Review&Swatch: Wet n Wild Im Getting Sunburned + Eyeliner Pencil

by - miercuri, iulie 04, 2012

Astăzi vă fac cunoștință cu o paletuță dragă mie, al cărei nume îmi place, că doar mi-am promis că merg la plajă cum scap de griji :D Pe lângă paletuță voi vorbi și despre un creion într-o nuanță văratică, frumoasă. Este, desigur, vorba despre trio-ul I`m Getting Sunburned și creionul contur în nuanța turquois de la Wet n Wild.


Fardurile Wet n Wild nu-mi sunt total străine. Cei de la Kenvelo comercializau acum câțiva ani aceste produse, așa că am luat și eu contact cu fardurile de tip mono care îmi plăceau, deci mă așteptam la o oarecare calitate de la aceste farduri. Am ales trio-ul Im Getting Sunburned pentru că m-am gândit că vor merge frumos culorile cu cea a ochilor mei (verzi-căprui). 


Fardurile sunt cremoase și foarte pigmentate, spre deosebire de cele de la Sleek care sunt o idee mai prăfoase. Fardurile pentru eyelid și browbone sunt sidefate, iar cel pentru crease are o textură mată, însă are câteva irizații aurii. Preferatul meu este cel pentru eyelid, dacă vă întrebați cumva :D


Swatch-urile au fost realizate fără nici o bază. Se observă gradul de pigmentare foarte mare. Un singur lucru nu îmi place la această paletă: pensulițele. Sunt mici, iar una din ele este chiar nefolosibilă. Eu nu folosesc pensulele care vin odată cu paletele, însă nu toată lumea are pensule separate, așa că înțeleg de ce au optat și pentru includerea lor.

Am ales creionul contur ochi în nuanța turquois tocmai pentru că farduri în nuanțe de albastru nu pot purta din păcate. Îmi dă așa o alură de femeie bătută de n-ați mai văzut :)) Așa că nuanțele de albastru le pot folosi cel puțin pe pleoapa inferioară. Despre creion numai de bine! E luuung, mina e cremoasă, iar culoarea e interesantă și are irizații argintii. Mie îmi place foarte mult.


M-am chinuit să fac și un mic EOTD (eye of the day) cu aceste produse însă aparatul meu m-a enervat la culme. Nu scoate pozele nicicum, așa că am optat pentru varianta cu flash. Sper să se înțeleagă ceva. Nu sunt vreo profesionistă, iar machiajele mele nu sunt deloc elaborate, sunt foarte simple. Accept totuși critici :) Și scuzați-mi, vă rog, sprâncenele :D





Atât trio-ul Im Getting Sunburned cât și creionul contur le găsiți pe MakeupShop.ro, la prețul de 22 de lei, respectiv 11 lei. Pentru calitatea lor, aceste produse au un preț chiar foarte bun.

Încă o chestie super faină! Cei de la MKS au acum 50% reducere la zeci de produse, așa că nu ezitați să profitați de ofertă!

Voi ce părere aveți de aceste produse? Vă fac cu ochiul? Vouă ce produse Wet n Wild vă plac sau vă fac cu ochiul?
PS: Dacă v-a plăcut postarea, susțineți-mă printr-un like, tweet sau +1 :) Aștept și comentariile voastre! Mulțumesc!
Gânduri bune,
Miuri

You May Also Like

13 comentarii

  1. woaah ♥ pretty colors! Am si eu o paletuta de-asta sub nume de cod "on cloud nine" si nu-mi vine sa cred ce pigmentatie puternica are! :)) Imi place EOTD tau :D e fun si bronzy si summerish ...si sunt captain obvious :)) te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place! :D

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/ 

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt dragute culorile,iar machiajul realizat arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai de bine despre Wet'n Wild, eu am Comfort Zone si o ador. Si sa stii ca-mi plac sprancenele tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama, da' ce pigmentate sunt! Desi mi-am propus sa nu-mi mai cumpar farduri de ochi, Wet'n Wild ma tenteaza din ce in ce mai mult. 

    RăspundețiȘtergere
  6. asa e, sunt incredibil de pigmentate :) mersi mult. Mereu am avut emotii sa postez poze cu fata mea, mai ales machiaje :) ti pup, ti pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. e foarte faina, mai ales auriul ala :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Alice! Eu ma refeream ca nu-s pensate :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. crede-ma, sunt woow :) si pe mine ma mai tenteaza alte palete acum :) te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu doua trio-uri si imi plac super mult! Chiar sunt bune fardurile WnW!:X

    RăspundețiȘtergere

INSTAGRAM