RăspundețiȘtergere
  22. Nici eu nu ma prea inteleg cu produsele de la syoss...singurele produse care mi-au placut au fost vopsea din gama noua fara amoniac si un sampon pentru volum...in rest toate au fost mediocre.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pune niste oja alba laptoasa in oja galbena :D Cred ca ar ajuta

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu am avut placerea sa am unghiile galbene 3 luni sau ceva de genul si sa le tai cum cresteau din carne din cauza ojei galbene de la Rimmel London ,o minunatie ce mai , a zburat pe geam direct :x .

    RăspundețiȘtergere
  25. Serul de la Gerovital: eu cred ca nici o solutie din lumea asta nu-ti poate refacere varfurile despicate. Acestea trebuiesc tunse.
    Produsele de la Gerovital pentru par nu m-au satisfacut nici pe mine, cele pentru piele - da.

    RăspundețiȘtergere
  26. eu raman la Farmec-ul meu care nu m-a dezamagit niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  27. in fine, oricum sunt mai multe pareri rele despre el decat bune. Pe mine produsele Syoss chiar nu ma mai tenteaza

    RăspundețiȘtergere
  28. nu am incercat-o, o sa vad daca merge si asa :)

    RăspundețiȘtergere
  29. mai, de mirosit mirosea bine :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  30. ma tenta sa-l cumpar si eu in dublu exemplar, cu maro :)) dar nu stiu cum de m-am potolit :)) eu sunt mare fan oje farmasi in general :)

    RăspundețiȘtergere
  31. ce ciudaaaat :) nu stiu cum de nu-mi merge mie cu ea :)

    RăspundețiȘtergere
  32. asa e, parca ma dadeam cu spirt.. mai rau il facea sa arate. Nici eu nu mai cumpar produse Syoss nici sa ma tai

    RăspundețiȘtergere
  33. mi-e ca dupa aia n-o mai fi neon :)) o sa incerc pe baza alba sa vad daca merge

    RăspundețiȘtergere
  34. de reparat nu le repara decat foarfeca, asta-i drept. Dar macar un produs care sa le faca sa arate bine. Eu folosesc Shine Serum de la Sachajuan, insa la fel de bun este si cel de la Oyster sau serumul pt varfuri despicate de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  35. si eu am aucit ca nu e asa stralucitor serul termoprotector..

    RăspundețiȘtergere
  36. :)) ce sa-i facem? femei suntem! :)))

    RăspundețiȘtergere
  37. eu nu ma plang de Farmasi, am cateva care-mi plac mult si rezista destul de bine :D dar a naibii ca asta neon n-a vrut sa ma fericeasca :D

    RăspundețiȘtergere
  38. :)) trebuie sa o incerc si eu cu baza alba sa vad care-i treaba :D

    RăspundețiȘtergere
  39. eu n-am incercat vopseaua de la Syoss din cauza celorlalte produse care nu mi-au placut

    RăspundețiȘtergere
  40. hmmm, am si eu una galbena de la Rimmel London si nu mi-a lasat unghiile galbene.. ai folosit si un basecoat inainte?

    RăspundețiȘtergere
  41. ai dreptate, dar ma asteptam sa le faca macar sa arate mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Cu neonul de la Farmasi puteai sa eviti supararea daca te uiti un pic la continut, se vede cand e lichid si transparent. Si eu imi caut un neon de asta gros, dar inca n-am gasit :( si eu sunt fan oje Farmasi :D

    Privind serul de la Gerovital, utilitatea lui e de a preveni varfurile despicate, nu de a le face sa arate mai frumos. Eu l-am aplicat dupa ce m-am tuns si au tinut varfurile frumoase mai mult. Pentru disimularea unor varfuri deteriorate ai nevoie de ceva cu silicon. Acesta nu e pentru asa ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  43. igu poate nu e rea ideea cu baza... 

    RăspundețiȘtergere
  44. Ador postarile de genul acesta! :D Nu stiu cum este serumul acesta de la Gerovital, dar eu am lotiunea regeneranta cu petroleum si mi-a salvat parul! ajunsesem sa pierd 7-8 pumni de par la baie, acum pierd unul sau doi cu tot cu pieptanat inainte/dupa, plus ca prietenul meu e foarte incantantat ca e "silky smooth" :)) Dupa doua folosiri se vede diferenta ca de la cer la pamant, deci exista si firma romaneasca cu produse bune! :X

    RăspundețiȘtergere
  45. Imi cer scuze ca ma bag si eu in seama. Citeam postarea ta de astazi si am dat click pe link-ul din articol, si am ajuns aici.

    De la Rimmel mi-am cumparat si eu 2 oje, una rosie si una albastra. Cea rosie este ok, adica, e ca orice oja. Cea albastra insa, mi-a lasat unghiile ...albastre.  Le stergeam si imi ramaneau unghiile albastre (de parca asa era culoarea lor, naturala). Prima data m-am gandit ca poate e din cauza ca nu am folosit nimic inainte, asa ca i-am mai acordat inca o sansa dupa 2-3 saptamani cand se mai dusese din nuanta. Proasta decizie! Am folosit un basecoat, iar cand l-am sters...unghiile mele erau si mai albastre.

    Credeam ca sunt singura care a patit asa ceva, insa vad ca nu este cazul. In prezent inca am unghiile cu o tenta de albastru, desi le-am taiat "din carne" pentru ca m-am enervat, oricum nu este vechi "evenimentul".

    RăspundețiȘtergere
  46. Eu am gelul Music Flower si sunt multumita de el, chiar sunt, ma dau cu el la ora 9 si la ora 19, cand ajung acasa, e foarte ok, nu e strans... si oricum, chiar daca nu si-ar fi facut "treaba" extraordinar de bine...tot nu eram dezamagita, totusi, e doar 7 lei... Sunt multumita si nu ii fac reclama,n-am nicio treaba:)

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM