Despre îngrijirea intimă...

by - joi, iulie 26, 2012

...numai de bine dacă e să ne luăm după promisiunile gamei Lady Health destinată igienei intime lansate de grupul Ropharma. Personal, am fost foarte interesată de această nouă gamă pentru că promite igienă și confort intim, deci ceea ce eu caut la produsele destinate îngrijirii intime.


Principalele ingrediente ale gamei de produse Lady Health, ce are la bază filtratul de iaurt probiotic TS-2L sunt aminoacizii, acidul L-lactic și componente antibacteriene, cum ar fi probiotein și bacteoricine. Acțiunea sinergică a acestor componente are ca efect menținerea și refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea creșterii microorganismelor patogene și întreținerea mediului acid (pH optim în jurul valorii de 4.0) pentru un epiteliu sănătos al mucoasei vaginale.


Gama Lady Health include 4 produse fabricate din ingrediente naturale asociate cu filtrat de iaurt probiotic, ce promit să reechilibreze ph-ul florei vaginale, să reducă mirosurile neplăcute și să protejeze zona intimă de infecții. Cele 4 produse sunt:

Feminine Cleaning Gel gel pentru igiena intimă externă (pH-ul optim 4.0) reface și menține echilibrul florei vaginale după tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodată acesta asigură menținerea acidului optim, previne și reduce riscul infecțiilor vaginale, elimină mirosurile neplăcute și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.
Componentul activ este iaurtul filtrat (TS – 2L), care conține acid lactic natural, factori antimicrobieni, aminoacizi, complexul vitamina B și un hidratant natural.
Este recomandată folosirea unui aplicator pe noapte timp de 5-7 nopți consecutive. Prețul recomandat pentru un un flacon de 7ml (gel) X 7 buc este de 78.1 ron.


Feminine Intimate Serum – este un ser folosit pentru igiena intimă externă, cu un pH de 5.0. Folosit regulat acesta are efect antibacterial și de protecție împotriva infecțiilor. Este hidratant având proprietăți de hrănire și regenerare a țesutului epitelial și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.
Ingredientele active din componență sunt iaurtul filtrat (TS-2L), acidul hialuronic, extract de rădăcină de dud (Morus Bombycis), extract de struguri (Vitis Vinifera), extract de rădăcină de gura lupului (Scutellaria Baicalensis) și extract de Saxifraga Sarmentosa, plantă originară din China. Produsul este recomandat în depigmentarea și hrănirea pielii din zona intimă. Prețul recomandat este de 45 ron.


Cleansing Mousse – spumă pentru igiena intimă externă (pH 4.5) are în compoziție iaurt filtrat, suc din Frunze de aloe vera și extract de arbore de ceai.
Este recomandat în curățarea zonei intime, având ca efect refacerea florei vaginale, menținerea mediului acid optim, prevenirea pruritului și a vaginitei, fiind un agent natural de curățare. Extractul de Aloe Vera combate inflamațiile și stimulează metabolismul pielii făcând-o mult mai elastică și hidratată. Produsul poate fi utilizat zilnic, chiar și in perioada ciclului menstrual și a perioadei pre- și postnatale. Prețul recomandat este de 49.6 ron.

Feminine Mist – este un spray destinat utilizării zilnice ce controlează și menține prospețimea în zona intimă. Din componență fac parte ingrediente precum glicerina și acidul hialuronic, care hidratează pielea lăsând-o moale, elastica și delicată. Prețul recomandat este de 37.9 ron.
Include în ritualul tău de înfrumusețare produsele Lady Health, concepute special pentru a-ți oferi confortul și prospețimea de care ai nevoie în orice situație și te vei simți mai sigură pe tine. 


Cele patru variante de produs sunt recomandate de către dermatologi și ginecologi, studiile clinice demonstrând o toleranță perfectă pentru pielea sensibilă din zona intimă. 

Voi ce părere aveți despre această gamă? Vă tentează? Stați pe aproape pentru că vă pregătesc o mică surpriză :)

Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

6 comentarii

  1. Acum aud pentru prima data de gama asta...uneori sunt ,mai in urma cu stirile :))..dar imi revin repede :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aud si eu pentru prima data de gama asta,eu foloseam doar un gel intim atat :D

    RăspundețiȘtergere
  3.  Eu folosesc Lactacid de vreo 5 ani deja. E mai scumput dar nu ma gandesc sa-l schimb.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt produse faine, chiar imi plac :)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu-i nimic, de asta sunt eu aici :))))

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM